HOROSCOP 1 august 2021. Cine atrage invidia tuturor? O zi de vis pentru trei zodii

Soarele şi Mercur fac azi o conjuncţie în semnul Leului, fapt pentru care zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) au parte de o zi fix aşa cum şi-au imaginat-o. În plus, se bucură de atenţie şi de popularitate.

5040 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 august 2021. Cine atrage invidia tuturor? O zi de vis pentru trei zodii

HOROSCOP 1 august 2021

HOROSCOP 1 august 2021 - Berbec

Soarele realizează azi o conjuncţie cu Mercur în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că te vei bucura de o zi perfectă în compania persoanei iubite şi/ sau a celor mici. În cazul în care ţi-a căzut cineva cu tronc, dar nu ai avut curajul să îl/o abordezi, este important să te mobilizezi astăzi, căci reacţia va fi cea pe care ţi-o doreşti. De atenţie se bucură şi ceilalţi(lelalte) nativi(e) single.

HOROSCOP 1 august 2021 - Taur  

Soarele face azi o conjuncţie cu Mercur în casa familiei din horoscopul tău solar, motiv pentru care te vei bucura de o zi frumoasă alături de cei dragi. Comunicaţi cu uşurinţă şi chiar reuşiţi să ajungeţi la un rezultat pozitiv în cazul unui subiect de discuţie care a tot apărut, dar pe care nu aţi reuşit să îl trataţi aşa cum se cuvine până acum. Aşadar, pare că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă azi.

HOROSCOP 1 august 2021 - Gemeni

Soarele şi Mercur îşi dau azi mâna în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că atragi atenţie pozitivă asupra ta astăzi prin felul în care te raportezi la cei din jurul tău. Nici nu este de mirare aşadar că te bucuri de un nivel ridicat de populritate, că toată lumea se simte atrasă de tine şi-şi doreşte să petreacă timp cu tine. Orice argument aduci astăzi, va fi întâmpinat bine de ceilalţi.

HOROSCOP 1 august 2021 - Rac  

Soarele şi Mercur aderă azi la o conjuncţie în casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor, cu toate că este duminică. Poate că de treabă în acest sens te apuci doar de mâine încolo, dar este cât se poate de clar că eforturile depuse în această direcţie nu au rămas prea mult timp nerăsplătite.

HOROSCOP 1 august 2021 - Leu

Soarele şi Mercur se întâlnesc astăzi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce-ţi accentuează şarmul şi carisma. Indiferent de contextul social cu care iei contactul astăzi, ştii să te faci plăcut(ă) şi să laşi o impresie care durează. Aşadar, vei avea parte de rezultate bune şi de progrese atât în plan profesional, dacă lucrezi astăzi, cât şi la nivel personal, în raport cu prietenii sau cu cei care te admiră. Eşti cu adevărat pe val.

HOROSCOP 1 august 2021 - Fecioară  

Soarele şi Mercur îşi dau întâlnire azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea să îţi imprime o nevoie de atenţie care nu îţi este familiară. Dacă acest lucru te face să te simţi inconfortabil, poate ar fi bine să dedici o parte din această zi introspecţiei. Dacă-ţi pui întrebările potrivite, vei înţelege care este motivul pentru care simţi atât de mult nevoia unei validări exterioare, de confirmarea din partea altora.

HOROSCOP 1 august 2021 - Balanţă  

Soarele şi Mercur realizează azi o conjuncţie în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că te bucuri de progrese în raport cu proiectele tale şi de multă popularitate în rândul prietenilor. Din câte se pare, eşti pe o curbă ascendentă în această perioadă şi dacă îţi joci cărţile bine, vei observa o îmbunătăţire consistentă pe mai multe paliere. Oportunităţile continuă să apară pentru tine acum.

HOROSCOP 1 august 2021 - Scorpion  

Soarele şi Mercur îşi dau astăzi întâlnire în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că te întâlneşti cu o oportunitate de a ieşi în evidenţă la locul de muncă. În cazul în care nu lucrezi azi, s-ar putea să te întâlneşti informal cu o persoană cu influenţă în domeniul tău de activitate. Dacă vei reuşi să îi faci o impresie bună, s-ar putea să te suprindă cu nişte oportunităţi unice.

HOROSCOP 1 august 2021 - Săgetător

Soarele şi Mercur realizează azi o conjuncţie în casa filozofiei de viaţă şi a călătoriilor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că este o zi bună în care să ieşi din universul citadin şi să schimbi peisajul. Nu numai că te vei întoarce acasă cu nivelul de energie la cote optime, dar s-ar putea să te alegi şi cu o perspectivă nouă asupra unei situaţii de viaţă care îţi dă bătăi de cap.

HOROSCOP 1 august 2021 - Capricorn

Soarele şi Mercur formează astăzi o conjuncţie în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă în privinţa finanţelor. Astăzi este o zi oportună în care să dezbateţi idei de vacanţă (în cazul în care nu aţi fost în concediu încă) sau oportunităţi de investiţie împreună. S-ar putea să aveţi idei similare, fapt la care nu v-aţi fi aşteptat în anumite privinţe.

HOROSCOP 1 august 2021 - Vărsător

Cu Soarele şi Mercur conjuncte în casa parteneriatelor, nici nu este de mirare că petreci astăzi momente extrem de plăcute în compania persoanei iubite. Comunicaţi la un nivel optim unul cu celălalt şi rezonaţi foarte bine, astfel că indiferent ce planuri aţi avea azi, voia bună este garantată. Ba mai mult, chiar s-ar putea ca ziua de azi să vitalizeze un aspect al vieţii de cuplu care a căzut într-o pasă monotonă în ultima perioadă.

HOROSCOP 1 august 2021 - Peşti

Soarele şi Mercur se întâlnesc azi în casa sănătăţii din horoscopul tău solar, prilej numai bun să faci sport astăzi sau, în orice caz, să îţi faci nişte planuri care implică mişcare. Profită aşadar de această oportunitate să ieşi prin parc, să mergi într-o drumeţie sau să faci ceva mai multe ture de înot decât de obicei. Vei vedea că ai un alt suflu după un astfel de program, deşi la început, entuziasmul cam lipseşte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici