HOROSCOP 11 august 2021. Aşteptări exagerate şi reacţii pe măsură. Zodiile sunt în pericol

Mercur din Leu îi lansează azi o opoziţie lui Jupiter retrograd din Vărsător, ceea ce face ca zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să aibă atitudini sau aşteptări exagerate.

16433 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 august 2021. Aşteptări exagerate şi reacţii pe măsură. Zodiile sunt în pericol

HOROSCOP 11 august 2021

HOROSCOP 11 august 2021 - Berbec

Provocarea ta de astăzi este aceea de a găsi o modalitate de a te împărţi între planurile pe termen lung şi ceea ce ţi-ai propus să faci astăzi. Nu este prea uşor să realizezi acest lucru din cauză că ai angajamente ferme pe ambele planuri, dar timpul de care dispui este prea scurt pentru a le putea face pe toate. Aşadar, dacă ar fi să te concentrezi pe un singur domeniul din aceste două, atunci încearcă să te bucuri de prezent. În caz contrar, rişti să te frustrezi că trăieşti mai mult cu gândul la viitor decât ancorat(ă) în prezent.

HOROSCOP 11 august 2021 - Taur

S-ar putea să îţi fie greu să te implici în aceeaşi măsură în viaţa profesională şi în cea de familie. La locul de muncă, superiorii se aşteaptă să petreci timp peste program la birou sau vrei să faci tu acest lucru pentru a te impune în ochii şefilor. Pe de altă parte, este nevoie de tine şi în plan domestic şi/ sau locativ, căci un membru al familiei trece prin nişte momente de răstrişte şi are nevoie de ajutorul tău ori se desfăşoară lucrări acasă care necesită să fii acolo. Prin urmare, al doilea domeniu ar trebui să primeze azi.

HOROSCOP 11 august 2021 - Gemeni

Se manifestă azi tensiuni mari în comunicare, generate cel mai probabil de diferenţele de viziune între tine şi interlocutori. Prin urmare, nu este o idee tocmai bună să abordezi subiecte de discuţie care ar necesita flexibilitate atât din partea lor, cât şi a lor. Există riscul să nu fie niciunul din voi dispus să lase de la sine, ceea ce poate duce la unele tensiuni inutile, care ar fi putut fi evitate. În acest context, nu sunt favorizate negocierile, deci dacă le ai în program, ar fi mai bine să le amâni o vreme, mai ales dacă au urmări importante.

HOROSCOP 11 august 2021 - Rac  

În plan financiar, nu ai parte azi de o zi prea grozavă. S-ar putea să apară cheltuieli pe care nu le-ai anticipat şi/ sau pe care nu aveai cum să le prevezi mai din timp. Poate că se defectează un obiect electrocasnic ori te trezeşti că trebuie să plăteşti ceva în plus pentru un serviciu care credeai că are un alt preţ. Bugetul s-ar putea să-ţi permită această plată neaşteptată, dar s-ar putea să nu îţi mai poţi permite alte lucruri de care aveai nevoie şi să trebuiască să amâni achiziţionarea lor. Iată un prilej bun pentru economii pentru viitor.

HOROSCOP 11 august 2021 - Leu  

Se întrevăd azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Este greu de spus de la ce anume pleacă discuţiile în contradictoriu, dar s-ar putea ca o componentă să fie aceea că îi deranjează ceva din comportamentul tău. Poate că ceri prea mult de la ei şi nu oferi aceleaşi lucruri în schimb sau îţi asumi meritele unei realizări la care au contribuit şi ceilalţi în egală măsură. Încearcă să îţi analizezi puţin comportamentul şi să vezi dacă aceasta este problema. Dacă se corectează aceste probleme de atitudine, situaţia se va îmbunătăţi.

HOROSCOP 11 august 2021 - Fecioară

Nivelul de productivitate de care dai dovadă astăzi nu este cel mai ridicat, iar acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că te preocupă ceva. Poate că te-a supărat ceva care s-a întâmplat astăzi ori s-au adunat mai multe frustrări care astăzi se resfrâng asupra nivelului tău de productivitate. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să faci eforturi pentru a ieşi din această stare, căci altfel rişti să nu-ţi duci la îndeplinire nici activităţile de pe agenda zilei şi nici eventualele urgenţe care ar putea apărea atunci când te aştepţi cel mai puţin. Încearcă să priveşti înainte.

HOROSCOP 11 august 2021 - Balanţă

S-ar putea să îţi fie dificil astăzi să împaci planuri de viitor cu ceea ce ţi-ai propus să faci astăzi. Poate că nu există compatibilitate între cele două, iar acest lucru îţi îngreunează abilitatea de a le împăcat într-un fel sau altul. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de planurile cu prietenii care se suprapun cu nişte activităţi urgente pe care le ai de făcut cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Oricare ar fi situaţia, este cert faptul că trebuie să găseşti o modalitate eficientă prin care să te împarţi între cele două domenii de viaţă.

HOROSCOP 11 august 2021 - Scorpion

Atât viaţa de familie, cât şi cariera te solicită azi în egală măsură, dar timpul şi energia de care dispui s-ar putea să nu îţi permită să te implici în ambele domenii în aceeaşi manieră. Dacă nu apar evenimente neprevăzute acasă care să necesite prezenţa ta, atunci concentrează-te pe sectorul vieţii profesionale. S-ar putea să întâlneşti acolo nişte oportunităţi importante de a ieşi în evidenţă şi de a le arăta superiorilor că de ce eşti în stare. Iar dacă îi explici familiei care este raţionamentul pentru care te concentrezi mai mult pe carieră, îl vor înţelege şi te vor încuraja.

HOROSCOP 11 august 2021 - Săgetător  

S-ar putea să apară azi tensiuni în discuţiile pe care le porţi pe plan profesional şi/ sau în viaţa personală. Felul în care pui problema implică o oarecare doză de flexibilitate din partea celorlalţi, iar aceştia s-ar putea să nu dea dovadă de ea. Ori poate că tu eşti cel(a) pus(ă) în situaţia de a renunţa temporar la unele puncte de vedere pentru a înţelege opiniile celorlalţi. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu rezolvi nimic dacă insişti să se discute lucruri care nu pot fi tratate astăzi cu succes. Ba mai mult, rişti să pierzi progresele din prezent.

HOROSCOP 11 august 2021 - Capricorn

Din punct de vedere financiar, nu pare că stai pe roze azi. S-ar putea ca partenerul să fi cheltuit unele resurse fără a te înştiinţa de acest lucru sau eşti nevoit(ă) să repari o greşeală pe care cel drag a comis-o şi care te costă scump la propriu. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi/ sau cu parteenrii de afaceri în legătură cu unele oportunităţi de investiţie. Nu sunteţi deloc pe aceeaşi lungime de undă, dar nu totul este pierdut. Încercaţi să reluaţi discuţia cu o altă ocazie.

HOROSCOP 11 august 2021 - Vărsător

Se manifestă azi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale, iar acest lucru se datorează unui anumit element din comportamentul lor care te calcă pe nervi sau care v-a adus deservicii destul de recent. Este de înţeles dacă eşti supărat(ă) şi faci cu greu faţă tentaţiei de a le reproşa lucruri, dar nu rezolvi nimic dacă se cultivă acest climat încărcat. S-ar putea să ajute mai mult dacă încerci să porţi un dialog calm, în care să explici cum se văd lucrurile din perspectiva ta şi cum anume te afectează ele.

HOROSCOP 11 august 2021 - Peşti

Nu se anunţă o zi prea grozavă pentru tine pe plan profesional. Te simţi copleşit(ă) de volumul de sarcini pe care le-ai primit la serviciu şi/ sau de complexitatea lor, iar acest lucru te împiedică să te mobilizezi. Încearcă să îţi faci ordine în agendă şi să te ocupi întâi de treburile prioritare şi de cele urgente. De asemenea, s-ar putea ca randamentul tău să îşi revină dacă încerci să lucrezi singur(ă), fără să te laşi influenţat(ă) de părerile celor din jur. În caz contrar, există riscul să te împotmoleşti şi mai tare sau să apară unele erori pe parcurs.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici