HOROSCOP 11 noiembrie. Pentru aceste zodii, aparenţele sunt înşelătoare. Spiritul practic le ţine departe de necazuri

8524 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 noiembrie. Pentru aceste zodii, aparenţele sunt înşelătoare. Spiritul practic le ţine departe de necazuri

Luna din Fecioară aderă astăzi la trei aspecte armonioase de trigon cu Jupiter, Pluto şi Saturn din Capricorn, semn că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) întâmpină azi tot felul de provocări pe care le depăşesc cu bine. În a doua parte a zilei, Luna trece în Balanţă, ceea ce aduce în prim plan planurile şi dorinţele semnelor de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător).

HOROSCOP 11 noiembrie - Berbec

Se conturează astăzi o serie de tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. De asemenea, este posibil să simţi mai puternic decât de obicei răsuflarea competiţiei în ceafă. Există cineva pe plan profesional care vrea cu tot dinadinsul să demonstreze că poate mai mult decât tine, că poate ai lăsat standardele jos în ultima vreme. Arată că eşti mai capabil(ă) ca oricând să te ocupi de treburile cele mai importante de pe agenda actuală de la serviciu. În a doua parte a zilei, încearcă să te concentrezi pe tine însuţi(ăţi) mai mult.

HOROSCOP 11 noiembrie - Taur

La serviciu, se întrevede astăzi o zi destul de dificilă pentru tine. Apar tot felul de provocări, iar multe lucruri s-ar putea să nu meargă conform planului. Aşadar, pregăteşte-te încă de la începutul zilei de răsturnări de situaţie, de amânări sau blocaje în privinţa cărora nu prea poţi face mare lucru. Încearcă să dai dovadă de flexibilitate, să nu pierzi prea mult timp gândindu-te de ce lucrurile merg aşa cum merg. În a doua parte a zilei, fă-ţi timp să te întâlneşti cu prietenii sau să discuţi unele planuri importante de viitor cu partenerul. Vă animă idealuri şi viziuni similare.

HOROSCOP 11 noiembrie - Gemeni

În plan social şi/ sau sentimental, îţi este greu să menţii echilibrul, în sensul în care fie laşi prea mult de la tine şi nu se întâmplă acelaşi lucru din partea celor de lângă tine, fie nu eşti suficient de flexibil(ă) în privinţa anumitor lucruri. În orice caz, lucrurile nu par să evolueze bine pe acest plan şi ar fi cazul să intervii cu nişte modificări de abordare. La locul de muncă, stai mai bine, cel puţin în a doua parte a zilei, atunci când te prinzi de unele chestii şi prinzi un avânt la care nici nu te-ai aşteptat.

HOROSCOP 11 noiembrie - Rac

Şi tu ar trebui să ai mai multă grijă cum te împarţi între sectoare diferite de viaţă. Ai putea, de exemplu, să acorzi o pondere egală din timpul tău familiei şi carierei. Se întâmplă lucruri importante pe ambele planuri şi se aşteaptă de la tine mai multă implicare. Spre seară, se revine la un ritm mai puţin agitat şi primeşti indicii, din comportamentul celor dragi, că ai făcut cele mai bune alegeri. Oricât de ofertant ar fi să te axezi doar pe un domeniu, mai bine încerci să investeşti în amândouă, deşi rezultatele nu vor fi chiar atât de numeroase.

HOROSCOP 11 noiembrie - Leu

Aceasta nu este o zi bună în care să te implici în dezbateri şi/ sau în care să întreprinzi călătorii lungi. Dar dacă totuşi nu poţi reprograma anumite şedinţe, negocieri sau deplasări, creionează-ţi un discurs, controlează-ţi tonul vocii şi asigură-te că ai alternative dacă mijloacele de transport utilizate nu mai efectueze curse pe rutele dorite. În a doua jumătate a acestei zile, se arată timp bun de petrecut acasă cu familia. Se instalează o stare de armonie în acest sector şi se simte că ai depăşit un moment dificil în raport cu spaţiul locativ sau cu cei dragi din familie.

HOROSCOP 11 noiembrie - Fecioară

Din punct de vedere financiar, nu se arată o zi prea grozavă. În cel mai rău caz, încasezi unele pagube financiare sau poate că faci unele cheltuieli mai mari decât te-ai aşteptat. Iar la cum stau lucrurile acum, nu pare că vei reuşi prea curând să acoperi golurile din buget. Nu îţi face griji, căci s-ar putea ca vântul să bată din nou în favoarea ta în zilele care urmează. Spre orele prânzului, porţi însă discuţii care încheagă sau consolidează relaţii importante şi nu este exclus să atragi unele beneficii importante de pe urma lor într-un viitor destul de apropiat.

HOROSCOP 11 noiembrie - Balanţă

Şi tu s-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care se confruntă cu probleme de comunicare în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşoară activităţi profesionale. Vezi cumva dacă nu ai generat cumva aceste momente prin comportament sau printr-o neînţelegere care nu a fost lămurită la momentul potrivit. În a doua parte a zilei, s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi financiare care îţi mută atenţia într-o altă direcţie, iar asta te ajută să laşi spiritele să se mai liniştească înainte să reiei anumite discuţii care sunt greu de dus în acest moment.

HOROSCOP 11 noiembrie - Scorpion

La locul de muncă, te aşteaptă o zi destul de plină şi solicitantă. Puţine lucruri merg conform planului, iar dacă nu dai dovadă de adaptabilitate, este foarte posibil să pierzi controlul. De asemenea, ai mare grijă cum gestionezi presiunea de la serviciu, mai ales dacă ai tendinţa să internalizezi energiile de lângă tine, mai ales pe cele de vibraţie joasă. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu dureri de cap sau alte probleme de sănătate la nivel fizic. Spre seară, te-ar ajuta să te destresezi dacă decizi să îţi petreci timpul cu partenerul de viaţă şi cei dragi.

HOROSCOP 11 noiembrie - Săgetător

În prima parte a zilei, viaţa socială şi cea sentimentală te solicită destul de mult, dar dacă îţi organizezi programul atent, vei face faţă tuturor angajamentelor pe care ţi le-ai luat pe aceste planuri. Pe de altă parte, îţi poate fi dificil să refuzi anumite lucruri sau să faci compromisuri pentru ca lucrurile să meargă bine între voi. În plan familial, se întrevede însă o zi bună, cu toate că ar putea exista momente care îţi aduc aminte de trecut. Nu te concentra prea mult asupra lor şi încearcă să priveşti către viitor, către ce vă rezervă ziua de mâine.

HOROSCOP 11 noiembrie - Capricorn

În cazul tău, cariera şi familia sunt cele două domenii care te preocupă astăzi cel mai mult. Nici nu e de mirare că nu mai ştii în ce direcţie să o mai apuci, ce să mai faci pentru ca lucrurile să se aşeze bine pe ambele planuri. Organizează-te bine, evită să procrastinezi şi le vei face pe toate, vei vedea. Oferă însă din timpul tău azi şi altor sectoare de viaţă. Ar fi indicat, de exemplu, să ieşi diseară cu prietenii sau să te concentrezi pe alte lucruri, care nu au neapărat legătură cu viaţa de familie sau cu cariera.

HOROSCOP 11 noiembrie - Vărsător

Astăzi rişti să te enervezi foarte uşor şi să nu se mai poată vorbi cu tine de la un punct încolo. Tocmai din acest motiv, este de dorit să nu deschizi subiecte de discuţie delicate sau să intri în dezbateri care îţi pot trezi reacţii foarte puternice vis-a-vis de temele puse pe tapet. Admite atunci când nu ai argumente mai bune decât interlocutorii tăi şi nu crea un moment de tensiune pe care l-ai fi putut evita. Pe de altă parte, se întrevăd oportunităţi financiare importante, care s-ar putea să te ajute să îţi suplimentezi bugetul pe weekend-ul care vine.

HOROSCOP 11 noiembrie - Peşti

Cheltuielile s-ar putea ţine lanţ astăzi dacă nu ai mai multă grijă cum îţi gestionezi bugetul. În principiu, ar trebui să fie vorba doar de plata unor facturi sau achiziţii de bază, dar dacă pierzi controlul, ajungi să bagi mâna mai adânc în buzunar decât te-ai fi aşteptat. Dacă eviţi acest risc, ziua va evolua pe o curbă ascendentă pentru tine. Ai, în fond, un tonus mental bun şi vezi cu claritate situaţiile cu care te confrunţi în această perioadă. Asta te ajută să iei cele mai bune decizii în condiţiile date, să îţi păstrezi cumpătul în momentele de stres.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici