Zaporojie: misiunea internaţională la centrala nucleară a întârziat trei ore la un punct de control

Misiunea internaţională la centrala nucleară Zaporojie din Ucraina a întârziat cel puţin trei ore la un punct de control. Se pare că de vină sunt bombardamentele din zonă, potrivit Sky News.

2444 afișări
Imaginea articolului Zaporojie: misiunea internaţională la centrala nucleară a întârziat trei ore la un punct de control

Zaporojie: misiunea internaţională la centrala nucleară a întârziat trei ore la un punct de control

Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (AIEA) a anunţat că delegaţia sa a fost întârziată trei ore pe partea ucraineană a liniei frontului.

Reprezentanţii companiei energetice de stat din Ucraina, Energoatom, au declarat că întregul convoi aşteaptă la un punct de control ucrainean la aproximativ 20 de kilometri de linia de front.

Echipa trebuia să se deplaseze pe teritoriul ocupat de Rusia, dar se pare că vizita a fost întreruptă de bombardamentele din apropierea centralei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici