HOROSCOP 14 iunie. Risc de trădări şi un mare impas. Vezi cu care dintre ele te confrunţi azi

24444 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 iunie. Risc de trădări şi un mare impas. Vezi cu care dintre ele te confrunţi azi

HOROSCOP 14 iunie. Risc de trădări şi un mare impas. Vezi cu care dintre ele te confrunţi azi

În prima zi a acestei săptămâni, Soarele din Gemeni realizează un careu tensionat cu Neptun din Peşti, iar Saturn retrograd din Vărsător aderă la acelaşi tip de aspect cu Uranus din Taur. Astfel, ne aşteptăm la o zi de luni în care zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) riscă să fie duse de nas, iar cele Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se regăsesc brusc într-un mare impas.

HOROSCOP 14 iunie - Berbec

Trebuie să ai mare grijă la informaţiile cu care intri astăzi în contact. S-ar putea ca unele din ele să fie eronate, fie pentru că nu le-ai înţeles bine şi nu ai cerut clarificări la momentul oportun, fie pentru că sunt greşite sau chiar cineva vrea să te inducă deliberat în eroare. De asemenea, gândeşte-te de două ori înainte să îţi iei angajamente financiare pe termen lung, cum ar fi împrumuturile, pe care le soliciţi sau îţi sunt solicitate, ori investiţiile în proiecte de viitor, indiferent dacă îţi aparţin sau nu. S-ar putea să te expui unor riscuri absolut inutile.

HOROSCOP 14 iunie - Taur

Nu este un moment foarte bun să îndrepţi din capitalul tău în direcţia planurilor de viitor sau a proiectelor de grup. Există un risc să te trezeşti cu o pagubă, să nu fi calculat corect care sunt probabilităţile ca unele lucruri să nu evolueze în bine şi să îţi aducă o pierdere financiară destul de serioasă. În plan profesional, trebuie să fii atent(ă) şi la relaţia cu superiorii, căci s-ar putea să apară astăzi unele tensiuni greu de gestionat. Pentru a nu-ţi afecta ascensiunea profesională, trebuie să dai dovadă de diplomaţie şi tact, să te porţi cu mănuşi cu ei.

HOROSCOP 14 iunie - Gemeni

S-ar putea să apară azi nişte tensiuni la locul de muncă între tine şi superiori sau poate că faci mai greu faţă responsabilităţilor, mai ales dacă acestea sunt mai mari decât de obicei. Este de înţeles, aşadar, dacă nu eşti într-o dispoziţie prea bună, dacă ai tendinţa să pui răul în faţă şi să te gândeşti la scenariile cele mai nepotrivite. Pe de altă parte, însă, s-ar putea ca tocmai această atitudine să te împiedice să nu faci progrese prea mari, să nu ieşi din această situaţie. Poate ar fi bine să o corectezi, să vezi dacă se schimbă ceva.

HOROSCOP 14 iunie - Rac

Starea ta de spirit s-ar putea să lase astăzi destul de mult de dorit. Poate că este o indispoziţie trecătoare sau poate are de-a face mai degrabă cu mai mult nemulţumiri care s-au adunat şi care dau pe afară. În acelaşi timp, însă, s-ar putea să fie vina unor nelinişti provocate de un proiect în care eşti implicat(ă), de o prietenie sau chiar de relaţia de cuplu care nu merg în direcţia potrivită. Încearcă să vezi dacă ai putea face ceva pentru ca lucrurile să intre pe o traiectorie mai bună, dacă depinde de tine anumite schimbări care fac diferenţa.

HOROSCOP 14 iunie - Leu

Se anunţă o zi tensionată pentru tine pe mai multe fronturi. În primă fază, s-ar putea să se întâmple lucruri care îţi dau de înţeles că un proiect, o prietenie sau chiar relaţia de cuplu nu se mişcă într-o direcţie prea bună, iar apoi, observi că aceste evenimente nu ţin de hazard, ci mai degrabă de modul în care s-au gestionat împreună cu cei implicaţi unele situaţii care vă vizau pe toţi. Aşadar, se arată o zi destul de grea la orizont, cu decizii complicate de luat, care pot avea ramificaţii pe viitor. S-ar putea să ajute dacă mai aştepţi.

HOROSCOP 14 iunie - Fecioară

Atât la serviciu, cât şi în relaţia de cuplu, trebuie să lucrezi un pic mai mult la modul în care gestionezi relaţia cu autoritatea, la echilibrul din relaţia de cuplu, dar şi în raport cu colegii de muncă. În caz contrar, s-ar putea ca şi randamentul tău să sufere sau să apară alte probleme, generate cel mai probabil de faptul că unele sarcini de serviciu depind de colaborarea care există între tine şi colegii de muncă. Încearcă să lucrezi mai mult la acest aspect astăzi, să dai dovadă de diplomaţie şi să ceri lămuriri atunci când pot exista unele probleme.

HOROSCOP 14 iunie - Balanţă

Te aşteaptă o zi dificilă atât la locul de muncă, cât şi pe plan sentimental. Între tine şi partener, mocnesc nişte supărir de ceva vreme încoace, datorate cel mai probabil nevoii unuia dintre voi de a controla situaţii în privinţa cărora nu are un cuvânt de spus. La serviciu, s-ar putea să se complice unele lucruri pe care care le credeai destul de simple, cu care erai obişnuit(ă). În ambele contexte, trebuie să dai dovadă de stăpânire de sine, să te gândeşti de două ori înainte să spui sau să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi.

HOROSCOP 14 iunie - Scorpion

Pe frontul domestic, s-ar putea duce astăzi războaie destul de aprige. Dacă simţi nevoia să micromanageriezi anumite aspecte ale vieţii de cuplu sau care vizează chestiuni casnice, poate ar fi bine dacă te-ai opri o clipă şi ai încerca să vezi de unde vine această tendinţă. Poate că nu comunicaţi suficient sau există un dezechilibru la nivelul raportului de forţe între voi. Iată un aspect de care trebuie să te ocupi astăzi, pentru a evita unele conflicte destul de aprinse. În caz contrar, s-ar putea să ajungeţi în ipostaza de a spune lucruri peste care se va trece foarte greu.

HOROSCOP 14 iunie - Săgetător

Problemele de comunicare s-ar putea să iasă la suprafaţă azi atât pe plan profesional, cât şi în viaţa de familie. Nici nu este de mirare aşadar că ai parte de o zi tensionată per total, în care ai impresia că mergi pe coji de ouă. Problema s-ar putea să fie, de fapt, aceea că nu s-au discutat la timp unele motive de nemulţumire. Încearcă să le dai de înţeles colegilor de muncă şi celor dragi că eşti dispus(ă) să porţi un dialog calm, că dacă ignoraţi ceea ce vă deranjează unul la celălalt, s-ar putea ca situaţia să se complice.

HOROSCOP 14 iunie - Capricorn

Aceasta este una din acele zile în care trebuie să ai grijă să nu te laşi mânat(ă) de impuls. La cumpărături, rezumă-te la articolele de pe lista de bunuri de bază de care este nevoie în casă, iar înainte să te lansezi în unele declaraţii la locul de muncă, gândeşte-te la efectele pe care acestea le pot avea. În caz contrar, există riscul să te arunci cu capul în ceva care va necesita timp îndelungat pentru ca situaţia să se repare. Nu dispui de timpul şi bugetul care să îţi permită să faci greşeli şi, apoi, să apelezi la compromisuri.

HOROSCOP 14 iunie - Vărsător

Trebuie să ai mai multă grijă astăzi cum îţi gestionezi resursele, mai ales dacă ele nu sunt la nivelul cu care eşti obişnuit(ă) la început de săptămână. De asemenea, o idee bună este aceea de a încerca să dai dovadă de mai multă diplomaţie în unele discuţii cu familia. Aşadar, dacă ar fi să reducem evenimentele acestei zile la o lecţie principală, aceea ar fi că trebuie să afişezi mai mult control faţă de tine însuţi(ăţi) în anumite situaţii. În caz contrar, s-ar putea să ajungi prea departe şi să nu mai poţi da înapoi decât cu foarte mare greutate.

HOROSCOP 14 iunie - Peşti

S-ar putea să se nască azi discuţii în contradictoriu între tine şi unii membri ai familiei. Trebuie să ai mai multă grijă cum gestionezi anumite situaţii de comunicare, căci există riscul să distorsionezi anumite lucruri care ţi se spun sau să te bazezi pe informaţii eronate atunci când îţi construieşti nişte argumente. Aşadar, este foarte important să clarifici unele nelămuriri înainte să te lansezi în anumite declaraţii. S-ar putea chiar să eviţi dezabteri care n-ar fi dus la nimic avantajos pentru niciunul dintre voi. De asemenea, trebuie să ţii minte că uneori trebuie să ai grijă de unde te informezi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici