HOROSCOP 12 mai. Zodii care scapă de probleme ca prin urechile acului. Cine le sare în ajutor

Mercur din Gemeni aderă astăzi la un trigon armonios cu Saturn din Vărsător, ceea ce înseamnă că mijlocul de săptămână va fi unul reuşit pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) care primesc ajutor la ananghie şi scapă din probleme ca prin urechile acului.

18321 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 mai. Zodii care scapă de probleme ca prin urechile acului. Cine le sare în ajutor

HOROSCOP 12 mai 2021

HOROSCOP 12 mai - Berbec

Dacă întâmpini probleme sau obstacole în calea unui proiect sau a unui plan de viitor, irelevant dacă doar eşti implicat(ă) în el sau îl coordonezi, încearcă să vezi dacă te poate ajuta cineva, dacă o persoană din anturajul tău te poate ajuta cu nişte sfaturi. Sau poate că trebuie să vorbeşti cu cineva pentru ca această situaţie să se soluţioneze. În orice caz, comunicare este cheia conjuncturii mai puţin fericite în care te afli. Nu eşti genul de persoană căreia să-i fie greu să ceară lămuriri, dar mai ai de lucrat atunci când trebuie să ceri o mână de ajutor.

HOROSCOP 12 mai - Taur

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu nişte oportunităţi de ordin financiar. Ele ar putea veni prin intermediul unor proiecte la serviciu, pe care ţi le iei pe lângă cele deja existente sau ca sarcini uzuale pentru azi ori pe o perioadă mai lungă. Sau poate că un superior îţi propune să derulaţi ceva împreună după programul de la locul de muncă. Oricare ar fi situaţia, pe lângă şansele de câştig, s-ar putea să primeşti şi aprecierea, respectiv afirmarea la care tânjeşti sau de care ai nevoie pentru a accede la acea treaptă pe care o doreşti la nivel profesional.

HOROSCOP 12 mai - Gemeni

Cu toate că nu eşti în cea mai bună dispoziţie din lume, încerci să profiţi de micile bucurii şi/ sau oportunităţi pe care ţi le aduce ziua. Într-un fel, eşti conştient(ă) de faptul că, dacă te frământă ceva, cel puţin de data acesta este vorba despre lucruri pe care nu le poţi schimba, pe care trebuie să le accepţi aşa cum sunt. Aşadar, dacă pleci astăzi la drum, indiferent de destinaţie, cu gândul că, în anumite circumstanţe, trebuie să te adaptezi situaţiilor cu care te vei confrunta, orice problemă cu care rişti să te întâlneşti este ca rezolvată pe jumătate.

HOROSCOP 12 mai - Rac

Nici tu nu pari a fi într-o dispoziţie prea grozavă. Poate că prima parte a acestei săptămâni a fost una obositoare pentru tine şi te resimţi cu stresul şi extenuarea. Sau poate că tocmai ai ieşit la liman din unele probleme persoane, cu care ţi-ai bătut mult capul în ultima vreme. În orice caz, ce a fost mai greu a trecut şi trebuie să fii conştient(ă) de acest lucru. Încearcă să te remontezi, chiar dacă acest lucru înseamnă să o laşi mai moale astăzi. În fond, este important să îţi asculţi organismul, să îţi dai o pauză dacă ai nevoie.

HOROSCOP 12 mai - Leu

Aceasta pare să fie una din acele zile în care nu pare să îţi fie greu să faci compromisuri, să ajungi la un teren comun cu cei cu care derulezi activităţi. E drept că nu aveţi puncte de vedere similare cu privire la anumite subiecte de discuţie, dar compensează mai mult decât suficient faptul că aveţi aceleaşi obiective, că dacă le atingeţi, vă va fi tuturor bine. Aşadar, profită de faptul că astrele vă pun pe aceeaşi frecvenţă cu privire la acest lucru, şi îndrăzneşte să pui pe tapet acele subiect de discuţie pe care le-ai amânat prea multă vreme.

HOROSCOP 12 mai - Fecioară

Dacă te întrebai care va fi ziua din această săptămână lucrătoare în care nivelul tău de productivitate s-ar putea să fie cel mai ridicat, află că ea tocmai a început. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să se manifeste prin faptul că eşti capabil(ă) să depui eforturi mari, să stai ore în şir la birou, să faci muncă de uzură. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre soluţii ingenioase care îi scutesc de timp şi oboseală. În orice caz, te surprinde până şi pe tine randamentul de care dai dovadă.

HOROSCOP 12 mai - Balanţă

La orizont, se întrevede o zi mai mult decât bună pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează în domenii creative şi/ sau care au afaceri personale, de suflet. Au inspiraţia să facă lucruri la care nici nu s-au gândit, să exploreze noi oportunităţi de a-şi îmbunătăţi tehnica şi serviciile. În cazul în care depui muncă de birou sau nu faci ceva care îţi pune prea mult la lucru talentele înnăscute, s-ar putea să găseşti timp mai mult pentru hobby-urile tale după programul de la locul de muncă sau poate că reuşeşti să stai mai multă alături de cei dragi şi copii.

HOROSCOP 12 mai - Scorpion

Te înţelegi astăzi foarte bine cu familia, inclusiv cu acele rude de care te desparte o prăpastie a incompatibilităţilor de caracter şi mentalitate. Poate că această armonie se datorează unor situaţii tensionate care s-au concluzionat şi soluţionat destul de recent. Sau poate găseşti în tine forţa, mai mult decât în alte zile, să tolerezi şi să accepţi ceea ce vă diferenţiază. Oricare ar fi situaţia, atmosfera de acasă este una liniştită, iar acest lucru te ajută să respiri uşurat(ă) de îndată ce te întorci de la serviciu. Nu te aşteaptă probleme acasă care te îngrozesc şi riscă să te sperie.

HOROSCOP 12 mai - Săgetător

Felui în care comunici astăzi nu este cel mai reuşit, în sensul în care, dacă vrei să transmiţi ceva important, care crezi că ar putea produce reacţii pe care nu ştii cum să le controlezi, apelezi mai degrabă la semnale decât la cuvinte propriu-zise. În raport cu partenerul de viaţă şi colegii de muncă vechi, nu ai de ce să îţi faci griji că această tactică nu va funcţiona. Dar trebuie să fii conştient(ă) că, în raport cu alte persoane, va fi mai dificil decât te-ai aşteptat să îţi faci cunoscute ideile şi punctele de vedere într-un mod foarte eficient.

HOROSCOP 12 mai - Capricorn

Nu se poate spune că eşti strâmtorat(ă) din punct de vedere financiar, dar nici nu eşti la nivelul pe care ţi-l doreşti. Vestea bună este însă aceea că ziua de astăzi s-ar putea să vină la pachet cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor pe seama unor activităţi pe care le execuţi în afara programului de la locul de muncă, în acelaşi domeniu de activitate sau într-altul, mai mult sau mai puţin conex. Acest lucru te va ajuta să pui ceva deoparte sau să acoperi cheltuieli la care nu te aşteptai în această perioadă. Pe termen lung, nu sunt o rezolvare.

HOROSCOP 12 mai - Vărsător

Ai o atitudine echilibrată astăzi faţă de tine şi cei din jurul tău, dar dacă nu eşti atent(ă), s-ar putea să virezi destul de uşor către o perspectivă fatalistă în raport cu anumite aspecte. Aici intervin astăzi partenerul de viaţă şi/ sau copiii, influenţa benefică a unei persoane pe care o placi şi pentru care ai toate motivele să afişezi o mină veselă ori faptul că dispui de timp pentru hobby-urile tale, pentru ceva care îţi aduce satisfacţii. Aşadar, per total, vei avea parte de o zi bună, cu toate că motivele de bucurie vin, mai degrabă, din exterior astăzi.

HOROSCOP 12 mai - Peşti

Ai nevoie astăzi de timp pentru tine şi, cel mul, pentru cei dragi din familie. Poate că ai avut parte de nişte zile mai grele în ultima vreme sau persistă de prea mult timp anumite situaţii cărora trebuie să le găseşti o rezolvare. Nu eşti foarte îngrijorat(ă) în ceea ce priveşte ce urmează să te întâmple, dar ştii că trebuie să iei unele decizii şi nu ţi-ar strica nişte timp de gândire. Dacă pendulezi între două opţiuni, fă linişte în jurul tău, deconectează-te şi refă legătura cu vocea ta interioară. Acolo se află toate răspunsurile de care ai nevoie acum.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici