Zeci de persoane, reţinute în cursul protestelor din Franţa

Zeci de persoane au fost reţinute, marţi, în cursul protestelor organizate în Franţa faţă de reforma pensiilor, anunţă autorităţile, conform postului BFMTV.

124 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane, reţinute în cursul protestelor din Franţa

Zeci de persoane, reţinute în cursul protestelor din Franţa

În Paris, au fost reţinute 28 de persoane în urma implicării în acţiuni violente. Violenţe sporadice au fost semnalate şi în oraşul Rennes, iar cinci protestatari au fost reţinuţi.

Doi agenţi ai forţelor de ordine au fost răniţi, în Paris şi Rennes.

Ministerul francez de Interne a anunţat marţi seară că la protestele organizate în zeci de oraşe din Franţa au participat aproximativ 280.000 de persoane, dintre care 31.000 în Paris.

Centrala sindicală Confederaţia Generală a Muncii (CGT) a raportat peste 900.000 de protestatari, dintre care 300.000 în capitala Franţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
franţa,
proteste,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici