Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

37 afișări

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, azi, la Bistriţa, că a discutat cu liderul PSD despre remanierea guvernamentală şi că ALDE nu va remania pe nimeni. Acesta a precizat că nu a auzit vehiculat subiectul potrivit căruia PSD ar vrea Ministerul Energiei, condus de Anton Anton.

România a fost condamnată de către Curtea de Justiţie a Uniunii Europene pentru neîndeplinirea directivei privind depozitele de deşeuri, conform căreia autorităţile trebuiau să închidă 68 de gropi de gunoi neconforme până la data de 16 iulie 2009.

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a crescut puternic azi la 3,28% de la 3,17% joi, nivel la care a stagnat trei zile.

Cheltuielile pentru protecţia mediului la nivel naţional au crescut cu 14,44 % faţă de anul anterior, ajungând la 10, 3 miliarde de lei, anunţă azi Institutul Naţional de Statistică.

Liderii ţărilor membre din Uniunea Europeană au decis joi că vor impune sancţiuni în cazul în care vor exista atacuri cibernetice care să vizeze alegerile electorale, în contextul în care anul viitor vor avea loc alegeri europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici