Healthcare Trends: Diabetul şi obezitatea. Ce trebuie să ştim despre produsele pentru slăbit? Andrei Reurean, manager Consultmed, despre riscurile obezităţii infantile

  • Andrei Reurean, director executiv la Centrul Medical Consultmed şi co-fondator la Clinica de Nutriţie, este invitatul de vineri al ediţiei Healthcare Trends.
  • Specialistul îţi spune care sunt cele mai avansate tehnologii pentru pacienţii cu diabet.
  • Reurean vorbeşte despre problemele din sistemul sanitar de stat din punct de vedere al managementului.
1357 afişări
Imaginea articolului Healthcare Trends: Diabetul şi obezitatea. Ce trebuie să ştim despre produsele pentru slăbit? Andrei Reurean, manager Consultmed, despre riscurile obezităţii infantile
Andrei Reurean, director executiv Centrul Medical Consultmed şi co-fondator la Clinica de Nutriţie, este invitatul de vineri al ediţiei Healthcare Trends, o emisiune săptămânală pe teme medicale, realizată de Mediafax în parteneriat cu Banca Transilvania.
 
Andrei Reurean va aduce în discuţie teme precum importanţa nutriţiei, problema diabetului, precum şi măsuri de prevenţie. 
 

Conştientizarea problemei diabetului în rândul populaţiei, importantă dar lipseşte

 
„1 din 10 români are diabet. Doi români din 10 pot fi diagnosticaţi cu diabet, dar nu ştiu că îl au. 30% din intervievaţi nu şi-au testat niciodată glicemia”, atrage atenţia specialistul. 
 
Cum ne putem măsura glicemia corect şi facil, acasă?
Ce trebuie să ştim despre produsele pentru slăbire promovate online? 
Care sunt beneficiile diabeticilor  în sistemul medical românesc privat?
Care sunt noile tehnologii în diabet?
Ce probleme sunt în managementul sanitar de stat?
Câţi bani investeşte o clinică privată pe echipamentele sanitare specifice pandemiei?
Care sunt dezavantajele programelor de stat de care pot beneficia diabeticii?
 
La toate aceste întrebări răspunde vineri, de la ora 13:00, Andrei Reurean, managerul Centrului Medical Consultmed şi co-fondatorul Clinicii de Nutriţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici