Vulcanul Etna a erupt din nou. Aeroportul Catania, închis pentru scurt timp din cauza fumului şi a cenuşei - VIDEO

Etna, cel mai activ vulcan din Europa, a început să erupă din nou, determinând închiderea pentru scurt timp a aeroportul Catania din Sicilia, relatează luni BBC News Online.

1705 afișări
Imaginea articolului Vulcanul Etna a erupt din nou. Aeroportul Catania, închis pentru scurt timp din cauza fumului şi a cenuşei - VIDEO

Vulcanul Etna a erupt din nou. Aeroportul Catania, închis pentru scurt timp din cauza fumului şi a cenuşei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Erupţiile, cu o înălţime de 100 de metri, sunt vizibile în apropiere de Sicilia. Aeroportul învecinat Catania a fost închis luni pentru scurt timp din cauza fumului şi a cenuşii vulcanice.

Potrivit postului de televiziune ITN, aceasta este cea de-a 17-a erupţie a vulcanului de la începutul anului.

Etna, cu o altitudine de 3.295 de metri, este cel mai înalt vulcan activ din Europa. Acesta figurează pe primul loc într-un top al celor mai vizitaţi vulcani activi din Europa, pe locul secund fiind vulcanul spaniol Teide (Insulele Canare).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici