HOROSCOP 13 iunie. Mercur intră în Gemeni. A doua şansă în relaţii

Mercur revine azi în semnul Gemenilor, domiciliul său diurn, unde rămâne până pe 5 iulie, când intră în Rac. Până atunci, zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) sunt mai bine conectate la realitatea înconjurătoare şi ştiu să îşi exprime punctul de vedere.

24078 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 iunie. Mercur intră în Gemeni. A doua şansă în relaţii

HOROSCOP 13 iunie. Mercur intră în Gemeni. A doua şansă în relaţii

HOROSCOP 13 iunie - Berbec

Mercur revine în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să interacţionezi mai bine cu cei din jurul tău. Retrogradarea acestei planete te-a ajutat să îţi reevaluezi valorile, să îţi dai seama cum ar fi cel mai bine să te poziţionezi faţă de interlocutorii tăi în funcţie de contextul social şi de relaţia pe care o ai cu ei, astfel încât să obţii ceea ce îţi doreşti de pe urma conversaţiilor pe care le porţi cu ceilalţi. Aşadar, acesta este un semnal verde să te întorci la acele discuţii care nu au condus nicăieri în ultima perioadă.

HOROSCOP 13 iunie - Taur

Mercur se întoarce în casa banilor şi a valorilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care vei gestiona mult mai bine în perioada aceasta bugetul de care dispui, dar şi oportunităţile financiare care vin în calea ta. Retrogradarea acestei planete te-a ajutat să îţi dai seama de importanţa lor, dar în acelaşi timp, eşti conştient(ă) de faptul că aspectul banilor nu este cel care te defineşte, că nu trebuie să îţi schimbe părerea pe care o ai despre tine atunci când lucrurile nu par să meargă aşa cum îţi doreşti. Pe viitor, vei avea mult de câştigat din această perspectivă.

HOROSCOP 13 iunie - Gemeni

Mercur poposeşte în semnul naşterii tale, ceea ce îţi potenţează abilităţile înnăscute de socializare şi comunicare. În ultima perioadă, din pricina retrogradării acestei planete, este posibil să fi întâmpinat unele dileme în ceea ce priveşte propria persoană, să îţi fi fost greu să procesezi unele lucruri care ţin de trecut sau de unele episoade mai puţin plăcute întâmplate acum ceva vreme, dar se vede că ai încercat să îţi răspunzi la aceste întrebări şi că ai mai multă încredere în tine. Modul în care interacţionezi cu ceilalţi arată că te cunoşti mai bine şi ai aşteptări ferme de la ceilalţi.

HOROSCOP 13 iunie - Rac

Mercur ajunge din nou în casa subconştientului din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că te întorci la acel proces de reconectare cu vocea ta interioară pe care l-ai început şi întrerupt acum ceva timp. Pentru tine, retrogradarea acestei planete a adus tot felul de lucruri, de la faptul că ţi-ai reevaluat unele planuri de viitor sau chiar prietenii până la unele renunţări care se cereau făcute de mai multă vreme. Acum este momentul să tragi concluziile care se impun şi să îţi eliberezi instinctele de acele tipare care te constrâng, de urmările unor regrete sau frustrări care au persistat.

HOROSCOP 13 iunie - Leu

Mercur revine în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta solară, semn că proiectele tale şi persoane cu care împărtăşeşti idealuri şi viziuni devin o preocupare importantă pentru tine. După retrogradarea acestei planete, eşti mai sigur(ă) pe ceea ce vrei să realizezi pe termen lung, care este statutul pe care îl ai şi pentru care munceşti, astfel că ai mai multă încredere în tine şi în visurile tale. Ajută şi faptul că ştii care sunt riscurile pe care merită să ţi le asumi şi când este cazul să te opreşti pentru a-ţi reevalua posibilităţile şi opţiunile.

HOROSCOP 13 iunie - Fecioară

Mercur se întoarce în casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care centrul tău de interes devine sectorul profesional în următoarea perioadă. Pe perioada retrogradării acestei planete, ai devenit mai conştient(ă) de lipsurile tale în materie de experienţă şi cunoştinţe, iar pe unele din ele chiar ai reuşit să le elimini. Acum este momentul să demonstrezi aceste lucruri în faţa superiorilor şi a altor persoane influente din domeniul profesional, care te pot ajuta cu oportunităţi de a ajunge mai aproape de obiectivele pe care ţi le-ai setat în compania în care lucrezi sau în domeniul tău general de activitate.

HOROSCOP 13 iunie - Balanţă

Mercur începe să se mişte prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, astfel că dacă în ultima vreme, pe perioada retrogradării sale, unele activităţi asociate cum ar fi călătoriile, examenele sau vizitele la ghişee au fost amânate sau sistate dintr-un motiv sau altul, acum ai din nou şansa de a te ocupa cu succes de aceste activităţi. De asemenea, te-ai ales cu importante lecţii de viaţă, iar acum ştii când şi cum să le aplici astfel încât să nu te mai confrunţi cu unele evenimente mai puţin plăcute care au apărut în trecut.

HOROSCOP 13 iunie - Scorpion

Mercur intră din nou în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău solar, astfel că multe din conversaţiile tale cu cei cu care lucrezi şi/ sau cu partenerul de viaţă vor viza finanţele în perioada care urmează. Pe parcursul recentei retrogradări a acestei planete, ţi-ai dat seama că, în privinţa unor aspecte, care au legătura inclusiv cu banii, trebuie să fii ferm(ă), iar în ce le priveşte pe altele, trebuie să fii mai maleabil(ă). Acest lucru te va ajuta mult pe viitor şi va face bine relaţiilor tale, căci nu vei mai renunţa la anumite lucruri importante pentru tine.

HOROSCOP 13 iunie - Săgetător

Mercur poposeşte din nou în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că intră în atenţia ta relaţia cu partenerul şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Ţi-ai dat seama, pe parcursul retrogradării sale, cât de multă muncă implică acestea şi că trebuie să investeşti mai mult timp şi efort în ele pentru a evolua în direcţia pe care ţi-o doreşti. De astăzi începând, poţi începe prin a comunica mai des cu celălalt, prin a da dovadă de mai multă receptivitate faţă de ideile sale. Pe o bază solidă ca aceasta puteţi ajunge împreună la un consens satisfăcător.

HOROSCOP 13 iunie - Capricorn

Mercur începe să se mişte din nou prin casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, semn că sectorul profesional şi starea ta de bine ar trebui să se numere printre priorităţile tale din această perioadă. Pe parcursul retrogradării tale, ai văzut cât de important este să ai mai multă grijă de tine şi de nevoile tale, să te bucuri de lucrurile mărunte din viaţa de zi cu zi, iar acum a venit momentul să aplici aceste lucruri. În felul acesta, vei da dovadă de randament la serviciu şi îţi mai rămâne energie şi pentru preocupările de timp liber.

HOROSCOP 13 iunie - Vărsător

Mercur îşi face din nou intrarea în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că perioada aceasta este despre partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Este posibil să fi experimentat unele probleme de comunicare cât această planetă a retrogradat recent prin această casă, dar ai şi învăţat lecţii preţioase despre modul în care ar fi bine să te raportezi nu numai la familia pe care ţi-ai întemeiat-o tu, cât şi faţă de cei din familia de origine. Aşadar, soluţia este să vorbeşti despre ceea ce simţi şi să-i încurajezi pe ceilalţi să facă acelaşi lucru.

HOROSCOP 13 iunie - Peşti

Mercur poposeşte din nou în casa familiei din horoscopul tău solar, semn că printre centrele tale de interes ar trebui să se numere cei dragi în această perioadă. Nu aţi comunicat tocmai eficient în ultima vreme, pe parcursul retrogradării acestei planete, dar lucrurile au început să se schimbe în bine încetul cu încetul, iar acest lucru se vede. Abordezi parcă altfel diferenţele de viziune şi/ sau de personalitate între tine şi cei dragi şi nu mai încerci să schimbi aspecte despre care ştii că nu poţi face nimic. În fond, poţi construi compromisuri sănătoase şi pe bazele avute în comun.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici