Volomir Zelenski numeşte ameninţarea lui Putin cu arme nucleare o "cacealma"

Preşedintele ucrainean Volomir Zelenski a calificat ameninţarea preşedintelui rus Vladimir Putin de a recurge la arme nucleare drept o "cacealma".

5326 afișări
Imaginea articolului Volomir Zelenski numeşte ameninţarea lui Putin cu arme nucleare o "cacealma"

Volomir Zelenski numeşte ameninţarea lui Putin cu arme nucleare o "cacealma"

Cred că ameninţarea cu războiul nuclear este o cacealma. Una este să fii un criminal. Alta este să te sinucizi", a declarat Zelensky într-un interviu acordat importantului ziar german Die Zeit, publicat miercuri. 

Putin a declarat pe 27 februarie, în cadrul unei întâlniri televizate cu înalţi oficiali ruşi din domeniul apărării, că a ordonat ca forţele de descurajare ale ţării sale - care includ arme nucleare - să treacă în cea mai înaltă stare de alertă.

Zelenski a continuat spunând că ameninţarea nucleară a lui Putin "arată o slăbiciune". 

Ameninţi cu folosirea armelor nucleare doar atunci când nimic altceva nu funcţionează", a spus Zelenski. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici