Zelenski: cele mai intense lupte au loc pe frontul de sud

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski susţine că cele mai dure lupte au loc pe frontul de sud al Ucrainei şi a lăudat forţele de la Kiev pentru că au oprit atacurile ruseşti în est.

528 afișări
Imaginea articolului Zelenski: cele mai intense lupte au loc pe frontul de sud

Sursa foto: Hepta

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ţinut să precizeze în discursul său de duminică că rupele ucrainene „înaintează, poziţie cu poziţie, pas cu pas” şi tot „înainte”.

Etapele iniţiale ale contraofensivei de la Kiev au fost marcate de atacuri de sondare, care aparent testează liniile ruseşti de apărare şi câştiguri modeste, potrivit CNN.

Zelenski nu a ratat ocazia să-şi laude soldaţii pentru efortul de apărare depus.

Trupele ruse „continuă să-şi concentreze principalele eforturi pe direcţiile Lyman, Bakhmut, Avdiivka şi Marinka”, a declarat duminică Statul Major al armatei ucrainene, referindu-se la o serie de oraşe din prima linie din estul Ucrainei, care se întind de la nord la sud. „Luptele grele continuă”, au conchis oficialii.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici