HOROSCOP 11 aprilie: Orice discuţie de azi e o bombă cu ceas. Vezi unde riscă să ajungă cele pe care le porţi tu

Săptămâna se încheie cu o conjuncţie a Lunii cu Mercur în Berbec, prilej de confesiuni, discuţii interesante, dar şi scântei pentru zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).

6220 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 aprilie: Orice discuţie de azi e o bombă cu ceas. Vezi unde riscă să ajungă cele pe care le porţi tu

HOROSCOP 11 aprilie

HOROSCOP 11 aprilie - Berbec

 
  Luna se întâlneşte astăzi cu Mercur în chiar semnul naşterii tale, ceea ce îţi sporeşte şarmul şi carisma prin intermediul felului în care comunici. S-ar putea să existe însă şi persoane care nu vor gusta astăzi felul tău de a fi. Poate le dai impresia că eşti uşor agresiv(ă), că te pripeşti, că nu se pot baza pe tine. Dacă contează opinia acestor persoane pentru tine, poate nu ar strica să lucrezi la aceste aspecte.
 

HOROSCOP 11 aprilie - Taur  

 
Cu Luna şi Mercur în conjuncţie în casa subconştientului din horoscopul tău general, s-ar putea să ajungi astăzi la o stare de nervozitate care nu îţi este prea familiară. Nu eşti genul de persoană care să se enerveze din orice, dar sub influenţa acestui aspect, s-ar putea ca unele cuvinte sau gesturi să îţi cadă destul de greu. Înainte să te laşi mânat(ă) de impuls şi să reacţionezi, încearcă să comunici ce anume te deranjează.
 

HOROSCOP 11 aprilie - Gemeni 

Luna şi Mercur aderă astăzi la o conjuncţie în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, prilej numai bun să discuţi cu prietenii sau alte persoane cu care ai lucruri în comun oportunităţi de iniţiative pe care vrei să le derulezi pe cont propriu sau în colaborare cu ei. Şansele sunt mari să nu se depăşească statul de dezbateri, dar dacă eşti consecvent(ă), s-ar putea să iasă ceva interesant.
 

HOROSCOP 11 aprilie - Rac 

Luna şi Mercur fac azi o conjuncţie în casa carierei şi a statutului social, ceea ce face ca nativii(ele) acestei zodii să aibă parte astăzi de nişte discuţii interesante cu persoane care pot să le ofere accesul către oportunităţi de afirmare în comunitate sau la locul de muncă. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre nişte discuţii cu o figură maternă sau chiar cu mama care îi/le răscolesc.
 

HOROSCOP 11 aprilie - Leu 

Luna şi Mercur se întâlnesc astăzi în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te transpune în starea necesară să vorbeşti despre ceea ce simţi, despre convingerile tale şi ce anume te animă în această perioadă. Ai putea extra multe beneficii astăzi de pe urma conversaţiilor cu persoane mai în etate decât tine sau cu mai multă experienţă în raport cu evenimentele prin care treci tu acum. Trebuie să te pregăteşti însă şi pentru eventuale critici.
 

HOROSCOP 11 aprilie - Fecioară

Luna şi Mercur realizează astăzi o conjuncţie în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să discuţi cu partenerul oportunitatea unor investiţii din fondurile comune, care implică, poate, şi nişte riscuri pe care ar trebui să vi le asumaţi amândoi. Tot astăzi, nativii(ele) care s-au confruntat cu dezechilibre în viaţa de cuplu, mai ales în ceea ce priveşte raportul de forţe, ar trebui să clarifice care sunt motive apariţiei lor.

 

HOROSCOP 11 aprilie - Balanţă 

Luna şi Mercur se întâlnesc azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce face ca discuţiile cu partenerul de viaţă să fie animate, dinamice. Pe de altă parte, creşte însă şi riscul ca această să vireze într-o direcţie nu tocmai potrivită, să se ajungă de la nişte remarci mai înţepătoare la o ceartă în toată regula. Dacă ţi se pare că pierzi controlul, încearcă să îţi asumi din nou controlul asupra propriului discurs.
 

HOROSCOP 11 aprilie - Scorpion 

 
Luna şi Mercur fac astăzi o conjuncţie în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general. Dacă te îndeletniceşti astăzi cu treburi manuale sau care te expun unor riscuri în regiunea capului, ai grijă la potenţialele episoade de neîndemânare. S-ar putea ca acestea să conducă la accidente mai mici sau mai mari care fie îţi anulează progresul făcut până acum, fie te aduc în situaţia în care trebuie să îţi iei un repaus obligat(ă).
 

HOROSCOP 11 aprilie - Săgetător 

 
Luna şi Mercur aderă azi la o conjuncţie în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce face ca interacţiunile cu cei dragi de astăzi să fie cel puţin interesante. Apar tot felul de situaţii neaşteptate, în comunicare şi nu numai, care alungă plictiseala şi vă arată unul altuia faptul că celălalt are faţete pe care paote nu le-aţi explorat încă. Pe de altă parte, creşte şi riscul unor certuri cam aprinse.
 

HOROSCOP 11 aprilie - Capricorn 

 
Cu Luna şi Mercur implicate într-o conjuncţie în casa familiei din horoscopul tău general, se arată o zi cu discuţii cel puţin interesante, dacă nu chiar de-a dreptul surprinzătoare, în raport cu unele rude apropiate. S-ar putea să descoperi că au nişte viziuni mai îndrăzneţe decât te-ai fi aşteptat, că sunt capabile să accepte, dacă nu chiar să înţeleagă, nişte perspective cu care nu i-ai fi asociat. Se pot insca şi conflicte, deci ai grijă.
 

HOROSCOP 11 aprilie - Vărsător  

Luna şi Mercur fac astăzi o conjuncţie în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te face un partener de discuţie complex, greu de anticipat, care stârneşte interesul, dar care şi intimidează pe alocuri. În consecinţă, s-ar putea ca unor persoane să le fie greu să abordeze unele subiecte de discuţie cu tine. Dacă eşti puţin atent(ă) la comportamentul lor, îţi vei da seama fără nicio problemă despre cine anume este vorba mai exact.
 

HOROSCOP 11 aprilie - Peşti

 
Luna şi Mercur aderă astăzi la o conjuncţie în casa banilor din horoscopul tău general, dar efectul acestor două planete reunite este mai mult orientat în direcţia cheltuielilor decât a câştigurilor. Din acest motiv, s-ar putea să fie o idee bună dacă reuşeşti să eviţi tentaţiile şi nu te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. În caz contrar, s-ar putea să fii nevoit(ă) să renunţi la unele lucruri de le lista de cumpărături esenţiale.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici