HOROSCOP 1 ianuarie. Prima zi a lui 2022, cu surprize pentru trei zodii. Nici nu-şi imaginează ce le aşteaptă

Prima zi a lui 2022 debutează pe fundalul unui trigon armonios între Soarele din Capricorn şi Uranus retrograd din Taur, ceea ce semnalează apariţia unor surprize pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

12763 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 ianuarie. Prima zi a lui 2022, cu surprize pentru trei zodii. Nici nu-şi imaginează ce le aşteaptă

HOROSCOP 1 ianuarie 2022

HOROSCOP 1 ianuarie - Berbec 

În prima zi a noului an, s-ar putea să ai parte de prima oportunitate de ordin financiar. Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea să vină sub forma unui bonus la salariu, iar în alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre ceva care se materializează abia în prima parte a săptămânii care urmează. În orice caz, este clar că te preocupă sectorul financiar şi că începi să faci progrese importante pe acest plan cât de curând.

HOROSCOP 1 ianuarie - Taur

Prima zi a lui 2022 te surprinde într-o stare de spirit extrem de bună, semn că eşti pregătit(ă) să faci încă de astăzi primii paşi în direcţia dezideratelor tale pentru acest an. Este suficient că te gândeşti la ele, că încerci să îţi faci un plan de acţiune pe lunile următoare; cât de curând, vor apărea şi oportunităţile necesare să le pui în practică. De asemenea, sunt favorizate ieşirile în natură sau undeva la munte.

HOROSCOP 1 ianuarie - Gemeni

S-ar putea ca prima zi a lui 2022 să te găsească într-o dispoziţie destul de sensibilă, care nu îţi este tocmai familiară. Poate că eşti uşor nostalgic(ă) cu privire la ceea ce ai lăsat în urmă în anul care s-a încheiat ori probabil că te simţi puţin copleşit(ă) de câte lucruri vrei să faci în cel care a început. În orice caz, cert este că trebuie să iei lucrurile treptat şi să nu-ţi uiţi priorităţile.

HOROSCOP 1 ianuarie - Rac

Prima zi a lui 2022 s-ar putea să te găsească alături de partener, discutând lejer, fără presiune despre planurile voastre pentru noul an. Alţi(te) nativi(e) ai(le) semnului se întâlneasc astăzi cu prietenii, cu care fie încearcă să profite de ziua liberă, fie pun la cale proiecte pentru anul care tocmai a început. În orice caz, cert este că sunt foarte optimişti(ste) cu privire la perspectivele pe care 2022 le are pentru ei/ele pe toate planurile.

HOROSCOP 1 ianuarie - Leu

Prima zi a anului 2022 vine la pachet cu un randament crescut în cazul nativilor(elor) care lucrează astăzi. Au parte de spor în tot ceea ce îşi propun să facă la serviciu, motivaţi(te) poate şi de obiectivele pe care şi le-au setat pe acest plan pentru lunile care urmează. Oricare ar fi situaţia, este clar că au încredere în ceea ce vor să facă şi în evoluţia lor în ierarhia de la locul de muncă.

HOROSCOP 1 ianuarie - Fecioară 

Dacă nu ţi-ai făcut încă planuri pentru prima zi a anului 2022, poate nu ar fi rău să ţi-o petreci alături de partenerul de viaţă şi/ sau de cei mici. Cu siguranţă s-ar bucura să faceţi ceva împreună, fie că ieşiţi din localitate şi faceţi o mini-excursie ori vă bucuraţi împreună de hobby-urile comune acasă. Aşadar, se anunţă o zi mai mult decât favorabilă pentru a petrece timp de calitate alături de persoanele dragi ţie.

HOROSCOP 1 ianuarie - Balanţă

Prima zi a anului 2022 ar trebui să fie despre familie, mai ales dacă nu ţi-ai petrecut trecerea între an alături de cei dragi. Profită aşadar de timpul liber pe care îl ai astăzi şi încearcă să le faci o vizită părinţilor. Cu siguranţă se vor bucura să te vadă şi să le urezi toate cele bune în noul an faţă în faţă. S-ar putea să îţi facă mai bine decât credeai să îi vezi.

HOROSCOP 1 ianuarie - Scorpion 

În prima zi a lui 2022, este un moment ideal în care să petreci timp de calitate cu persoana iubită. Fie că alegeţi să vă plimbaţi prin oraş, să serviţi o cafea undeva sau să vă uitaţi la un film pe canapeaua din sufragerie, cert este că un astfel de început tihnit de an va da tonul unor astfel de obiceiuri care să te aducă mai aproape de partener. Aveţi nevoie amândoi de ele.

HOROSCOP 1 ianuarie - Săgetător

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să te surprindă până şi pe tine care este nivelul de randament de care dai dovadă. Acest lucru s-ar putea să aibă legătură şi cu faptul că eşti motivat(ă) de un plus la salariu să tragi tare atunci când alte persoane din jurul tău se bucură încă de concediu. De asemenea, este o zi favorabilă pentru primele cumpărături din 2022. Poate vei reuşi să profiţi de nişte reduceri.

HOROSCOP 1 ianuarie - Capricorn

Eşti într-o dispoziţie extrem de bună în prima zi a lui 2022, iar dacă aşa ai început anul, şansele sunt mai mari ca multe din zilele următoare să înceapă într-o notă la fel de bună. În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri, înseamnă că se arată un timp bun pentru activităţi spontane alături de partenerul şi/ sau copii. Fie că te laşi pe mâna lor sau le propui ceva, vă veţi distra pe cinste.

HOROSCOP 1 ianuarie - Vărsător 

S-ar putea ca prima zi a lui 2022 să te găsească uşor nostalgic(ă). Nu ţi se întâmplă prea des să te simţi astfel la început de an, dat fiind că eşti o persoană optimistă, dar o astfel de stare te poate ajuta să apreciezi ceea ce a fost benefic în trecut şi să te uiţi cu speranţă la viitor. Ai lângă tine persoane care merită toată aprecierea şi oportunităţi de care trebuie neapărat să profiţi.

HOROSCOP 1 ianuarie - Peşti

În prima zi a anului 2022, eşti cât se poate de optimist(ă) cu privire la viitor. Îţi vin în minte mai ales prietenii şi partenerul, alături de care eşti sigur(ă) că poţi construi lucruri frumoase şi durabile în anul care tocmai a început. Pe de altă parte, trebuie să nu uiţi să rămâi realist(ă), căci există riscul să te laşi pradă reveriilor uneori şi să pierzi din vedere ceea ce este fezabil şi ce nu.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici