HOROSCOP 10 octombrie 2021. Risc de scandal pentru patru zodii. Nu reuşesc nicicum să ajungă la un compromis

Mercur retrograd aderă azi la o conjuncţie cu Marte în semnul Balanţei, ceea ce anunţă un risc de conflicte aprinse pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

12218 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 octombrie 2021. Risc de scandal pentru patru zodii. Nu reuşesc nicicum să ajungă la un compromis

HOROSCOP 10 octombrie 2021. Risc de scandal pentru patru zodii. Nu reuşesc nicicum să ajungă la un compromis

HOROSCOP 10 octombrie - Berbec 

În această duminică, Mercur retrograd se întâlneşte cu Marte în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce poate însemna pentru tine faptul că va creşte simţitor riscul de a experimenta tensiuni astăzi în raport cu partenerul de viaţă. Dacă nu trebuie să abordezi urgent un subiect de discuţie sensibil, încearcă mai bine să amâni o astfel de discuţie până când spiritele se mai calmează. În caz contrar, s-ar putea să nu realizezi mare lucru.

HOROSCOP 10 octombrie - Taur

În cursul acestei zile, Mercur retrograd aderă la un aspect de conjuncţie cu Marte în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, prilej numai bun pentru a face mişcare astăzi, cu amendamentul că trebuie să ai grijă la riscul unor mici accidentări din cauza neatenţiei. Dacă lucrezi astăzi, trebuie să ai mare grijă să nu te grăbeşti şi să dai dovadă de tact în raport cu colegii de muncă. Altfel, randamentul va suferi.

HOROSCOP 10 octombrie - Gemeni

Astăzi, Mercur retrograd face o conjuncţie cu Marte în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, semn că se anunţă o zi plină de neprevăzut în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. S-ar putea ca atmosfera să fluctueze de la o stare de veselie la mici înţepături şi înapoi, ceea ce face destul de dificilă orice încercare de a vă ţine de un anumit plan de activităţi pentru azi.

HOROSCOP 10 octombrie - Rac

Mercur retrograd se întâlneşte azi cu Marte în casa familiei din astrograma ta solară, semn că te vei număra şi tu printre nativii(ele) care nu prea ştiu la ce să se aştepte de la cei dragi astăzi. O glumă poate cădea foarte rău unuia din apropiaţi, iar de la ceva nevinovat se poate ajunge la o ceartă în toată regula. Nu trebuie să te închizi în tine, dar în raport cu unele lucruri, nu glumi.

HOROSCOP 10 octombrie - Leu

Mercur retrograd realizează azi o conjuncţie cu Marte în casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca unele discuţii să meargă bine azi, în timp ce altele riscă să conducă la tensiuni atunci când te aştepţi mai puţin. Prin urmare, dacă te întâlneşti astăzi cu unele persoane pe care vrei să le impresionezi, poate că nu ar fi rău să îţi faci un plan de discuţie înainte să pleci la întrevedere.

HOROSCOP 10 octombrie - Fecioară

Mercur retrograd face astăzi o conjuncţie cu Marte în casa banilor din horoscopul tău solar, semn că te-ai putea număra printre norocoşii(oarele) care se întâlnesc într-o zi de weekend cu posibilitatea de câştiga ceva extra, pe lângă salariu ori de a face unele economii care se simt la bugetul de săptămâna viitoare. Pe de altă parte, s-ar putea să apară şi tentaţia de a cheltui mai mult, mai ales dacă te intersectezi cu oportunităţi financiare.

HOROSCOP 10 octombrie - Balanţă

Mercur retrograd se întâlneşte azi cu Marte în semnul naşterii tale, indiciu cum că te bucuri azi de energie şi de o stare de spirit pozitivă, dar s-ar putea ca declaraţiile pe care le faci să nu fie întâmpinate prea bine de unele persoane din jurul tău. Aşadar, este important să fii atent(ă) la impresia pe care le-o laşi celorlalţi, întrucât există riscul să pari agresiv(ă) în loc de asertiv(ă) pentru unele persoane din jur.

HOROSCOP 10 octombrie - Scorpion

Mercur retrograd aderă azi la o conjuncţie cu Marte în casa subconştientului din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să te confrunţi astăzi cu unele gânduri care nu îţi dau pace. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre persoane din trecut care încearcă insistent să revină în peisajul tău actual. Oricare ar fi situaţia în care te găseşti, este clar că trebuie să ai grijă cum gestionezi aceste situaţii.

HOROSCOP 10 octombrie - Săgetător

Mercur retrograd se întâlneşte astăzi cu Marte în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea să apară unele neînţelegeri între tine şi unii prieteni ori în raport cu cei cu care derulezi proiecte. Încearcă să te concentrezi pe aspectele care te aduc mai aproape, în materie de viziune, de ei şi vei vedea că nu este aşa dificil să ajungi la o cale de mijloc.

HOROSCOP 10 octombrie - Capricorn

Mercur retrograd se întâlneşte azi cu Marte în casa carierei şi a statutului social din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că astăzi s-ar putea să te întâlneşti cu cineva important care poate avea un impact important în plan profesional sau în ce priveşte modul în care eşti perceput(ă) în societate. Profită de această oportunitate pentru a atrage atenţie pozitivă asupra ta, pentru a arăta că meriţi să ţi se acorde mai mult interes.

HOROSCOP 10 octombrie - Vărsător

Mercur retrograd aderă astăzi la o conjuncţie cu Marte în casa călătoriilor din horoscopul tău solar, prilej numai bun pentru a face o mică excursie astăzi cu cei dragi. Indoferent dacă alegeţi să faceţi o drumeţie la munte sau în natură ori să vizitaţi nişte persoane dragi stabilite într-o altă localitate, este clar că îţi prinde bine să ieşi puţin din jungla urbană, să schimbi peisajul, să te rupi de problemele şi de grijile cotidiene.

HOROSCOP 10 octombrie - Peşti

Mercur retrograd realizează azi o conjuncţie cu Marte în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să apară discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă în privinţa banilor. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre dezechilibre în raportul de forţe, despre tentative din partea ta sau a persoanei dragi de a monopoliza discuţiile ori de a vă impune punctul de vedere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici