HOROSCOP 12 mai. Lecţii grele azi de la astre, fără concluzii clare. Zodiile se străduiesc să priceapă ce li se întâmplă

Luna din Balanţă aderă la o opoziţie cu Jupiter din Berbec înainte să intre într-un trigon armonios cu Mercur retrograd din Gemeni. Zodiile sunt nevoie azi să facă o alegere grea, dar din câte se pare, s-ar putea să nu înţeleagă pe deplin ce au încercat astrele să le înveţe prin această conjunctură.

7527 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 mai. Lecţii grele azi de la astre, fără concluzii clare. Zodiile se străduiesc să priceapă ce li se întâmplă

HOROSCOP 12 mai. Lecţii grele azi de la astre, fără concluzii clare. Zodiile se străduiesc să priceapă ce li se întâmplă

HOROSCOP 12 mai - Berbec

Astrele fac ca orgoliul tău să fie supradimensionat astăzi, iar din această cauză, s-ar putea să îţi fie greu să ajungi la un consens cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Insişti poate ca toată lumea să fie de acord cu perspectiva ta şi nu reacţionezi tocmai bine dacă acest lucru nu se întâmplă. Unele relaţii s-ar putea să sufere destul de mult din această cauză şi nu este exclus să rataţi o oportunitate importantă dacă nu laşi puţin de la tine. Aşadar, este foarte important să dai dovadă de flexibilitate, să cauţi să te adaptezi.

HOROSCOP 12 mai - Taur

Îţi dau târcoale multe gânduri astăzi, iar din această cauză s-ar putea să îţi fie greu să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut la serviciu. Randamentul tău s-ar putea aşadar să fie mai scăzut decât de obicei, iar răbdarea limitată în raport cu colegii de muncă mai dificili. S-ar putea totuşi să existe ceva care să te motiveze să îţi aduni forţele. Este vorba cel mai probabil de o recompensă financiară, la care nu ai avea acces dacă nu ai încerca să termini proiectul de care te ocupi în timp util. Foloseşte-te de acest stimulent pe parcursul zilei.

HOROSCOP 12 mai - Gemeni

Se întâmplă multe lucruri în ceea ce priveşte planurile tale de viitor, iar în raport cu prietenii, te simţi la înălţime, apreciat(ă) şi în centrul atenţiei, ceea ce îţi cam răpeşte atenţia de la prezent, de la persoanele din viaţa personală. Chiar dacă ar fi părut că nu ai timp de toate astăzi, vei vedea, în a doua parte a zilei, că reuşeşti să te ocupi şi de cei dragi, de nevoile şi dorinţele lor, dar şi să te bucuri de celalalte momente frumoase pe care ţi le oferă momentul prezent. În final, toate vor merge fix aşa cum credeai.

HOROSCOP 12 mai - Rac

În prima parte a zilei, s-ar putea să apară tot felul de oportunităţi de afirmare la locul de muncă ori de a consolida relaţia cu superiorii, iar la început, s-ar putea să crezi că nu vei mai avea timpul sau energia să te ocupi de treburile casei la care te-ai angajat ori să vezi de cei dragi. Pe măsură ce ziua progresează, îţi vei da seama că lucrurile se vor aşeza în favoarea ta, că familia te înţelege şi te susţine. Nu-i exclus chiar să reuşeşti să te îngrijeşti de unele lucruri pe care le-ai promis celor dragi ai tăi.

HOROSCOP 12 mai - Leu

Îţi trec prin cap tot felul de lucruri şi vezi bine imaginea de ansamblu, dar s-ar putea ca, cel puţin de dimineaţă, să îţi fie greu să exprimi foarte clar ceea ce simţi şi gândeşti, cel puţin vis-a-vis de unele persoane. Până la finalul zilei, reuşeşti să depăşeşti cu brio acest obstacol sau trac, iar prin discuţiile cu prietenii sau cu alte persoane cu care împărtăşeşti idealuri şi viziuni, vei reuşi să îţi structurezi mai bine în minte ceea ce crezi şi cum ar fi cel mai bine să procedezi în unele situaţii de viaţă ceva mai complicate de acum.

HOROSCOP 12 mai - Fecioară

În prima parte a zilei, s-ar putea să constaţi că bugetul de care dispui nu este suficient pentru a putea susţine unele cheltuieli sau plăţi pe care nu le-ai anticipat sau la care nu aveai cum să te aştepţi mai din timp. Nu dispera însă, căci s-ar putea ca situaţia să se schimbe în avantajul tău mai încolo. Mai exact, s-ar putea să dispară obligativitatea lor ori poate că apar oportunităţi de profit care compensează apariţia acestora şi care semnalează că bugetul tău se va reface mult mai repede decât te-ai fi aşteptat. Caută să-ţi ţii o evidenţă financiară clară.

HOROSCOP 12 mai - Balanţă

De dimineaţă, s-ar putea să îţi fie destul de greu să comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Îi găseşti poate prea încăpăţânaţi sau incapabili să ajungi la un compromis cu ei în momentul de faţă. Pe măsură ce ziua înaintează, s-ar putea să ajungi însă cu succes la urechile lor sau poate că îţi dai seama că nu ai nevoie de o confirmare din partea lor pentru a merge mai departe cu nişte planuri care nu-i implică neapărat. Aşadar, trebuie să ai încredere că lucrurile se vor rezolva într-un fel sau altul la final.

HOROSCOP 12 mai - Scorpion

Există premisele unui randament bun la serviciu, în sensul că nu duci lipsă de energie, dar s-ar putea să existe tot felul de lucruri care nu îţi dau pace şi care nu îţi permit să fii la fel de productiv(ă) pe cât ţi-ai dorit, cel puţin în prima parte a zilei. Lucrurile intră în normalitate după orele prânzului, atunci când începi să înţelegi mai bine care este motivul pentru care simţi sau te gândeşti la anumite lucruri. Poate că dispoziţia ta nu îşi va reveni cu totul, dar pe de altă parte, se vede că eşti mai bine cu tine.

HOROSCOP 12 mai - Săgetător

Ai parte azi de o zi plină, dar s-ar putea să se ceară prea mult de la tine pe plan sentimental, ceea ce te determină să iei o anumită distanţă faţă de anumite persoane din viaţa ta personală. Vă regăsiţi însă în ceea ce priveşte planurile de viitor sau anumite idealuri şi viziuni, în sensul că ele vă ajută să vedeţi lucrurile care vă apropie şi nu cele care vă despart. În plus, te bucuri atunci când ai lucruri de substanţă de discutat cu cei dragi, când simţi că vă animă aceleaşi lucruri şi trageţi în aceeaşi direcţie cu toţii.

HOROSCOP 12 mai - Capricorn

Există multe lucruri care necesită atenţia ta în planul vieţii de familie sau în gospodărie, ceea ce te pune pe gânduri în legătură cu abilitatea ta de a te ocupi şi de treburile de la serviciu, care s-ar putea să te reţină la locul de muncă mai mult decât de obicei. În cele din urmă, vei reuşi să le faci pe toate, cu atât mai mult cu cât, în a doua parte a zilei, astrele îţi oferă un plus de randament, care te ajută să duci la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus să faci pentru toată această zi.

HOROSCOP 12 mai - Vărsător

Eşti foarte comunicativ(ă) astăzi, dar s-ar putea să nu spui chiar ceea ce gândeşti, încercând mai degrabă să maschezi acest fapt prin debitul verbal şi prin diversitatea temelor pe care le abordezi. Într-un final, s-ar putea să îţi descoperi nivelul de confort necesar pentru a vorbi de anumite lucruri pe care le-ai evitat până acum. S-ar putea să existe însă şi în a doua parte a zilei unele teme care continuă să fie greu de discutat pentru tine. Este important să îţi cunoşti limitele, dar va fi nevoie să te deschizi în privinţa lor odată şi odată, când simţi chemarea.

HOROSCOP 12 mai - Peşti

Ai grijă astăzi la cheltuieli pentru că există riscul să întreci măsura şi să mergi mai departe decât ar fi înţelept. În plus, trebuie să ai grijă la sentimentul de posesivitate, care poate să depăşească limitele destul de mult dacă nu-l controlezi. În privinţa finanţelor, s-ar putea să te ajute familia după-amiază, în cazul în care trebuie să faci unele plăţi urgenţe, dar acest ajutor s-ar putea să nu fie chiar dezinteresat. S-ar putea să aştepte unele angajamente de la tine sau anumite demonstraţii că nu vei mai ajunge în astfel de conjuncturi în viitor. Ţine cont de sfaturile lor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici