HOROSCOP 10 OCTOMBRIE: Patru zodii, obligate să îşi regândească planurile azi. Vezi ce li se întâmplă

Azi se formează nu mai puţin de cinci aspecte astrale, dintre care doar unul este armonios. Cea mai potentă energetic configuraţie astrală tensionată este cea de careu între Marte retrograd din Berbec şi Pluto din Capricorn. Din pricina lui, planurile zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) ar putea fi dejucate.

17205 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 OCTOMBRIE: Patru zodii, obligate să îşi regândească planurile azi. Vezi ce li se întâmplă

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE - Berbec

În cazul în care lucrezi astăzi, ai grijă să nu se ajungă la momente de tensiune în raport cu superiorii. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba de discuţii în contradictoriu cu figuri de autoritate din familie. Oricum ar sta lucrurile, încearcă să dai dovadă de diplomaţie şi tact. În caz contrar, relaţia ta cu ei ar putea să sufere destul de mult, iar rupturile se vor vindeca în timp îndelungat.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE - Taur

S-ar putea ca azi să fie una din acele zile în care starea ta de spirit lasă de dorit. S-ar putea să fie vina stresului acumulat în ultima vreme sau a oboselii fizice pe care ai adunat-o ca urmare a sarcinilor extenuante care ţi-au fost delegate la serviciu. Oricum ar merge lucrurile, încearcă să nu te înconjori de oameni care ţi-ar putea exacerba această dispoziţie neplăcută. Ai nevoie de surse de inspiraţie şi voie bună.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE - Gemeni

Astăzi apar motive de a începe să-ţi faci griji cu privire la evoluţia unor proiecte, relaţii sau colaborări. La fel de bine ar putea fi vorba despre viaţa de cuplu sau de unele relaţii de prietenie care nu se dezvoltă în direcţia pe care ai anticipat-o. La baza eventualelor probleme pe care le reperezi pe aceste planuri se află unele incompatibilităţi de viziune, respectiv unele diferenţe de caracter care trebuie armonizate într-un fel sau altul.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE - Rac

În relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale, ar putea apărea astăzi unele tensiuni. S-ar putea ca problemele să aibă legătură cu un raport de forţe dezechilibrat, cu chestiuni în legătură cu care nu reuşiţi să ajungeţi la un punct de vedere comun. În situaţii ca acestea, trebuie să laşi orgoliul la o parte pentru a te bucura de armonie în cadrul acestor relaţii. Altfel, problemele se vor accentua.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE -  Leu

Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea să constaţi că sarcinile de care te ocupi să fie mai solicitante decât te-ai fi aşteptat. Sau poate că resursele care ţi se pun la dispoziţie sunt insuficiente pentru a livra rezultatele pe care ţi le doreşti. La fel de posibil este să fii prea obosit(ă), din punct de vedere mental/ fizic, pentru a putea face faţă cu succes standardelor pe care trebuie să le atingi la locul de muncă.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE -  Fecioară

Pentru tine, se întrevede astăzi tensiune în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Într-un fel sau altul, şi-a făcut loc între voi o lipsă de încredere cu care poate că nu v-aţi mai confruntat până acum la acest nivel. Aşadar, este foarte important cum gestionezi lucrurile cu ei din acest punct de vedere. Poate ar fi mai bine să dai dovadă de transparenţă pentru a aborda probleme direct. Nu le mătura sub covor.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE - Balanţă

Între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau unii membri ai familiei, s-ar putea strecura astăzi unele tensiuni destul de mari. S-ar putea să fie vina unor chestiuni mai complicate de ordin familial, gospodăresc sau locativ. Din această cauză, este posibil să se işte certuri. Încearcă să dai dovadă de o atitudine conciliantă, care caută soluţii în loc să pună gaz pe un foc care deja arde foarte puternic. Depinde de tine să faci asta.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE - Scorpion

Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea să nu comunici foarte bine cu colegii de muncă. Aceasta se datorează neînţelegerilor inerente care se creează din pricina mijloacelor alternative de transmitere a informaţiei sau din cauza diferenţelor de caracter şi viziune dintre tine şi cei cu care derulezi activităţi profesionale. Încearcă să lămureşti eventualele confuzii şi să nu laşi loc de interpretare pe mai departe. În caz contrar, vor apărea şi mai multe asemenea situaţii în viitorul apropiat.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE - Săgetător

Ar fi de dorit să nu te întinzi prea mult cu cheltuielile astăzi. Poate ai băgat mâna prea adânc în buzunar ieri, iar dacă o ţii tot aşa şi astăzi, rişti să ajungi în situaţia de a apela la economii pentru a-ţi subvenţiona activităţile de weekend. Din această cauză, este foarte important să nu te laşi deloc dus(ă) de val şi să încerci să nu te întinzi mai mult decât te ţine plapuma.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE - Capricorn

Pentru tine, astrele prognozează o zi tensionată în familie. Prăpastia de generaţii care există între tine şi unele rude apropiate sau simplele diferenţe de mentalitate dintre voi devin prea greu de suportat şi riscă să te aducă foarte aproape de o ceartă de proporţii. Dacă nu poţi evita angajamentele de familie de azi, încearcă măcar să nu abordezi unele subiecte de discuţie sensibile. În caz contrar, se deschide cutia pandorei şi nu poţi face nimic.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE - Vărsător

S-ar putea ca astăzi să afli că eşti ţinta unor zvonuri sau poate că te-ai implicat tu la un moment dat într-o intrigă, iar acum se întoarce împotriva ta acest lucru. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba de alte situaţii, mai exact de nişte veşti proaste primite printr-un mesaj, o convorbire telefonică sau prin intermediul unui e-mail. Interesează-te totuşi şi din alte surse cum stau lucrurile. Veştile pot fi eronate.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE - Peşti

Aceasta nu este o zi în care să epatezi, încuviinţând să participi la unele evenimente ale prietenilor care îţi depăşesc bugetul. Dacă într-adevăr ţin la tine, vor înţelege că poate nu îţi permiţi acum să iei parte la unele activităţi şi că vor veni şi zile mai bine. În cazul altor nativi(e) ai(le) zodiei, s-ar putea să fie vorba de solicitarea unui împrumut care vine de la prieteni sau viceversa. Gândeşte-te bine înainte să apelezi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici