Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

90 afișări

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea a declarat, ieri seara, că singura bancă de piele din România, care funcţiona la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti a fost închisă în decembrie 2017, deoarece „nu mai putea funcţiona în condiţii de maximă siguranţă”. Alte trei ar fi trebuit să fie construite la Iaşi, Târgu-Mureş şi Timişoara, însă din cauza problemelor cu terenurile, proiectele au rămas doar pe hârtie.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că procurorul general Augustin Lazăr şi-a numit drept consilier personal un procuror care l-a intervievat atunci când a candidat pentru funcţie, situaţie similară având loc şi după controlul Inspecţiei Judiciare de la Parchetul General, cu trei inspectoare.

Ministerul Afacerilor Externe anunţă românii care doresc să călătorească în Regatul Danemarcei că a fost prelungită perioada efectuării controalelor la frontiera danezo-germană până la data de 11 mai 2019. Persoanele care nu prezintă acte de identitate valabile sau refuză controlul autorităţilor daneze vor fi oprite de la tranzitul în Danemarca.

Israelul vrea să consolideze relaţiile cu România, Bulgaria şi Grecia, pentru promovarea politicilor israeliene şi pentru a modifica "atitudinea ipocrită şi ostilă a Uniunii Europene", a afirmat premierul israelian, Benjamin Netanyahu, înaintea reuniunii din oraşul bulgar Varna.

Preşedintele american Donald Trump a anunţat ieri că intenţionează să emită un ordin executiv prin care cererile de azil ale imigranţilor care au intrat în mod ilegal în Statele Unite să fie respinse. Liderul de la Casa Albă a anunţat că actul2 în acest sens va fi emis în curând.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici