Vladimir Putin, minţit în legătură cu „operaţiunea militară specială”? Un apropiat de-al său aruncă bomba

Temutul Ramzav Kadîrov dă de înţeles că şeful Rusiei nu cunoaşte situaţia din teren.

11937 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin, minţit în legătură cu „operaţiunea militară specială”? Un apropiat de-al său aruncă bomba

Fisuri în regimul de forţă al Rusiei, pe fondul pierderilor pe teren înregistrate în teren de armata lui Vladimir Putin, urmare a contraofensivei ucrainene.

Cecenul Ramzan Kadîrov avertizează, pe un ton (cum altfel?) ameninţător: „Prea multe greşeli. Dacă nu schimbaţi imediat în operaţiunea militară specială, va trebui să mă duc la Putin şi să explic situaţia de pe teren”.

Este mesajul transmis pe Telegram de unul dintre liderii miliţiilor informale ale lui Putin. El sugerează că Ţarul nu cunoaşte în amănunt situaţia reală din luptă.

Dar există destui care cred că liderul cecen este folosit de Kremlin pentru a-i avertiza pe comandanţii ruşi din Ucraina că răbdarea lui Putin s-a terminat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici