William Hague se va deplasa în Republica Moldova şi Ucraina

William Hague, ministrul de Externe al Marii Britanii, va efectua, săptămâna viitoare, vizite în Republica Moldova, Ucraina şi Georgia, în scopul de a transmite un mesaj clar Rusiei pe fondul crizei ucrainene, scrie Wall Street Journal, în ediţia online.

284 afișări
Imaginea articolului William Hague se va deplasa în Republica Moldova şi Ucraina

William Hague (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În secolul 21, este inacceptabilă nu doar invadarea unei ţări, ci şi folosirea unor exerciţii militare şi a unor grupuri de susţinere pentru crearea de instabilitate şi dezordine într-un stat, în efortul de a afecta procesul electoral", a declarat William Hague în Parlamentul britanic.

"Ne opunem în mod clar acestor politici şi trebuie să fim pregătiţi să luăm măsuri care să arate clar poziţia noastră", a subliniat şeful diplomaţiei britanice, sugerând că Occidentul ar putea adopta noi sancţiuni, mai severe, împotriva Rusiei.

William Hague urmează să se deplaseze în Ucraina, Georgia şi Republica Moldova săptămâna viitoare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici