HOROSCOP 12 martie. Problemele dispar azi din senin pentru aceste zodii. Astrele sunt de partea lor

Luna din Rac realizează azi un trigon armonios cu Jupiter din Peşti, prilej ca zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) să aibă parte şi azi de surprize plăcute din partea Universului, de situaţii care se rezolvă ca prin minune.

14114 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 martie. Problemele dispar azi din senin pentru aceste zodii. Astrele sunt de partea lor

HOROSCOP 12 martie - Berbec 

Continui astăzi să petreci mai mult timp cu familia şi să te ocupi de treburile tale casnice. În cazul în care au apărut urgenţe ieri şi nu ai apucat să te ocupi de acest sector al vieţii tale, este posibil să fi apărut o aglomerare de treburi pe acest plan, dar dacă le iei pe rând, în funcţie de nivelul lor de urgenţă, vei reuşi fără prea mari eforturi să faci faţă programului de astăzi.

HOROSCOP 12 martie - Taur

Se menţine azi recomandarea astrelor de a petrece mai mult timp cu prietenii. Prezenţa lor te inspiră să îţi urmezi visurile, să depui mai mult timp şi efort pentru a le transforma în realitate. Nu este exclus, de asemenea, să întâlneşti astăzi persoane noi, de la care ai multe lucruri de învăţat. Aşadar, fă-ţi loc în program să ieşi cu ei şi să discutaţi mai multe despre ceea ce intenţionaţi să faceţi în viitorul apropiat.

HOROSCOP 12 martie - Gemeni

S-ar putea să te întâlneşti şi astăzi cu unele oportunităţi financiare, dar există riscul ca timpul liber de care dispui să fie mai redus decât de obicei. Este important să te asiguri că programul îţi permite să le faci pe toate, că nu amâni angajamentele luate faţă de cei dragi. Vei vedea că, dacă îţi ordonezi programul, vei reuşi să le faci pe toate fără să fie nevoie să sacrifici vreo activitate importantă pentru voi.

HOROSCOP 12 martie - Rac

Te bucuri azi de o stare bună de spirit, numai bună să ieşi din localitate şi să schimbi puţin peisajul. Ţi-ar prinde bine să faci o plimbare prin natură, să mergi undeva la sat sau pe munte. o astfel de ieşire te va ajuta să îţi pui ordine în gânduri, să vezi unele lucruri dintr-o altă perspectivă. Ai nevoie de o astfel de escapadă pentru a te putea decupla de la zgomotul din viaţa ta.

HOROSCOP 12 martie - Leu

S-ar putea să fii astăzi mai sensibil(ă) decât de obicei, să te lezezi mai uşor la lucruri pe care altfel nici nu le-ai băga în seamă. Pe de altă parte, însă, eşti mai bine conectat(ă) la vocea ta interioară, la ceea ce îţi spune intuiţia în legătură cu unele persoane sau situaţii care riscă să nu ia o întorsătură prea bună. Aşadar, şansele sunt mari să eviţi unele circumstanţe deloc pozitive pentru tine de azi.

HOROSCOP 12 martie - Fecioară 

Se arată o zi numai bună în care să ieşi cu prietenii şi cu partenerul de viaţă ori în care să discuţi cu persoana iubită despre planurile voastre de viitor. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre continuare unor conversaţii începute ieri, despre unele proiecte pe care le-aţi creionat ieri, iar astăzi le rafinaţi. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar primele rezultate pozitive ale colaborării voastre vor apărea mai curând decât sperai.

HOROSCOP 12 martie - Balanţă

În cazul în care mergi astăzi la serviciu sau ai treburi de rezolvat, vei reuşi fără nicio problemă să le duci pe toate la bun sfârşit, dar să îţi respecţi şi angajamentele faţă de ceilalţi. Încearcă să îţi organizezi timpul cu foarte multă grijă şi să te concentrezi mai ales pe urgenţe, pe acele lucruri pe care nu le-ai putea lăsa pe mâine. În felul acesta, nu ratezi nimic din ce ţi-ai propus pentru azi.

HOROSCOP 12 martie -Scorpion 

Dacă nu ţi-ai făcut niciun plan pentru astăzi, află că astrele îţi recomandă să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Activităţile de hobby care vă plac tuturora sau ieşirile în natură v-ar prinde bine astăzi, mai ales dacă nu aţi apucat să staţi prea mult împreună în ultima vreme. În felul acesta, vă bucuraţi de momente de calitate împreună, care vă ajută să menţineţi o relaţie extrem de apropiată.

HOROSCOP 12 martie - Săgetător

În cazul în care te-ai confruntat cu tensiuni cu familia, lucrurile vor reveni la normal în aceste zile. Este posibil să fi apărut încă de ieri indicii în acest sens, dar astăzi vezi şi mai multe schimbări în bine. Se vede că faci eforturi pentru a depăşi impasul, că încerci să înţelegi lucrurile cu care nu eşti de acord. Aşteaptă însă înainte să deschizi alte subiecte de discuţie care ar putea produce scântei în familie.

HOROSCOP 12 martie - Capricorn

Comunici şi astăzi bine cu cei din jurul tău, dar mai ales cu partenerul de viaţă. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi navigaţi destul de uşor diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate. În acest context, nu ai de ce să îţi faci griji că celălalt ar putea reacţiona nepotrivit dacă deschizi anumite subiect de discuţie pe care altă dată le digeraţi mai greu. Aşadar, acum este momentul să îţi exprimi părerea despre ele.

HOROSCOP 12 martie - Vărsător

S-ar putea să te îndeletniceşti şi astăzi cu unele activităţi care promit să îţi aducă unele profituri cât de curând. În cazul în care ţi-ai propus însă de mult să faci ceva cu familia astăzi, este important să te asiguri că te ţii de promisiune. Ziua nu este prea scurtă să le faci pe toate, dar dacă vrei să respecţi programul, trebuie să nu ai niciun timp mort, să nu procrastinezi pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 12 martie - Peşti

Se anunţă o zi superbă pentru nativii(ele) care intenţionează să şi-o petreacă alături de partenerul de viaţă şi/ sau de copii. Momentele în compania lor au un efect pozitiv asupra stării tale de spirit, care se schimbă în bine vizibil. De asemenea, este un moment propice în care să ieşi la întâlniri, să te vezi cu acel cineva special care îţi place în cazul în care eşti single. Vei descoperi că aveţi multe lucruri în comun.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici