HOROSCOP 14 mai. Secretele ies azi la iveală. Zodiile sunt şocate de cele văzute şi auzite

Înainte să intre în Scorpion, Luna din Balanţă face un careu tensionat cu Pluto retrograd din Capricorn, prilej de probleme care ies la iveală pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

11020 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 mai. Secretele ies azi la iveală. Zodiile sunt şocate de cele văzute şi auzite

HOROSCOP 14 mai. Secretele ies azi la iveală. Zodiile sunt şocate de cele văzute şi auzite

HOROSCOP 14 mai - Berbec

În cazul în care lucrezi astăzi, există riscul să apară probleme de înţelegere între tine şi colegii de muncă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de dificultîţi de comunicare cu partenerul de viaţă. Apoi, Luna intră într-o casă relaţională importantă din horoscopul tău general, ceea ce ar putea pune gaz pe foc, mai ales dacă există şi dezechilibre în ceea ce priveşte raportul de forţe care există între tine şi ceilalţi.

HOROSCOP 14 mai - Taur

S-ar putea să nu stai bine cu energia, iar acest lucru se vede mai ales dacă ai de lucru astăzi, fie la locul de muncă, fie acasă. S-ar putea să îţi fie destul de greu să te aduni şi să te pui pe treabă. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, semn că trebuie să îţi faci timp de petrecut alături de persoana iubită. Sunt favorizate date-urile.

HOROSCOP 14 mai - Gemeni

Există riscul să se nască azi unele tensiuni între tine şi persoana iubită şi/ sau copii, cel mai probabil din cauza geloziei sau a posesivităţii, fie din partea ta, fie din partea lor. După orele prânzului, Luna ajunge în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, semn că ar fi bine să te concentrezi pe treburile restante, dar şi pe odihnă sau pe mai multă mişcare decât ajungi să faci în restul săptămânii.

HOROSCOP 14 mai - Rac

În prima parte a zilei, s-ar putea să apară discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă pe seama unor chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. După-amiază, Luna poposeşte în casa iubirii şi a copiilor, semn că apare împăcarea - sau contextul potrivit pentru ea -, iar în raport cu cei dragi, ai parte de un timp minunat şi de experienţe pe care le vei ţine minte multă vreme de acum încolo, amintindu-ţi-le cu bucurie.

HOROSCOP 14 mai - Leu

Dacă mergi astăzi la serviciu, trebuie să ai grijă cum anume comunici cu cei de la serviciu, întrucât pari să nu ai disponibilitatea sau flexibilitatea de a face concesii în momente-cheie, pentru a evita un conflict sau nişte replici tăioase. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa familiei, prilej numai bun să îţi faci timp şi pentru cei dragi, respectiv gospodărie, mai ales dacă ţi-ai luat de multă vreme nişte angajamente ferme.

HOROSCOP 14 mai - Fecioară

Trebuie să ai multă grijă astăzi la cât de mult cheltuieşti pentru că există riscul să depăşeşti limitele pe care ţi le-ai impus sau ai fost nevoit(ă) să ţi le impui. Aşadar, poate că nu este momentul cel mai bun pentru răsfăţuri. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face loc în casa comunicării, ceea ce pregăteşte terenul pentru întâlniri plăcute cu cei dragi, cu prieteni vechi sau cu unele rude extrem de apropriate.

HOROSCOP 14 mai - Balanţă

În raport cu unele persoane din familie, există posibilitatea să se nască azi discuţii în contradictoriu, cel mai probabil din cauza diferenţelor de mentalitate şi/ sau de viziune între tine şi ei. După-amiază, Luna progresează în casa banilor, semn că ar putea apărea unele oportunităţi de a realiza profituri în weekend sau a face unele economii. Poate că nu este ceva major, dar cert este că îţi rămân mai multe resurse pentru activităţile de mâine.

HOROSCOP 14 mai - Scorpion

Intri azi în contact cu tot felul de informaţii, iar unele din ele s-ar putea să fie nu tocmai adevărate. Din acest motiv, este foarte important să ai grijă cum abordezi situaţiile sau persoanele în/ de la care afli aceste lucruri. Luna intră apoi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de şarm şi de încredere în propria persoană. Acest lucru te ajută, de asemenea, să fii mai stăpân(ă) pe propria persoană. 

HOROSCOP 14 mai - Săgetător

Nu este un moment prea bun astăzi în care să soliciţi sau să oferi împrumuturi, mai ales dacă îi implică pe prieteni. S-ar putea să unele lucruri să nu se deruleze aşa cum crezi, ceea ce te expune riscului de a te distanţa de ei. În a doua parte a zilei, Luna îşi face intrarea în casa subconştientului, prilej bun de reflecţie la situaţiile cu care te-ai întâlnit astăzi, mai ales dacă te-au afectat neaşteptat.

HOROSCOP 14 mai - Capricorn

Ar trebui să te aştepţi astăzi la tensiuni între tine şi o persoană importantă din comunitate sau cineva de gen feminin din familie. Este greu de spus de la ce anume se pornesc, dar s-ar putea să aibă legătură într-o anumită proporţie cu faptul că raportul de forţe între voi nu este unul tocmai echilibrat. La prânz, Luna ajunge în casa vieţii sociale, context bun în care să ieşi cu prietenii şi să te destinzi.

HOROSCOP 14 mai - Vărsător

Nu eşti într-o stare de spirit prea grozavă, iar acest lucru se simte şi se vede. Este posibil să fi înmagazinat to felul de stări pe parcursul săptămânii, iar din această cauză, este posibil să răbufneşti astăzi dacă nu ai grijă la reacţiile tale. În a doua jumătate a zilei, Luna pătrunde în casa statutului, ceea ce te face atent(ă) la impresia pe care le-o laşi persoanelor de lângă tine. Nu vrei să fii interpretat(ă) eronat.

HOROSCOP 14 mai - Peşti

În raport cu anumite persoane importante pentru tine sau proiecte, lucrurile nu evoluează aşa cum ţi-ai fi dorit, iar din această cauză, există posibilitatea să te confrunţi cu unele temeri destul de mari, care sunt mai mult sau mai puţin întemeiate. După-amiază, Luna ajunge în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te ajută să vezi lucrurile dintr-o perspectivă realistă şi să nu iei o decizie eronată în legătură cu ce vei face mai departe.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici