HOROSCOP 13 IUNIE 2020: Zodiile Mutabile riscă să fie prea naive pentru binele lor

Ziua începe pe fondul unor conjuncţii ale Lunii cu Marte şi Neptun din Peşti. Pe fondul lor, zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) sunt empatice şi creative, dar semnele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător) riscă să fie prea naive pentru binele lor. Peştii, spre deosebire Gemeni, de exemplu, reuşesc să se ferească de pericole, activându-şi nişte aptitudini pragmatice de care nu sunt mulţi în stare. Îi ajută în acest sens zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), pe care le scot în cale sextilele Lunii din Peşti cu Pluto şi Jupiter retrograde din Capricorn. Pe seară însă, în cazul anumitor semne, efoturile de redresare se vor fi dovedit a fi fost în van, problemă generate de conjuncţia lui Marte cu Neptun în Peşti.

16220 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 IUNIE 2020: Zodiile Mutabile riscă să fie prea naive pentru binele lor

HOROSCOP 13 IUNIE 2020: Zodiile Mutabile riscă să fie prea naive pentru binele lor

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 BERBEC

Sâmbăta aceasta te surprinde într-o pasă meditativă. Parcă nu eşti tu: eşti înclinat(ă) spre visare, chiar puţin melancolic(ă). Te gândeşti deseori la trecut, la cum ar fi arătat lucrurile dacă ai fi luat alte decizii. Pe de-o parte, acest lucru poate fi bun, în sensul că procesezi evenimente recente şi te alegi cu lecţii importante de pe urma lor, dar pe de altă parte, eşti mai predispus(ă) la o stare de spirit pesimistă, defetistă chiar.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 TAUR

Eşti entuziasmat(ă) la ideea perspectivelor de astăzi. Poate că intenţionezi să te vezi cu prietenii ori să te concentrezi pe nişte proiecte sau planuri de viitor. În orice caz, cert este că nu tot ce zboară se mănâncă; fii atent(ă) care sunt situaţiile în care te implici şi cât timp şi energie investeşti în ele. Unele te-ar putea face să îţi pierzi timp, în timp ce altele îţi vor aduce tot felul de avantaje importante.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 GEMENI

Universul conspiră astăzi la crearea a tot felul de oportunităţi prin intermediul cărora să ieşi în faţă, să te faci remarcat(ă). Poate fi vorba de provocări la serviciu sau şanse de a te afirma în plan social. E drept, răspunderea este mare şi emoţiile nu vor fi puţine, dar vei vedea că rezultatele se vor ridica la înălţimea stresului pe care îl resimţi astăzi. Trebuie doar să ai curajul să le arăţi tuturor ce poţi.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 RAC

Unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului îşi fac astăzi planuri de a ieşi la o plimbare cu prietenii, iar alţii(tele) se gândesc deja la posibilitatea petrecerii concediului în străinătate, alături de alte persoane dragi. În cazul altora, vorbim despre alte preocupări, care vizează proiecte sau afaceri mai vechi sau mai noi. Astrele aduc în calea lor oportunităţi de colaborare, de a începe sau a continua iniţiative în asociere cu persoane care cred în idealurile şi viziunile lor.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 LEU

Indiferent dacă lucrezi astăzi sau nu, reuşeşti să te impui fără probleme în interacţiunile cu ceilalţi. Dovedeşti o carismă şi o putere de persuasiune care atrag şansa de partea ta şi care te ajută să îi convingi pe ceilalţi că punctul tău de vedere este cel corect. Secretul este să nu apelezi la un ton ridicat ori la alte astfel de mijloace. Mizează pe forţa argumentelor tale şi pe încrederea în tine. Te vor ajuta.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 FECIOARĂ

Aceasta este una din acele zile în care eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă. Acest lucru îţi dă posibilitatea să vorbeşti despre orice cu persoana iubită, fără să te confrunţi cu teama că discuţiile vor vira într-o direcţie neplăcută. De veşti bune se bucură şi nativii(ele) semnului care sunt implicaţi(te) în relaţii la distanţă. S-ar putea ca revederea să vină mai repede decât v-aţi aşteptat. Încearcă să ai mai puţină răbdarea.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 BALANŢĂ

Fie că te îndeletniceşti astăzi cu treburi la serviciu sau te concentrezi pe sarcinile din gospodărie, cert este că dai dovadă de un randament mai mare decât te-ai fi aşteptat. Eşti într-o formă bună, la nivel mental, dar şi fizic, iar acest lucru se vede din multitudinea de activităţi pe care le duci la bun sfârşit. Dacă te afli momentan în convalescenţă, după ceva serios sau nişte neplăceri medicale minore, astăzi vei vedea progrese importante.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 SCORPION

Potrivit astrelor, aceasta este o zi perfectă pe care să ţi-o petreci cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Indiferent dacă alegeţi să staţi acasă ori să faceţi ceva în aer liber, cert este că vă veţi distra copios împreună. În cazul nativilor(elor) acestui semn care nu şi-au găsit încă jumătatea, revenirea lor pe scena de dating se apropie cu paşi repezi. Nu este exclus să iasă chiar astă seară cu cineva cu adevărat interesant.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

Eşti într-o stare de spirit foarte bună astăzi şi se vede acest lucru din felul în care comunici. Eşti spontan(ă), îi faci pe ceilalţi să râdă şi să se simtă bine în jurul tău. Tocmai din acest motiv, recomandarea zilei este aceea de a-ţi petrece timpul cu cei la care ţii, care îţi cultivi această dispoziţie ori au nevoie să le revină zâmbetul pe buze. Printre picături, reuşeşti să îţi faci timp şi pentru hobby-uri.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 CAPRICORN

Şi tu interacţionezi astăzi bine cu toţi cei cu care intri în contact. Distanţarea socială nu este un factor care, astăzi cel puţin, îţi afectează capacitatea de a conduce o discuţie acolo unde îţi doreşti. Aşadar, ai parte de succes într-o varietate de activităţi care implică să comunici, de la negocieri până la simplele tratative cu familia în privinţa proiectelor comune. Nimeni nu poate rezista şarmului şi încrederii pe care o afişezi în propriile forţe.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

Cu toate că este weekend, astrele te ajută să reperezi cu succes oportunităţi de rotunjire a bugetului şi/ sau de a investi nişte economii. E drept, s-ar putea să fie nevoie să renunţi la o bucată din timpul tău liber, dar parcă nu-ţi vine să dai cu piciorul unor şanse de câştig într-o perioadă ca aceasta. Stai liniştit(ă), familia nu îţi va reproşa nimic, deci dă-i înainte. Nu ai de pierdut, ci doar de câştigat.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 PEŞTI

Ceva îţi spune că totul va merge bine astăzi. Nu te înşeli deloc în această privinţă pentru că astrele fac ordine în calea ta şi-ţi pregătesc o traiectorie dreaptă către ceea ce ţi-ai propus să realizezi astăzi. Nu te culca însă pe o ureche; trebuie să te ţii de planurile tale şi să te implici cu totul în ceea ce faci. În caz contrar, nu vei putea să atragi de partea ta aceste influenţe benefice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici