HOROSCOP 11 aprilie. Mercur intră în Taur. Veşti bune şi relaţii care schimbă destine

Mercur intră azi în semnul Taurului, unde rămâne până pe 30 aprilie. În această perioadă, zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) primesc veşti bune şi leagă relaţii care se vor dovedi extrem de influente pentru viitorul lor.

11756 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 aprilie. Mercur intră în Taur. Veşti bune şi relaţii care schimbă destine

HOROSCOP 11 aprilie - Berbec

Mercur începe azi să tranziteze casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că, în următoarele săptămâni, s-ar putea să te întâlneşti cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Aşadar, se întrevede o perioadă bună pentru tine din punct de vedere financiar, în care reuşeşti să umpli parţial sau chiar complet unele goluri rămase după ce ai făcut unele plăţi la care nu te aşteptai sau pe care le-ai evitat prea mult timp, ceea ce a condus la o creştere considerabilă a lor până în acest moment.

HOROSCOP 11 aprilie - Taur

Mercur traversează de azi înainte semnul naşterii din horoscopul tău solar, ceea ce îţi oferă un plus de şarm şi încredere în propria persoană. Faci faţă cu bine tuturor provocărilor atât pe plan profesional, cât şi personal, iar soluţia care funcţionează în orice împrejurare este modul în care comunici. Ştii exact ce să spui şi când să-i asculţi pe ceilalţi pentru a obţine reacţiile pe care ţi le doreşti de pe urma lor. Pe de altă parte, s-ar putea să fii tentat(ă) să laşi faptele să vorbească pentru tine în unele circumstanţe în care ar fi mai bine să comunici.

HOROSCOP 11 aprilie - Gemeni

Mercur progresează astăzi în casa subconştientului din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să fii mai introspectiv(ă) în următoarele săptămâni. Te surprinzi mai des gândindu-te la trecut, la persoane şi situaţii care poate că nu mai fac parte din peisajul actual. De asemenea, s-ar putea să fii mai receptiv(ă) la mesajele pe care ţi le transmite subconştientul, semn că vei acţiona inspirat în anumite situaţii care, altfel, ar fi putut conduce la apariţia unor complicaţii. Pe de altă parte, există şi predispoziţia de a te lăsa pradă melancoliei şi nostalgiei, de a lua unele lucruri mărunte în serios.

HOROSCOP 11 aprilie - Rac

Mercur începe azi să se mişte prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, semn că acestea se vor număra printre centrele tale de interes din următoarea perioadă. Prin intermediul lor, s-ar putea să cunoşti persoane noi care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile, care te inspiră să îţi urmezi visurile. De asemenea, te bucuri de sprijin - material sau prin sfaturi - din partea prietenilor sau a altor persoane de bine care cred în ceea ce vrei tu să faci. În cazul în care eşti implicat(ă) într-o iniţiativă comună, acest tranzit aduce o colaborare fructoasă între tine şi ceilalţi coechipieri.

HOROSCOP 11 aprilie - Leu

Mercur poposeşte astăzi în casa carierei din astrograma ta solară, motiv pentru care te bucuri de câteva săptămâni pline la nivel profesional. Vestea bună este însă că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu superiorii şi cu alte persoane influente din domeniul tău de activitate, cu care ai putea ajunge să colaborezi în această perioadă. De asemenea, s-ar putea să ajungi în poziţia în care opinia ta cântăreşte mai mult la serviciu şi se iau decizii foarte importante ţinându-se cont de ele. Aşadar, începi să capeţi mai multă influenţă, iar acest lucru se vede din ce în ce mai mult.

HOROSCOP 11 aprilie - Fecioară

Mercur tranzitează de azi încolo casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Este o perioadă bună în aceste săptămâni pentru nativii(ele) care urmează să plece într-o călătorie la o distanţă considerabilă de casă şi/ sau care vor susţine un examen importat. De asemenea, sunt favorizate înscrierile la cursuri sau reluarea unora mai vechi. În cazul în care trebuie să te ocupi de unele probleme birocratice, fii sigur(ă) că vei găsi informaţiile de care ai nevoie, dar şi persoane dispuse să te ajute cu un sfat sau chiar cu o conexiune important în contextul dat.

HOROSCOP 11 aprilie - Balanţă

Mercur începe azi să se mişte prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevăd multe discuţii aplicate între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi cu privire la potenţiale câştiguri sau, dimpotrivă, pierderi. În cazul în care începeţi un proiect nou, este foarte important să ajungeţi la un consens în legătură cu modul în care utilizaţi un buget la care aţi contribuit cu toţii. În felul acesta, se vor regla şi unele dezechilibre apărute în raportul de forţe din relaţia voastră, care riscă să creeze probleme dacă sunt neglijate.

HOROSCOP 11 aprilie - Scorpion

Mercur progresează astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, semn că vei comunica mai mult, de substanţă, cu partenerul de viaţă şi/ sau  cei cu care lucrezi. Aveţi proiecte împreună şi responsabilităţi comune, care vă provoacă să ajungeţi în timp util la un consens, să lăsaţi unul de la celălalt pentru a ajunge la o strategie care să rezolve probleme presante. În alte cazuri, acest tranzit vorbeşte despre faptul că o relaţie aflată la început de drum devine cât se poate de serioasă. Vă daţi seama, tu şi cel drag, că vă potriviţi în aspecte mai profunde decât credeaţi.

HOROSCOP 11 aprilie - Săgetător

Mercur îşi face azi intrarea în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, motiv pentru care vei constata că, în următoarea perioadă, comunici mai bine cu cei cu care lucrezi. Poate că diferenţele dintre voi nu dispar şi se manifestă încă tensiuni în raport cu anumite subiecte de discuţie, dar atunci când situaţia o cere, poţi trece mai uşor peste ele decât de obicei. De asemenea, aceste săptămâni sunt propice pentru a te informa, mai ales dacă vrei să îţi schimbi stilul de viaţă şi/ sau alimentaţie, dacă intenţionezi să explorezi alte remedii pentru o afecţiune mai veche.

HOROSCOP 11 aprilie - Capricorn

Mercur ajunge astăzi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, fapt pentru care sar putea să comunici mai bine în următoarele săptămâni cu persoana iubită şi/ sau cu cei mici. Diverse evenimente care ţin de viaţa voastră personală şi nu numai scot la iveală noi convergenţe ale pasiunilor voastre sau activităţi care vă aduc împreună. În cazul în care eşti single, s-ar putea să apară mai multe oportunităţi de a flirta, de a tatona terenul în căutarea unei persoane care răspunde nevoilor şi dorinţelor tale. Aşadar, apar indicii cu privire la apariţia cuiva special în viaţa ta.

HOROSCOP 11 aprilie - Vărsător

Mercur începe azi să se mişte prin casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să interacţionezi mai eficient cu rudele apropiate. Reuşeşti să gestionezi mai bine diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate dintre tine şi cei dragi, să treci mai uşor peste ele, mai ales dacă trebuie să vă ocupaţi de chestiuni care necesită intervenţie rapidă. În acelaşi timp, este un moment prilenic în care să clarifici neînţelegeri din trecut care, dintr-un motiv sau altul, au fost măturate sub covor, ceea ce poate că a condus la unele tensiuni peste care nu s-a trecut uşor.

HOROSCOP 11 aprilie - Peşti

Mercur îşi face intrarea azi în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce îţi potenţează abilităţile de socializare şi de interacţiune cu ceilalţi, atât în plan profesional, cât şi la nivel personal. Ştii exact ce şi când să spui pentru a obţine reacţiile pe care le doreşti, dar şi când să îţi asculţi interlocutorul pentru a duce discuţi în direcţia pe care ţi-o doreşti. Aşadar, dacă ai programate întâlniri profesionale în această perioadă sau negocieri ori interviuri de angajare, vei reuşi să ajungi la rezoltatul scontat, fără să depui prea multe eforturi sau să faci unele concesii prea mari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici