HOROSCOP 12 decembrie 2021. Aşteptări trădate şi iluzii. Patru zodii îşi dau seama ce au pierdut

Soarele din Săgetător aderă azi la un careu tensionat cu Neptun din Peşti, semn de aşteptări trădate pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

6856 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 decembrie 2021. Aşteptări trădate şi iluzii. Patru zodii îşi dau seama ce au pierdut

HOROSCOP 12 decembrie 2021 - Berbec 

Din câte se pare, nu eşti într-o stare prea bună de spirit, iar acest lucru pare să se datoreze faptului că primeşti semnale contradictorii din partea raţiunii şi a simţirii. Aşadar, o alternativă ar putea fi aceea de a-ţi lua un timp de gândire înainte de a face ceva ieşit din comun, care ar putea să supere pe cineva sau să te priveze de anumite oportunităţi pe parcursul acestei zile sau cândva în viitorul apropiat.

HOROSCOP 12 decembrie 2021 - Taur  

S-ar putea ca ceva din comportamentul sau discursul unui prieten să te deranjeze destul de tare, într-atât de mult, de fapt, încât să îţi pui întrebarea dacă este o persoană potrivită sau nu pentru tine. Orice ţi-ar spune sau ar face, încearcă să nu iei decizii la mânie, căci acestea sunt cele pe care poţi ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, rumegă lucrurile atent înainte să nu mai poţi da înapoi.

HOROSCOP 12 decembrie 2021 - Gemeni

Dacă tu şi partenerul de viaţă lucraţi în acelaşi domeniu de activitate, în aceeaşi companie sau aveţi o afacere împreună, este important să fiţi atenţi şi să nu aduceţi problemele de la birou acasă. Pe de altă parte, nu este o idee bună nici să preluaţi atitudini din acel plan, căci şansele sunt mari să nu ducă la aceleaşi rezultate bune pe care le-aţi constat în sectorul profesional sau chiar în alte domenii de viaţă.

HOROSCOP 12 decembrie 2021 - Rac  

Unii(ele) nativi(e) mai puţin norocoşi(oase) din acest semn s-ar putea să aibă şi astăzi de lucru, dar cu toate acestea, trebuie să îşi facă timp de odihnă. Indiferent de diferenţele de program ale celor născuţi(te) în această zodie, un lucru este cert şi anume faptul că trebuie să îşi găsească timp pentru a procesa emoţiile şi stările adunate peste săptămână. În caz contrar, există riscul să înceapă săptămâna extenuaţi(te) deja, fără niciun pic de energie.

HOROSCOP 12 decembrie 2021 - Leu

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, generate cel mai probabil de faptul că vă doriţi lucruri diferite astăzi. Încearcă să laşi de la tine şi vezi dacă te tratează şi ei cu reciprocitate în acest caz. În felul acesta, se poate ajunge la un consens cu privire la un program comun, fără ca situaţia să se tensioneze prea mult şi să apară certuri mari.

HOROSCOP 12 decembrie 2021 - Fecioară  

Ar putea apărea astăzi nişte discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă cu privire la o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ. Ori poate că cineva din familie are ceva de comentat în privinţa persoanei iubite. Cert este că se întâlnesc astăzi trei domenii - cel sentimental, familial şi gospodăresc -, iar ceea ce rezultă nu este tocmai ceea ce ţi-ai imaginat. Încearcă să dai dovadă de mult tact în contexte complicate ca acesta.

HOROSCOP 12 decembrie 2021 - Balanţă

Dacă lucrezi astăzi, există riscul să apară dispute în raport cu colegii de muncă, mai ales dacă vă folosiţi de mijloace alternative de comunicare pentru a ţine legătura în această perioadă. În contextul acesta, trebuie să ai mare grijă cum anume îţi exprimi ideile şi care este tonul pe care îl foloseşti, pentru că există riscul să fii înţeles(asă) greşit dacă nu dai dovadă de suficientă diplomaţie şi de tactul necesar în situaţia de faţă.

HOROSCOP 12 decembrie 2021 - Scorpion 

Trebuie să ai mare grijă astăzi la cheltuieli, căci există riscul să intri în bugetul pe care l-ai alocat, de fapt, pentru săptămâna viitoare. Încearcă să nu te laşi dus(ă) de val în magazinele preferate sau în raport cu cei dragi. Va veni şi timpul în care să investeşti în răsfăţurile tale şi ale lor, dar încă nu este momentul. Dacă este vorba de o aniversare, mizează pe ceva util mai degrabă decât ceva scump.

HOROSCOP 12 decembrie 2021 - Săgetător 

Încearcă să nu intri azi în conflicte cu cei dragi din familie, cu toate că astrele scot la iveală mai mult decât de obicei diferenţele de viziune şi/ sau de mentalitate între tine şi ei. Pune-te în situaţia lor şi încearcă să vezi cum percep ei anumite situaţii, căci altfel nu se va ajunge prea uşor la un consens. În plus, se recomandă să ajungeţi la un teren comun înainte ca lucrurile să se complice.

HOROSCOP 12 decembrie 2021 - Capricorn 

Intri în contact astăzi cu multe informaţii, dar trebuie să ai grijă pentru că s-ar putea ca unele din ele să fie false. Mai mult, altele riscă să fie greşite în mod deliberat pentru a te induce în eroare. În plus, ar fi indicat să nu iei nicio decizie azi care se bazează pe ele pentru că, altfel, există posibilitatea să faci unele alegeri pe care ai putea ajunge să le regreţi cândva mai târziu.

HOROSCOP 12 decembrie 2021 - Vărsător

Încearcă să eviţi astăzi planurile cu prietenii, căci există riscul să se retragă toată lumea şi să rămâi cu banii daţi. Dacă vrei să petreci timp cu ei, propune-le mai degrabă ceva ad hoc, neprogramat şi vei vedea că astfel de activităţi nu sunt doar mai reuşite, ci şi mai capabile să vă strângă pe toţi la un loc. Dacă îţi petreci Revelionul cu ei, încearcă să faci calculele cândva săptămâna viitoare şi nu azi.

HOROSCOP 12 decembrie 2021 - Peşti 

S-ar putea să intri azi în nişte discuţii destul de aprinse cu persoane importante, în graţiile cărora ar fi bine să fii pe viitor. Din acest motiv, există riscul să îţi atragi unele antipatii şi dezervicii destul de mari. În situaţii ca aceasta, ar fi indicat să dai dovadă de mai multă diplomaţie pentru a nu risca să strici unele relaţii care, altfel, ar fi putut să îţi deschidă uşi şi să îţi aducă oportunităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici