HOROSCOP 11 decembrie. Astrele te scot azi forţat din zona de confort. Ele te obligă la decizii radicale

10248 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 decembrie. Astrele te scot azi forţat din zona de confort. Ele te obligă la decizii radicale

Luna intră azi în semnul Scorpionului, de unde trimite o opoziţie lui Uranus retrograd din Taur. Aşadar, se anunţă o zi tensionată pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), care sunt scoase cu forţa din zona lor de confort.

HOROSCOP 11 decembrie - Berbec

Luna intră astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că cele două şi mai ales relaţia dintre ele ar trebui să constituie un centru de interes pentru tine astăzi. Dacă lucrurile nu merg bine între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi, riscaţi să vă confruntaţi cu probleme de ordin financiar, care vor pune şi mai multă presiune pe bugetul vostru şi pe relaţia voastră implicit. Arată-te dispus(ă) să comunici cu cei de lângă tine şi vei vedea că se vor găsi soluţii pentru problemele care vă vizează pe toţi acum.

HOROSCOP 11 decembrie - Taur

Luna poposeşte azi în casa relaţiilor din astrograma ta solară, acolo unde atrage atenţia asupra relaţiei cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Pe fondul unui aspect tensionat pe care aceasta îl realizează astăzi, este posibil să te confrunţi cu tensiuni în viaţa de cuplu şi/ sau la serviciu. De regulă, eşti o persoană răbdătoare, dar atunci când vezi că nu le convine ceva celor din jur şi nu vorbesc cu tine despre ce anume-i deranjează, există riscul să îţi ieşi din fire, să spui sau să faci lucruri pe care le vei regreta.

HOROSCOP 11 decembrie - Gemeni

Luna ajunge astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din harta ta solară, iar asta ar trebui să te facă să acorzi o atenţie suplimentară acestor două aspecte. Efortul fizic este strâns legat de starea ta de spirit azi, în sensul în care nu poţi da randament dacă nu eşti echilibrat(ă) din punct de vedere emoţional, iar dacă nu eşti într-o dispoziţie bună, s-ar putea ca nivelul tău de energie să fie la cote la fel de mici. Aşadar, trebuie să menţii cele două sectoare-n balanţă, să te asiguri că nu se influenţează negativ unul pe celălalt pe parcursul zilei.

HOROSCOP 11 decembrie - Rac

Luna se instalează azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, încurajându-te să dedici mai mult din timpul şi resursele tale de energie persoanei iubite şi/ sau celor mici, dar şi hobby-urilor tale. Asta înseamnă însă că nu vei mai avea timp sau energie suficientă pentru planurile tale de viitor, pentru proiectele de grup sau viaţa socială. De regulă, ar fi bine să tinzi către echilibru, să investeşti la fel de mult pe ambele planuri, dar se pare că e mai mare nevoie acum de tine acasă, bine ancorat(ă) în momentul prezent, alături de cei apropiaţi ţie.

HOROSCOP 11 decembrie - Leu

Luna progresează astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce face din acest sector de viaţă una din priorităţile tale principale de astăzi. Asta s-ar putea să-ţi afecteze însă performanţele în plan profesional, unde ai direcţionat în ultima vreme o bună parte din resursele tale de energie şi timp. Aşteaptă-te aşadar ca superiorii să nu accepte prea uşor că azi nu faci ore suplimentare sau că nu mai răspunzi la telefon ori la e-mail-uri după o anumită oră. Asumă-ţi că aşa vor evolua lucrurile şi bucură-te timpul alături de familie. Nu vă face bine să neglijaţi acest domeniu.

HOROSCOP 11 decembrie - Fecioară

Luna intră azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce îţi potenţează abilităţile de comunicare şi socializare. Dar dacă în anumite contexte te face mai elocvent(ă), o persoană cu care se poate discuta şi la orice nivel, s-ar putea ca pentru anumiţi interlocutori să fii un partener de discuţie greu de înţeles sau înduplecat să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă decât a sa. Aşadar, astăzi nu este cel mai bun moment în care să abordezi subiecte sensibile, care necesită să laşi de la tine şi să îi convingi pe cei din jur să procedeze într-o manieră similară ţie.

HOROSCOP 11 decembrie - Balanţă

Luna poposeşte astăzi în casa banilor şi a bunurilor din harta ta astrală, aducând cu sine oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Pe de altă parte, există riscul să apară şi cheltuieli, plăţi pe care nu aveai cum să le anticipezi sau pe care nu ai reuşit să le intuieşti la timp. Oricum ar sta lucrurile, este clar că bugetul tău fluctează destul de mult astăzi şi că este nevoie de măsuri rapide din partea ta pentru ca situaţia să se stabilizeze. Taie de pe lista de cumpărături ce nu reprezintă priorităţi.

HOROSCOP 11 decembrie - Scorpion

Luna ajunge azi în semnul tău de naştere, de unde îţi sporeşte rezervele de energie pe care le ai la dispoziţie şi te face mai încrezător(oare) în forţele proprii. S-ar putea însă ca asta să deranjeze pe anumite persoane care erau obişnuite cu o altfel de atitudine din partea ta, care te vedeau mai degrabă ca o persoană care acceptă ce i se spune, care nu vine cu contraargumente. Acest gen de persoane trebuie să înveţe că poţi fi şi asertiv(ă), că ai ce spune şi nu ţi-e teamă să expui puncte de vedere diferite faţă de cele din jur.

HOROSCOP 11 decembrie - Săgetător

Luna migrează azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face mai introspectiv(ă), mai retras(ă) decât eşti tu în mod normal. Asta ar putea fi o dispoziţie trecătoare, care nu îţi afectează starea de spirit sau este vorba mai degrabă de un efect cumulat al unor supărări pe care le-ai tot adunat în ultima vreme. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu vei avea o zi uşoară, nici la serviciu unde trebuie să fii extrovertit(ă) şi energic(ă), dar nici în privat. În circumstanţe ca acestea, trebuie să-ţi aduni forţele şi să te pui pe treabă.

HOROSCOP 11 decembrie - Capricorn

Cu Luna de azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, ziua de mâine te preocupă acum mai mult decât de obicei. Pe de altă parte, asta înseamnă că nu mai ai la fel de mult timp ca de obicei pentru preocupările tale de moment, pentru planurile pe care ţi le-ai făcut cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii ori pentru activităţile de timp liber pe care intenţionai să le desfăşori astăzi cu ei. Uneori este greu să păstrezi echilibrul, să te poţi implica pe toate planurile la acelaşi nivel. Încearcă să îţi asumi acest lucru.

HOROSCOP 11 decembrie - Vărsător

Luna poposeşte astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să îţi atragă atenţia asupra vieţii tale profesionale. Cu toate că este vineri, astrele te îndeamnă totuşi să nu laşi ştacheta jos la locul de muncă, să tragi la fel de tare ca în ultimele zile, poate chiar să faci câteva ore suplimentare dacă nu ai reuşit să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus. Dacă menţii ritmul şi dai dovadă de un randament la fel de ridicat, s-ar putea să te încadrezi pentru un plus la salariu sub forma unui bonus deloc de neglijat.

HOROSCOP 11 decembrie - Peşti

Luna ajunge azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi interacţiunilor cu instituţiile statului, fapt care ar trebui să te ajute în oricare din aceste domenii. Tot astăzi însă, Luna aderă la o opoziţie cu Uranus, ceea ce poate conduce la surprize mai puţin plăcute în legătură cu o deplasare, un examen sau un dosar depus în vederea obţinerii unei aprobări sau autorizaţii. Indiferent de cum evoluează lucrurile şi de care va fi deznodământul lor, este însă clar că vei avea de învăţat multe lucruri preţioase pentru viitor de pe urma acestor experienţe la care eşti expus(ă) azi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici