Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

130 afișări

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, s-a prezentat, în această dimineaţă, la sediul DNA, acesta declarând că a fost citat de procurori în calitate de martor, dar că nu ştie cauza în care a fost chemat.

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, a tras la sorţi, azi, noii judecători din completurile de 5, schimbând şi componenţa celui care judecă apelul în cazul lui Liviu Dragnea. Vicepreşedintele ÎCCJ, Iulian Dragomir, nu se mai regăseşte în complet.

Un proiectil exploziv din cel de-al Doilea Război Mondial a fost găsit, azi, lângă o grădiniţă din oraşul Vaslui. O echipă pirotehnică a ridicat dispozitivul pentru a-l distruge în condiţii de siguranţă.

468 de masini electrice au fost înmatriculate în primele nouă luni ale anului 2018, cu 382,5% mai mult faţă de anul trecut când doar 97 au fost înmatriculate. Numărul de autoturisme electrice noi înmatriculate în UE a crescut de la 70.362 unităţi în primele 9 luni din 2017 la 98.035 unităţi (+39.3%) în perioada ian-sept 2018.

Mai multe persoane au fost rănite în această dimineaţă, după ce un individ a intrat cu maşina într-un mall din Melbourne, capitala statului federal Victoria din Australia. Atacatorul a încerca să înjunghie oamenii aflaţi în clădire, relatează CNN. Cel puţin o persoană a murit, iar alte două persoane se află la spital. Suspectul se află şi el la spital în stare gravă, după ce a fost împuşcat de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici