HOROSCOP 13 noiembrie. O sâmbătă a alegerilor dificile pentru patru zodii. Problemele continuă pentru ele

Mercur din Scorpion aderă astăzi la o opoziţie cu Uranus retrograd din Taur, prilej cu care s-ar putea ca zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să fie puse iarăşi într-o poziţie dificilă, în care trebuie să facă alegeri dificile.

11200 afișări

HOROSCOP 13 noiembrie - Berbec

Trebuie să ai foarte mare grijă astăzi la cheltuielile pe care le faci. S-ar putea să fie mai mari decât îţi permite bugetul, să te întinzi puţin cam mult. Aşadar, poate ar fi mai bine să te gândeşti de două ori înainte să achiziţionezi ceva care nu este pe lista de cumpărături şi care te-ar putea limita din a te ţine de angajamentele luate faţă de apropiaţi acum câteva zile. E păcat să le ratezi.

HOROSCOP 13 noiembrie - Taur

S-ar putea să apară astăzi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. Cel mai probabil, problema pleacă de la un comportament, un gest sau o vorbă a persoanei iubite, care produce în tine o reacţie pe care nu o poţi controla, care nu face parte din personalitatea ta. Cu toate că s-au adunat multă tensiune peste săptămână, încearcă să nu-i dai curs într-o manieră care ar putea să te şocheze până şi pe tine.

HOROSCOP 13 noiembrie - Gemeni

Nivelul de energie fizică şi mentală de care dispui astăzi s-ar putea să fie mai scăzut decât de obicei, iar din această cauză, există riscul să nu poţi face chiar tot ceea ce ţi-ai propus pentru acest final de săptămână. Încearcă să te limitezi la activităţile pe care ai promis că le vei face cu cei dragi şi amână pe săptămâna viitoare pe acelea care sunt prea solicitante pentru tine în forma în care eşti.

HOROSCOP 13 noiembrie - Rac

S-ar putea să îţi fie dificil astăzi să te împarţi între planurile cu prietenii şi cele cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, între activităţile care îţi aduc acum satisfacţie şi cele care vizează un obiectiv de viitor. Într-o situaţie ca aceasta, alegerea depinde de tine, dar trebuie să îţi asumi faptul că nu le poţi face pe toate, că este mai bine să te concentrezi doar pe unul din aceste sectoare de viaţă.

HOROSCOP 13 noiembrie - Leu

În cazul în care ţi-a mai rămas astăzi câte ceva de făcut la serviciu sau apare o urgenţă care te solicită la locul de muncă, să nu te miri dacă familia nu va fi prea fericită să constate că nu eşti dispus(ă) să te sustragi de la sectorul profesional nici măcar în weekend. Poate că dacă ai avea răbdare să le explici cum stau lucrurile, într-un final ar înţelege de ce ai făcut această alegere.

HOROSCOP 13 noiembrie - Fecioară 

Nu este o zi tocmai bună pentru a supune unei discuţii cu apropiaţii subiecte grele, care ar putea face ca spiritele să se inflameze imediat. S-ar putea să nu îl poţi controla prea bine şi să se ajungă la conflicte pe care ai fi putut să le eviţi. De asemenea, dacă ţi-ai propus să mergi într-o excursie astăzi, ai mare grijă să verifici ca totul să fie în regulă înainte să te pui la drum.

HOROSCOP 13 noiembrie - Balanţă

Încearcă să ai mai multă grijă la cât anume cheltuieşti astăzi, mai ales dacă ţi-ai propus pe mâine unele activităţi de la care ar fi păcat să te retragi din lipsă de fonduri. Aşadar, impune-ţi o limită la cumpărături şi încearcă să nu mergi prea departe cu achiziţiile, să te îndepărtezi prea mult de la lista de cumpărături. În caz contrar, s-ar putea să nu îţi mai permiţi alte lucruri pe care ţi le doreai.

HOROSCOP 13 noiembrie - Scorpion 

În plan relaţional, se arată o zi destul de agitată la orizont, în sensul în care s-ar putea să apară unele tensiuni ître tine şi partenerul de viaţă. De vină s-ar putea să nu fie o situaţie particulară de astăzi, ci mai multe nemulţumiri adunat peste săptămână care acum îşi arată colţii. Oricare ar fi situaţia, cert este că ar fi mai bine să laşi de la tine, astfel încât să nu-ţi strici complet ziua.

HOROSCOP 13 noiembrie - Săgetător

Se arată astăzi o zi în care nivelul tău de energie nu este prea ridicat, iar starea ta de spirit nu este nici ea la înălţime. Dacă ai posibilitatea, încearcă să amâni pe mâine sarcinile mai solicitante. În caz contrar, la finalul zilei, vei cădea frânt(ă), iar tot ceea ce ţi-ai propus să faci mâine ţi se va părea prea dificil de pus în practică. Mai există şi asemenea zile în care odihna este prioritară.

HOROSCOP 13 noiembrie - Capricorn

S-ar putea să îţi fi luat prea multe angajamente astăzi şi acest lucru s-ar putea să se vadă din faptul că îţi este dificil să mulţumeşti pe toată lumea. Dacă nu reuşeşti să te vezi cu prietenii din cauza activităţilor cu cei dragi, vei primi o groază de reproşuri din partea anturajului şi viceversa. Încearcă să tatonezi terenul şi să vezi ce anume ai putea amâna pentru o dată ulterioară, când programul este mai liber.

HOROSCOP 13 noiembrie - Vărsător 

Se întrevede astăzi o zi destul de plină la orizont, căci s-ar putea să fie nevoie să treci pe la serviciu pentru a te ocupa de o urgenţă, cu toate că ţi-ai propus să stai mai mult cu familia. Încearcă să vezi dacă nu ai putea lăsa pe mâine unele lucruri, mai ales dacă a trecut ceva vreme de când ai petrecut ultima oară timp de calitate cu cei dragi. Weekend-ul este despre persoanele apropiate.

HOROSCOP 13 noiembrie - Peşti

Nu este o zi tocmai bună pentru a aborda subiecte de discuţie care pot scoate la suprafaţă diferenţele de viziune şi/ sau de personalitate dintre tine şi cei dragi. Încearcă să le ataci într-un moment în care puteţi face front comun împotriva lor şi nu riscaţi să vă aflaţi în tabere opuse. Ai avea mult mai mult de câştigat astfel şi nu s-ar ajunge la situaţii greu reparabile pe viitor, pe care le puteai evita.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici