HOROSCOP 1 noiembrie: O duminică a provocărilor pentru aceste zodii. Prin ce le este scris să treacă azi

Pe lângă aspectele Lunii de azi, se mai perfectează şi un careu tensionat între Mercur retrograd din Balanţă şi Saturn din Capricorn. Se întrevede aşadar o duminică agitată pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn), care poate să o apuce în mod imprevizibil pe o pantă ascendentă.

1219 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 noiembrie: O duminică a provocărilor pentru aceste zodii. Prin ce le este scris să treacă azi

HOROSCOP 1 noiembrie: O duminică a provocărilor pentru aceste zodii. Prin ce le este scris să treacă azi

 

HOROSCOP 1 noiembrie - Berbec

În plan sentimental, se întrevede o zi tensionată. Unul din voi are tendinţa de a aduce comportamente de la serviciu acasă sau poate că raportul de forţe între voi s-a dereglat destul de mult între voi. În orice caz, există potenţialul ca lucrurile să degenereze dacă nu aveţi grijă să aveţi o atitudine conciliantă unul faţă de celălalt. Cu siguranţă aţi avut amândoi o săptămână plină, iar scopul vostru ar trebui să vă relaxaţi totuşi.

HOROSCOP 1 noiembrie -

Dacă lucrezi astăzi, nu te aştepta să dai dovadă de un randament ieşit din comun. Oboseala acumulată în ultimele zile îşi spune cuvântul şi ai nevoie de odihnă. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, ar putea apărea probleme de sănătate generate de stres şi presiune resimţită la locul de muncă. Poate nu este vorba de ceva serios, dar dacă persistă neplăcerile medicale, poate ar fi cazul să te programezi la un consult cândva săptămâna viitoare.

HOROSCOP 1 noiembrie - Gemeni

La nivelul vieţii de cuplu şi/ sau în relaţie cu copiii, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă prea bine azi. Peste săptămână, s-au adunat nemulţumiri destul de multe, pe care poate că le-aţi măturat sub covor şi care au crescut în dimensiuni între timp. S-ar putea să nu mai poţi face mare lucru pentru a evita o descărcare de tensiune, dar dacă afişezi o atitudine empatică, deschisă la dialog, atmosfera s-ar putea schimba-n bine.

HOROSCOP 1 noiembrie - Rac

Nici pentru tine nu se întrevede o zi prea roz în plan familial. În raport cu partenerul de viaţă, apar discuţii în contradictoriu sau poate că intervenţia cuiva din familie face ca spiritele să se încingă şi mai mult decât era cazul. În anumite situaţii, este mai bine ca unele lucruri să rămână între tine şi persoana iubită sau între tine şi rude. Intenţiile sunt bune, fără doar şi poate, dar realitatea va fi alta.

HOROSCOP 1 noiembrie - Leu

În cazul în care mergi la serviciu astăzi, ai mai multă grijă cum comunici cu colegii de muncă. Există posibilitatea să apară scântei din orice, deci poate ar fi mai bine ca unele lucruri să fie discutate săptămâna viitoare, cu mintea odihnită. De fapt, nu ţi se recomandă că astăzi să îţi umpli programul cu activităţi care te-ar costa timp şi energie suplimentare în cazul în care apar erori din propria neatenţie sau a altora.

HOROSCOP 1 noiembrie - Fecioară

Înainte să faci orice cheltuială astăzi, verifică-ţi atent bugetul. Dacă ai trecut peste limita de finanţe pe care ţi-ai propus să o cheltuieşti în acest weekend, nu te întinde mai mult decât atât. În caz contrar, s-ar putea să îţi dai seama săptămâna viitoare că trebuie să ştergi anumite articole de pe lista de cumpărături. Aşadar, dacă poţi face mici economii sau dacă poţi să nu depăşeşti limita de buget, îţi vei mulţumi zilele următoare.

HOROSCOP 1 noiembrie - Balanţă

În ceea ce te priveşte, astăzi se anunţă un climat tensionat în familie. Atitudinea şi viziunile tale nu se potrivesc deloc cu cele ale familiei, cu toate că de obicei găsiţi puncte de vedere comune. De data aceasta, poate nu ai răbdarea necesară de a-i asculta sau au loc alte evenimente care te determină să te porţi aşa cum o faci în raport cu ei. În orice caz, nu ajută să o ţii pe-a ta.

HOROSCOP 1 noiembrie - Scorpion

Nu ai o stare de spirit prea bună şi asta se vede din felul fatalist în care abordezi unele subiecte. Este de înţeles dacă au existat situaţii care te-au dezamăgit săptămâna aceasta, dar ai avea mai mult de câştigat dacă ai încerca să vezi partea plină a paharului. În definitiv, cel mai probabil este vorba de ceva care se poate repara, care nu reprezintă un capăt de drum. Trebuie doar să îţi schimbi perspectiva puţin.

HOROSCOP 1 noiembrie - Săgetător

Relaţia de cuplu sau unele prietenii nu evoluează într-o direcţie prea favorabilă. Din cauza aceasta, eşti destul de neliniştit(ă) şi gândurile tale sunt adesea departe. Dar în loc să îţi faci tot felul de scenarii, poate ar fi mai bine să întrebi direct pe ceilalţi ce se întâmplă cu voi. În caz contrar, s-ar putea să tragi unele concluzii care nu sunt neapărat compatibile cu realitatea. Aşa treceţi mai uşor peste problemele care vă afectează.

 

HOROSCOP 1 noiembrie - Capricorn

Nici în cazul tău nu se întrevede o zi prea liniştită în cuplu. S-ar putea să apară accese de autoritate din partea ta sau a partenerul de viaţă, ceea ce riscă să conducă la certuri. Analizează atent dacă acest lucru este un eveniment izolat sau dacă este vorba de probleme care se perpetuează deja de ceva vreme încoace. Dacă al doilea scenariu este cel adevărat, lucrează la echilibrarea raportului de forţe pe planul vieţii sentimentale.

 

HOROSCOP 1 noiembrie - Vărsător

Oboseala îşi spune cuvântul în ceea ce te priveşte; te concentrezi cu greu, nu mai ai poftă să faci mare lucru şi singurul lucru pe care ţi-l doreşti este să fii lăsat(ă) în pace şi să te odihneşti. Nu te învinovăţi dacă simţi asta. Ai nevoie din când în când şi de o astfel de zi în care să nu faci mare lucru, în care să îţi permiţi să lâncezeşti în faţa televizorului, de exemplu.

HOROSCOP 1 noiembrie - Peşti

Ai avut parte de o săptămână destul de plină, în care nu ai prea avut timp de momente de calitate cu partenerul şi/ sau cu copiii. Aşa se face că astăzi pot apărea discuţii în contradictoriu cu ei, pe care nu prea ai cum să le eviţi. Poate ar fi mai bine dacă ai lăsa unele subiecte să treacă pe lângă tine, să nu dai contraargumente. Nu sunteţi în cea mai bună formă de-a polemiza.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici