Video DECLARAŢIA ZILEI | Traian Băsescu: Cu ce l-or fi supărat pe „Daddy Vitamină” de a uitat că îi plăcea să stea cu şefii serviciilor?

Traian Băsescu se întreabă ironic, într-o postare pe Facebook, ce l-a supărat atât de tare pe Liviu Dragnea, pe care îl numeşte „Daddy Vitamină”, de a decis să taie din bugetul serviciilor secrete pentru a aloca banii la sănătate, uitând că „îi plăcea să stea bot în bot cu şefii serviciilor”.

223 afișări

„Dragnea dă vitamine la tot poporul din banii serviciilor! “Daddy Vitamină” s-a supărat pe viaţa lui amară şi a hotărât să chelească bugetele serviciilor de sume importante pe care să le dedice cumpărării de vitamine. Ce l-o fi supărat pe “Daddy Vitamină” aşa de tare de a uitat ca prin minune cât îi plăcea să stea bot în bot cu şefii serviciilor de două ori pe săptămână în întâlnirile de la K2 în perioada 2010-2014, că îi plăcea să mângâie cu gingăşie ghipsul doamnei Koveşi, să aducă mingiile de tenis pentru Maior, Coldea, Dâncu şi Ponta, că se gudura ca un pudel cu şoricul în dinţi la T 14 sau o făcea pe ospătarul servindu-i lui Coldea vinuri scumpe la pachet, aduse din America”, a afirmat Traian Băsescu, luni, pe Facebook. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici