HOROSCOP 11 noiembrie – Provocările continuă pentru patru zodii. Este nevoie de alegeri grele pentru a ieşi din impas

Soarele din Scorpion face un careu tensionat cu Saturn din Vărsător, astfel că se reiau şi astăzi o serie de provocări pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător).

23856 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 noiembrie – Provocările continuă pentru patru zodii. Este nevoie de alegeri grele pentru a ieşi din impas

HOROSCOP 11 noiembrie – Provocările continuă pentru patru zodii. Este nevoie de alegeri grele pentru a ieşi din impas

HOROSCOP 11 noiembrie – Berbec 

 
S-ar putea să continue şi astăzi provocările în ceea ce priveşte un proiect în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care îl coordonezi. Ori poate că persoanele de lângă tine nu dau nici astăzi semne că ar vrea să îşi ţină promisiunile făcute faţă de tine sau de planurile pe care le aveţi împreună. Pe de altă parte, s-ar putea ca cel puţin o parte din probleme să se rezolve dacă porţi un dialog calm cu celelalte părţi. S-ar putea să îţi dai seama că a fost vorba la mijloc de o neînţelegere sau de o lipsă mare de comunicare.
 

HOROSCOP 11 noiembrie – Taur

 
La locul de muncă, s-ar putea să fie dificil şi astăzi să porţi un dialog cu unii colegi de muncă mai experimentaţi sau cu un superior. Problemele s-ar putea să existe de mai multă vreme, dar de data aceasta nu le mai poţi ignora. Încearcă să dai dovadă de tact şi diplomaţie, mai ales dacă este vorba de persoane de care depinde atingerea unor obiective pe care ţi le-ai setat pe acest plan. Într-un fel sau altul, apele se vor linişti, dar în acelaşi timp, trebuie să fii sigur(ă) că nu lasă în urma lor un dezastru pe acest plan.
 

HOROSCOP 11 noiembrie – Gemeni 

În ceea ce te priveşte, s-ar putea ca lucrurile să nu stea tocmai bine nici astăzi la locul de muncă. De fapt, s-ar putea să fi avut parte per ansamblu de o săptămână dificilă la serviciu, iar problemele nu par să fi făcut prea multe progrese în direcţia unei rezolvări. Aşadar, trebuie să te înarmezi cu răbdare şi să ai mare grijă cum gestionezi presiunea şi stresul care se revarsă asupra ta. În caz contrar, s-ar putea să se ajungă la erori care te costă timp şi energie, pe care nu ţi le permiţi pur şi simplu în această perioadă.
 

HOROSCOP 11 noiembrie – Rac

 
Fluctuaţiile de dispoziţie s-ar putea să apară şi astăzi, iar acest lucru ar putea conduce la tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Poate că ceea ce vă doriţi unul de la celălalt nu este în compatibilitate, astfel că atmosfera dintre voi nu este una prea armonioasă. Încearcă să vezi ce anume îţi afectează mai exact starea de spirit, mai ales în cazul în care acest lucru durează de ceva vreme. Poate că trebuie să iei măsuri în anumite privinţe, să procesezi mai bine unele momente din trecut care încă îţi mai dau târcoale şi azi.
 

HOROSCOP 11 noiembrie – Leu

În planul vieţii de familie, s-ar putea să continue tensiunile în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cineva din familie. O chestiune de ordin casnic şi/ sau domestic care persistă face să iasă la iveală încontinuu diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate care se conciliază greu sau deloc. În contextul acesta, cel mai bun lucru pe care poţi să-l faci este acela de a te concentra pe scopul vostru comun. În fond, vă doriţi cu toţii ceea ce este mai bun pentru casă şi familie, iar dacă vă direcţionaţi atenţia către acest scop, cu siguranţă îl veţi atinge.
 

HOROSCOP 11 noiembrie – Fecioară 

Probleme de comunicare cu unii colegi de muncă s-ar putea să se contureze şi astăzi. Pare că nu aţi ajuns la un teren stabil de discuţii nici azi, că apar încă puncte de vedere diferite care nu converg nicicum în aceeaşi direcţie. Poate că lucrurile nu ar sta chiar aşa dacă ai privi lucrurile din perspectiva lor. S-ar putea să ajute dacă încerci să te pui în bocancii lor şi să vezi ce anume îi motivează să spună lucrurile pe care le spun. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de defecţiuni tehnice foarte persistente, greu de rezolvat.
 

HOROSCOP 11 noiembrie – Balanţă 

Din punct de vedere financiar, lucrurile s-ar putea să nu stea prea grozav nici astăzi, ceea ce te face să te întrebi, poate, dacă vei avea fonduri suficiente pentru toate lucrurile pe care ţi le-ai propus să le faci în acest sfârşit de săptămână. Ideea ar fi să te limitezi la ceea ce îţi este absolut necesar, astfel încât să nu duci lipsă de buget pentru planurile pe care ţi le-ai făcut cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Depinde doar de tine să-ţi gestionezi finanţele cu atenţie, să nu fie nevoie să strângi curau în prag de weekend.
 

HOROSCOP 11 noiembrie – Scorpion

 
Situaţia s-ar putea să rămână destul de tensionată în planul vieţii de familie. Încearcă să vezi dacă este vorba într-adevăr de ceva serios, care ar necesita o şedinţă de familie sau dacă la mijloc se află doar încăpăţânarea unor persoane dragi. În orice caz, comunicarea s-ar putea să ajute, mai ales dacă nu a ajutat la nimic să ocoleşti elefantul din cameră. Ia-ţi inima în dinţi, spune-ţi părerea şi s-ar putea să vezi că, de fapt, nu a fost vorba decât de o neînţelegere care s-a perpetuat pe parcursul mai multor zile din cauza faptului că aţi ignorat-o prea mult.
 

HOROSCOP 11 noiembrie – Săgetător

 
S-ar putea să apară şi astăzi veşti care au un impact emoţional destul de mare în ceea ce te priveşte. Ar fi indicat să vezi dacă nu cumva tinzi să exagerezi, să iei în nume personal anumite lucruri. S-ar putea să ajute dacă le tratezi cu detaşare, dacă te implici mai puţin. În fond, vor mai apărea situaţii care nu sunt în controlul tău, în privinţa cărora nu prea poţi face mare lucru decât să le accepţi aşa cum sunt şi să te adaptezi la ele. Aşadar, poate că ar fi mai constructiv dacă ai gândi lucrurile în acest mod.
 

HOROSCOP 11 noiembrie – Capricorn 

Se menţine şi astăzi codul roşu în ceea ce priveşte investiţiile. Nu este un moment tocmai bun să îţi iei angajamente financiare care pot implica riscuri mai mari decât este confortabil să îţi asumi în această perioadă. De asemenea, s-ar putea ca un ajutor promis să întârzie şi astăzi, situaţie în care poate ar fi indicat să ai o discuţie cu cei implicaţi. În caz contrar, s-ar putea ca relaţia voastră să aibă de suferit, să nu mai poţi avea încredere în cei de lângă tine aşa cum ai avut până în prezent. Trebuie să iei atitudine cât mai curând.
 

HOROSCOP 11 noiembrie – Vărsător

 
Este posibil să ai parte şi astăzi de momente în care te simţi copleşit(ă) de toate cele care ţi se întâmplă în această perioadă pe plan profesional. Superiorii au multe aşteptări în ceea ce te priveşte, iar în unele privinţe, nu îţi este uşor să te ridici la înălţimea lor. Încearcă să vezi totuşi dacă lucrurile chiar stau aşa cum par la o primă vedere. S-ar putea să îţi dai seama că eşti într-un punct bun, doar că gestionezi mai greu responsabilitatea cu care vine la pachet ipostaza în care te afli. Va fi bine, deci caută să păstrezi controlul.
 

HOROSCOP 11 noiembrie – Peşti 

Starea ta de spirit nu este nici astăzi prea grozavă. Poate că ai încerca să faci ceva în privinţa ei, dar nu au dat prea multe roade cele pe care le-ai încercat. Încearcă să vezi dacă nu cumva este vorba de ceva mai serios, care necesită o intervenţie mai pronunţată din partea ta. Este posibil să fie nevoie de unele decizii nu tocmai confortabile, dar trebuie să priveşti lucrurile în perspectivă, să te gândeşti la ceea ce te va ajuta să îţi fie mai bine mai încolo. Frica de necunoscut s-ar putea să fie mai puternică decât necunoscut, de fapt.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici