HOROSCOP 14 ianuarie 2022. Mercur retrogradează de azi. Risc de pierderi financiare, de bunuri şi impasuri în relaţii

Mercur începe azi să retrogradeze prin Vărsător şi întreţine acest sens de mers până pe 26 ianuarie. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) riscă să se confrunte cu pierderi financiare, de bunuri sau să aibă parte de impasuri în relaţii.

6947 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 ianuarie 2022. Mercur retrogradează de azi. Risc de pierderi financiare, de bunuri şi impasuri în relaţii

HOROSCOP 14 ianuarie 2022 - Berbec

Mercur începe azi să retrogradeze prin casa proiectelor de grup, a planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce înseamnă că progresele se lasă aşteptate în ceea ce priveşte lucrurile pe care ţi le-ai propus să le faci, fie singur(ă), fie în raport cu alte persoane, pe termen mai mult sau mai puţin lung. De asemenea, s-ar putea să constaţi că îţi este mai dificil decât de obicei să comunici cu unele persoane apropiate cu care, până acum, te-ai bucura de o conexiune foarte bună. Este clar că trebuie să schimbi ceva pe viitor, să ai cerinţe mai clare.

HOROSCOP 14 ianuarie 2022 - Taur

Mercur se mişcă de azi înapoi prin casa carierei din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea ca ascensiunea ta profesională să nu se deruleze în ritmul pe care ţi l-ai fi dorit. Apar schimbări în bine, dar în mai mult timp decât până acum şi cu mai multe eforturi decât de obicei. În plus, s-ar putea să comunici mai puţin eficient cu superiorii. Din acest motiv, este foarte important să dai dovadă de mai multă diplomaţie şi să oferi explicaţii chiar şi atunci când ele nu ţi se cer. În caz contrar, ar putea apărea tensiuni deloc mici.

HOROSCOP 14 ianuarie 2022 - Gemeni

Mercur începe de azi să se mişte în sens aparent invers prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În cazul în care ai de susţinut examene în perioada care urmează, s-ar putea să vezi că îţi este mai greu decât în mod normal să înmagazinezi informaţii. De asemenea, pot apărea întârzieri sau interdicţii cu privire la unele destinaţii. În plus, s-ar putea ca unele procese birocratice să se desfăşoare greoi. În unele situaţii, faci eforturi să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, ceea ce arată o dificultate de a face abstracţie de propriile convingeri.

HOROSCOP 14 ianuarie 2022 - Rac

Mercur retrogradează de astăzi înainte prin casa relaţiilor de putere din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că apar dezechilibre în raportul de forţe între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau persoanele cu care lucrezi. Poate că unul dintre voi încearcă să îşi impună punctul de vedere asupra celorlalţi ori se întâmplă altfel de lucruri care trădează faptul că raportul nu este tocmai egal. Aşadar, va trebui să îţi reiterezi limitele şi să îţi exprimi liber nevoile. Este perfect normal să îţi doreşti ca unele condiţii să fie respectate şi să nu se treacă deloc peste ele.

HOROSCOP 14 ianuarie 2022 - Leu

De azi înainte, Mercur se mişcă în sens aparent invers prin casa relaţiilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să sesizezi că interacţionezi mai deficitar cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colegii de muncă ori colaboratorii. Parcă nu mai sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, pare că nu reuşiţi să ajungeţi la o strategie comună cu privire la obiectivele pe care vi le-aţi setat împreună. Încearcă să vezi ce anume s-a întâmplat de lucrurile au luat-o în două direcţii diferite. Poate că nu aţi comunicat suficient de transparent într-o anumită privinţă, într-un moment de maximă importanţă.

HOROSCOP 14 ianuarie 2022 - Fecioară

Mercur se mişcă de azi înainte în sens retrograd prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, indiciu cum că nivelul tău de randament ar putea fi mai scăzut decât de obicei timp de câteva săptămâni. De asemenea, s-ar putea să sesizezi că apar diferenţe şi în ceea ce priveşte doza de energie de care te bucuri zilnic. Mai exact, ar putea fi mai scăzută decât de obicei, motiv pentru care rişti să nu poţi duce la îndeplinire tot ce ţi-ai propus în agenda zilnică, mai ales dacă ai obiceiul să o supraaglomerezi cu sarcini care pot aştepta.

HOROSCOP 14 ianuarie 2022 - Balanţă

Mercur retrogradează de azi prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să îţi fie greu să comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii în săptămânile care urmează. De asemenea, s-ar putea ca, în programul săptămânii, să ai mai puţin timp decât de obicei pentru hobby-urile tale ori pentru activităţi cu cei dragi. În cazul în care eşti la început de drum cu actualul partener, s-ar putea ca lucrurile să evolueze destul de greu între voi. Aşadar, este nevoie să depui mai multe eforturi pentru ca lucrurile să mergă într-adevăr bine.

HOROSCOP 14 ianuarie 2022 - Scorpion

Mercur se deplasează în sens aparent invers prin casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să iasă în evidenţă mai des diferenţe de viziune şi/ sau de personalitate dintre tine şi cei dragi. Cu alte ocazii, navighezi mai greu prăpastia între generaţii şi te pomeneşti mai des că ai aşteptări din partea apropiaţilor, că ţi-ai dori să schimbe unele lucruri în care cred. Pentru tine, acest tranzit retrograd este despre actualizarea lecţiei toleranţei, a încercării de a înţelege lucrurile care sunt diferite, care nu sunt compatibile cu cele care te ghidează pe tine pe parcursul vieţii.

HOROSCOP 14 ianuarie 2022 - Săgetător

Mercur începe azi să retrogradeze prin casa comunicării din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să te confrunţi mai des cu situaţii în care te lupţi cu emoţiile, cu tracul de a exprima liber ceea ce crezi şi ce simţi. Aşadar, dacă ai programate negocieri în următoare perioadă sau interviuri de angajare, se recomandă să îţi faci bine temele înainte, astfel încât interlocutorul să nu simtă că te trec toate apele atunci când abordezi un subiect mai complicat. De asemenea, există riscul de a-ţi rătăci gadget-urile ori obiectele de care aveai nevoie pentru a desfăşura anumite sarcini zilnice.

HOROSCOP 14 ianuarie 2022 - Capricorn

Mercur îşi începe azi tranzitul în sens aparent invers prin casa banilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să se lase aşteptate câteva săptămâni oportunităţile de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. În situaţii ca acestea, este foarte important să te asiguri că ai o evidenţă clară a bugetului, că nu bagi mâna mai adânc în buzunar decât îţi permit fondurile pe care poţi să le cheltuieşti confortabil în fiecare zi. În caz contrar, ai putea fi nevoit(ă) să apelezi la acei bani pe care ţi i-ai rezervat pentru zile negre.

HOROSCOP 14 ianuarie 2022 - Vărsător

Mercur retrogradează de azi înainte prin semnul naşterii tale, motiv pentru care s-ar putea ca încrederea ta de sine să aibă de suferit. Cu alte cuvinte, s-ar putea să nu fii la fel de expansiv(ă) ca de obicei, să îţi fie mai greu decât în mod normal să legi şi să cultivi relaţii noi. În contextul de faţă, trebuie să vezi care este fondul acestor îndoieli cu privire la propria persoană. Dacă este vorba de frustrări sau eşecuri pe care nu le-ai procesat suficient, încearcă să te concentrezi asupra lor şi să vezi ce se poate face în mod concret.

HOROSCOP 14 ianuarie 2022 - Peşti

Mercur retrogradează de astăzi înainte prin casa subconştientului din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să te surprinzi mai des decât de obicei gândindu-te la trecut sau, mai des, la lucrurile care te fac diferit(ă) de cei din jurul tău. S-ar putea să ai parte de momente în care te simţi alienat(ă), în care îţi este greu să te integrezi în anumite grupuri sau medii, semn că ai putea avea de-a face cu tentaţia de a părea ceea ce nu eşti. Vei avea mult mai mult de câştigat dacă încerci să rămâi autentic(ă), deşi poate fi greu uneori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici