HOROSCOP 1 OCTOMBRIE Suprize şi răsturnări de situaţie. Trei zodii se bucură de pe urma lor

Luna intră azi în semnul Berbecului, anticipându-se astfel Luna Plină de mâine. Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se bucură de energie, entuziasm şi mult noroc.

18022 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 OCTOMBRIE Suprize şi răsturnări de situaţie. Trei zodii se bucură de pe urma lor

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE Berbec

 

Luna ajunge azi în tocmai semnul naşterii tale, motiv pentru care nu îţi va lipsi deloc energia. Ai forţe la fel de proaspete ca la începutul săptămânii, cu toate că ai trecut prin tot felul de momente pe parcursul zilelor din urmă. Aşa se face că această zi te surprinde activ(ă) şi entuziast(ă), o sursă de nesecată inspiraţie şi optimism pentru cei din jurul tău. Recomandarea astrelor pentru tine este aceea de a avea grijă să îţi canalizezi energia către scopuri clare şi să nu uiţi să te mai odihneşti din când în când. Altfel, rişti să te epuizezi total.

 

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE Taur

 

În cazul tău, Luna tranzitează de azi casa subconştientului din harta ta solară, ceea ce ar putea să te facă să ai un nivel de nervozitate care nu-ţi este tocmai familiar. Eşti o persoană răbdătoare, care nu se enervează prea repede şi din orice motiv, dar pare astăzi că fitilul tău este mai scurt decât de obicei. Din acest motiv, sunt foarte importante exerciţiile de respiraţie şi orice alte metode care te ajută să te eliberezi de stres într-un fel care nu face rău celor din jurul tău sau mai bine spus, relaţiilor tale cu ei. Depinde doar de tine.

 

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE Gemeni

 

Cu Luna în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, apropierea de sfârşitul de săptămână coincide pentru tine cu întreţinerea unor gânduri şi planuri cu privire la viitor. Mai exact, începi să te gândeşti deja ce faci cu prietenii în weekend sau care sunt planurile tale de lunea viitoare încolo. În orice caz, există multe lucruri şi angajamente care te entuziasmează, care îţi dau speranţa că planurile tale fac progrese reale către materializare concretă. Dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru astă seară, poate nu ar fi rău să te vezi cu prietenii. Te vor ajuta să-ţi rafinezi proiectele.

 

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE Rac

 

Luna se instalează azi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să dai dovadă de mai multă asertivitate şi de o atitudine proactivă la locul de muncă. De regulă, nu eşti genul de persoană care să iasă voit în faţă, dar parcă astăzi simţi că te împinge ceva de la spate, că ai prins un val care te poate propulsa sus dacă îţi joci bine cărţile. Aşadar, foloseşte-te de această oportunitate pentru a te promova, pentru a le arăta şefilor şi altor vectori de influenţă că poţi mai mult decât au crezut iniţial. Vei avea succes.

 

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE Leu

 

Luna tranzitează de azi casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi interacţiunilor cu instituţiile statului. Pentru tine, asta înseamnă mai multe lucruri, după cum urmează: pe de-o parte, s-ar putea să se ivească planuri de delegaţii sau mici excursii cu familia; pe de altă parte, iniţiezi demersuri cu privire la obţinerea unei autorizaţii şi/ sau a unei aprobări, care se pot derula mai repede decât te-ai aşteptat. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba de un tonus mental bun, care îi ajută mai ales dacă au început cursuri sau au reluat nişte studii pe care nu le-au finalizat.

 

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE Fecioară

 

Luna îşi face azi intrarea în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care astăzi se formează un context bun pentru a pune bazele unor noi proiecte alături de partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care derulezi activităţi profesionale. Noile începuturi sunt favorizate de acest tranzit lunar, dar ai grijă să nu te grăbeşti atunci când faceţi calcule, când încercaţi să vedeţi cu cât ar trebui să contribuie fiecare la o investiţie comună. În acelaşi timp, acest amplasament planetar poate face ca spiritele să se încingă foarte uşor dacă nu sunt gestionate atent momentele tensionate.

 

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE Balanţă

 

Luna poposeşte astăzi în casa relaţiilor din harta ta solară, motiv pentru care se arată o zi forbailă pe care să ţi-o petreci cu persoana iubită şi/ sau cu acel cineva care îţi pare interesant. Totul va decurge spontan, ceea ce te poate speria puţin la început, dar care nu îţi lasă timp să te plictiseşti în acelaşi timp. Pe de altă parte, în interacţiunile cu colegii de muncă ori cu colaboratorii sau clienţii, nu toată lumea s-ar putea să aprecieze acest mod în care te porţi. S-ar putea să creadă, de exemplu, că nu eşti suficient de serios(oasă) uneori.

 

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE Scorpion

 

Luna tranzitează de azi înainte casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău general. Pe de-o parte, acest lucru s-ar putea să te ajute să livrezi mai repede rezultate la locul de muncă, dar cu riscul ca, în anumite situaţii, să dai dovadă de superficialitate, lucru care nu se întâmplă în mod normal. Pe de altă parte, s-ar putea să ai mai multă energie pentru a face şi alte lucruri în afara serviciului, pentru a te ocupa de activităţi (extra)profesionale care te ajută să câştigi mai multă experienţă şi chiar să îţi rotunjeşti venturile. Ai grijă să nu te extenuezi.

 

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE Săgetător

 

Luna face ca ziua de astăzi să fie una perfectă pentru a-ţi petrece timpul liber alături de persoana iubită şi/ sau copii. Asta se datorează faptului că astrul selenar se mişcă prin casa aferentă din horoscopul tău general şi te face mai receptiv(ă) la propunerile venite din partea celor dragi. De asemenea, eşti mai entuziast(ă) cu privire la unele hobby-uri personale, pe care poate le-ai abandonat o vreme sau la talente pe care până acum nu ai încercat să le antrenezi într-o formă sau alta. Eşti entuziast(ă) şi ai chef să faci lucruri noi cu cei pe care îi iubeşti.

 

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE Capricorn

 

Luna se instalează azi în casa familiei din horoscopul tău general, semn că aceasta nu este una din acele zile în care să te plictiseşti cu familia. Ai parte de discuţii interesante, discutaţi oportunitatea de a înepe proiecte noi împreună sau faceţi chiar astăzi primii paşi întru îndeplinirea unor obiective comune. În orice caz, asta te ajută să găseşti noi zone de compatibiltate între tine şi ei, să vă apropiaţi mai mult prin intermediul unor interese comune. Pe de altă parte, pot apărea mai des decât de obicei tensiunile, având în vedere că toată lumea este înflăcărată şi cu emoţii.

 

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE Vărsător

 

Luna păşeşte azi în casa comunicării din harta ta solară, semn că s-ar putea să schimbi ceva, chiar insesizabil, al felul în care te exprimi, gesticulezi sau în ceea ce priveşte ideile pe care le ai. În plus, dacă te interesează un subiect sau vrei să impresionezi pe cineva, se vede din atitudinea ta că te animă să vorbeşti despre anumite lucruri sau să iei contactul cu unele persoane. Asta îţi poate fi de folos mai ales în cazul interviurilor de angajare sau în desfăşurarea de negocieri, cu toate că pot exista momente cu scăpări sau în care simţi emoţii.

 

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE Peşti

 

Luna îşi face azi intrarea în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general. Pe de-o parte, acest tranzit te-ar putea face puţin mai dezordonat(ă) în ceea ce priveşte modul în care îţi gestionezi resursele. Ai poate tendinţa de a da banii pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie sau poate că nu ţii o evidenţă prea clară a cheltuielilor şi a resurselor pe care le ai la dispoziţie. Pe de altă parte, simţi că faci banii mai uşor, că nu depui la fel de mult timp şi energie ca de obicei pentru a obţine unele încasări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici