HOROSCOP 14 septembrie. Un impas cu alegeri dificile azi. Patru zodii sunt vizate

Soarele din Fecioară trasează astăzi o opoziţie la Neptun retrograd din Peşti, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) ajung într-un impas, care implică alegeri dificile.

15370 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 septembrie. Un impas cu alegeri dificile azi. Patru zodii sunt vizate

HOROSCOP 14 septembrie. Un impas cu alegeri dificile azi. Patru zodii sunt vizate

HOROSCOP 14 septembrie - Berbec

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care au parte de o zi solicitantă şi aglomerată la locul de muncă. Este greu de spus dacă te simţi copleşit(ă) doar din cauza volumului de sarcini pe care îl ai ori al complexităţii lor sau dacă te confrunţi cu unele probleme de sănătate, temporare sau nu, care nu îţi permit să te concentrezi aşa cum ar trebui pe ceea ce ai de făcut la serviciu. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că ai nevoie de un exerciţiu de motivaţie pentru a duce la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus.

HOROSCOP 14 septembrie - Taur

Se arată azi o zi în care trebuie să faci unele alegeri deloc uşoare. Fie îţi pui pofta în cui şi te concentrezi pe obiectivele tale pe termen lung, fie îţi faci un moft la care ţi-a stat toată ziua mintea, dar care nu-ţi mai permite, la propriu sau la figurat, să vezi de ceea ce ţi-ai propus să realizezi mai încolo. Dacă ar fi să asculţi de sfatul astrelor, atunci te-ai concentra pe cele din urmă, căci a trecut destul de multă vreme de când nu ai mai trăit clipa şi nu te-ai mai bucurat pe deplin de moment.

HOROSCOP 14 septembrie - Gemeni

Nu îţi va fi uşor astăzi să te împarţi între viaţa de familie şi cea de carieră. Ambele domenii te solicită la fel de mult, deşi nu ai timp să le faci pe toate la aceleaşi standarde şi nici cu energia nu stai prea strălucit. Aşadar, fie alegi să te axezi pe un sector şi să dai tot ce ai mai bun pe acel plan, fie te concentrezi pe amândouă, cu amendamentul că nu vei apuca să faci toate lucrurile pe care ţi le-ai dorit sau care se aşteptau de la tine. În scenariul al doilea, astrele ţin cu familia.

HOROSCOP 14 septembrie - Rac

Aceasta nu este o zi potrivită pentru a te angaja în dezbateri. În loc să ieşi triumfător(oare) din ele, există riscul să faci mai mult rău decât bine, să îţi atragi antipatii din partea unor persoane cu care ţi-ai fi dorit să fii în relaţii bune. Aşadar, este important să ai mare grijă dacă, pe agenda ta de astăzi, se află negocieri ori şedinţe, care pot conduce la momente tensionate din cauza viziunilor diferite pe care tu şi partenerii de discuţie le puneţi pe masă. Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie dacă vrei să faci faţă acestor provocări.

HOROSCOP 14 septembrie - Leu

S-ar putea să cheltuieşti astăzi mai mult decât ţi-ai propus. Cel mai probabil, este vorba despre nişte plăţi pe care nu aveai cum să le intuieşti din timp sau la care nu te-ai gândit că vor apărea prea curând. Din acest motiv, s-ar putea să fii nevoit(ă) să aduci unele ajustări destul de mari listei tale de cumpărături, care din această cauză, nu va mai conţine produse de care nu aveai prea multă nevoie, dar care ţi-ar fi adus o destul de mare satisfacţie. Încearcă să vezi ce poţi învăţa de pe urma acestei experienţe şi poţi aplica pe viitor.

HOROSCOP 14 septembrie - Fecioară

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau unii colegi de muncă. Este greu de spus de la cine anume pleacă, dar cert este că vă afectează destul de mult comunicarea, căci fie eziţi să le spui unele lucruri, fie alegi să îţi asumi acest risc şi se termină cu o ceartă. Încearcă să vezi dacă nu cumva ceri prea mult de la ei, dacă nu ai putea găsi o metodă de a vă conecta pe aceeaşi frecvenţă. În caz contrar, s-ar putea ca problemele să persiste şi în zilele care vor urma.

HOROSCOP 14 septembrie - Balanţă

În plan profesional, s-ar putea să ai parte astăzi de unele provocări, iar ele implică din partea ta consumn nervos, de energie sau de timp. Nici nu este de mirare aşadar că starea ta de spirit are de suferit ori că, la finalul zilei, ai reuşit să rezolvi mai puţine lucruri decât te-ai fi aşteptat la începutul ei. Pe de altă parte, o parte din vină s-ar putea să îţi aparţină şi ţie, căci ţi-ai impus unele standarde mult prea înalte. Încearcă să te mulţumeşti cu ce realizezi astăzi şi să laşi unele lucruri pe mâine sau pe zilele următoare.

HOROSCOP 14 septembrie - Scorpion

S-ar putea ca astăzi să nu ai timp să te concentrezi şi pe planurile tale de viitor şi pe ceea ce ţi-ai propus să realizezi astăzi. Ziua este prea scurtă să le faci pe toate şi nici nu ai prea vrea să le faci pe toate pe fugă. Astrele te vor susţine azi dacă aloci mai mult timp şi energie proiectelor tale pe termen lung, deci încearcă să vezi care sunt oportunităţile zilei în ceea ce le priveşte. Este drept că nu-ţi mai rămâne foarte mult timp pentru activităţi de timp liber, dar în final, sacrificiul va merita din plin.

HOROSCOP 14 septembrie - Săgetător

Viaţa de familie şi cea profesională te solicită astăzi în egală măsură, dar s-ar putea să nu ai timp să le faci pe toate la acelaşi nivel. Aşadar, oricât de mult te-ai strădui, tot există riscul ca cineva să fie nemulţumit, să nu te ridici la înălţimea tuturor aşteptărilor. Acesta ar putea fi un semnal pentru tine că ar fi mai bine să te concentrezi doar pe unul din aceste domenii astăzi. Dacă ai garanţia că ceea ce faci azi va contribui cât de curând la un progres în evoluţia ta profesională, poate n-ar fi rău să amâni celălalt sector.

HOROSCOP 14 septembrie - Capricorn

Nu este o zi potrivită pentru tine în care să intri în dezbateri sau polemici. Există riscul să se meargă prea departe, să nu găseşti la timp mijloace de a redirecţiona o discuţie în favoarea ta. Din câte se pare, nu felul în care comunici este cel care riscă să-ţi creeze probleme, ci faptul că nu înţelegi prea bine anumite concepte şi te lansezi în judecăţi de valoare înainte să te lămureşti ce a vrut să spună de fapt interlocutorul. Aşadar, ceea ce încearcă astrele să îţi predea este, de fapt, lecţia răbdării şi a unui dialog cu adevărat sănătos.

HOROSCOP 14 septembrie - Vărsător

Trebuie să ai mai multă grijă astăzi la cheltuieli, căci există riscul să exagerezi cu ele în anumite privinţe. În plus, s-ar putea să ai parte de unele plăţi pe care nu le-ai anticipat, lucru care îţi poate da unele calcule peste cap. Aşadar, sectorul financiar este un domeniu sensibil pentru tine astăzi şi trebuie să ai mare grijă să nu pui presiune suplimentară pe el. În caz contrar, s-ar putea să fii nevoit(ă) să apelezi la economii, lucru pe care nu ţi-l doreşti, mai ales în cazul în care stai prost la acest capitol sau vrei să pui deoparte.

HOROSCOP 14 septembrie - Peşti

Tensiunile riscă să se ţină astăzi lanţ de tine atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală. Dacă ai parte de discuţii aprinse în ambele sectoare şi nu doar într-unul dintre ele, acest lucru ar trebui să îţi dea de gândit, căci tu eşti elementul comun din cele două domenii. Aşadar, trebuie să fii foarte atent(ă) cum gestionezi discuţiile cu persoana iubită şi/ sau cei cu care lucrezi, mai ales în cazul în care este nevoie astăzi să aduci în discuţie subiecte sensibile, care pot conduce la momente tensionate între tine şi ceilalţi. Dă dovadă de diplomaţie şi calm.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici