HOROSCOP 15 martie: Aceste zodii primesc confirmările pe care le aşteptau. Sunt pe drumul cel bun

Luna din Berbec face azi un sextil armonios cu Jupiter din Vărsător, prilej cu care zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) şi cele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) au parte de mici victorii personale încă din prima zi a acestei săptămâni. Potrivit astrelor, sunt pe direcţia cea bună.

30679 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 martie: Aceste zodii primesc confirmările pe care le aşteptau. Sunt pe drumul cel bun

HOROSCOP 15 martie - Berbec

Pentru tine, începutul de săptămână este unul extrem de promiţător, în sensul în care apar oportunităţi să faci progrese importante în ceea ce priveşte planurile tale de viitor sau de grup. În cea mai mare parte a lor, acestea ţi se datorează, dar există şi instanţe în care un sfat, un ajutor sau chiar o critică formulată de cineva apropiat te ajută să treci peste un impas. În acelaşi timp, s-ar putea ca sprijinul să vină de la unele persoane pe care nu le cunoşteai dinainte, dar cu care ajungi să te intersectezi printr-un concurs fericit de circumstanţe cândva azi.

HOROSCOP 15 martie - Taur

Se întâmplă astăzi să ajungi în lumina reflectoarelor la serviciu. Toată lumea este atentă ce spui şi cum te porţi, ceea ce îţi oferă, în teorie, posibilitatea să te faci remarcat(ă), dar şi o mare responsabilitate, mai ales dacă lucrezi încă la imaginea ta în companie, în domeniul de activitate sau în comunitate în general. În plus, trebuie să ai grijă cum te raportezi la contribuţiile celorlalţi la unele proiecte de succes din care ai fi făcut şi tu parte. Dacă îţi asumi în totalitate reuşita, s-ar putea să pierzi sprijinul de care ai avut parte pân-acum din partea unora.

HOROSCOP 15 martie - Gemeni

Şi pe tine te preocupă azi viitorul mai mult sau mai puţin imediat. Unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului s-ar putea să se îndeletnicească azi cu treburi birocratice, menite să pregătească terenul pentru un proiect deja în derulare sau care urmează să fie lansat. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba despre studii sau călătorii care au ca scop dezoltarea de abilităţi necesare unor iniţiative pe termen lung, aflate în stadiul de proiect momentan. În orice caz, se vede că eşti flexibil(ă) în gândire atunci când trebuie şi suficient de determinat(ă) încât să nu abandonezi când apar provocări apărute din senin.

HOROSCOP 15 martie - Rac

Te numeri printre nativii(ele) care dau dovadă azi de multă productivitate în plan profesional. Ştii clar care îţi sunt priorităţile şi cum să-ţi dozezi eforturile pentru a-ţi atinge obiectivele. În plus, îţi este destul de uşor să gestionezi relaţiile cu persoanele de la serviciu, chiar dacă, în alte situaţii, raportul de forţe între voi era dezechilibrat. Dacă ţi-ai dori ca lucrurile să se menţină la aceste coordonate pe viitor, apelează mai des la comunicare şi nu lăsa orgoliul să te domine. Altfel, se va ajunge la aceleaşi lupte pentru putere, care vă trag înapoi şi pun presiune pe relaţia voastră.

HOROSCOP 15 martie - Leu

Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, ceea ce vă ajută să faceţi astăzi progrese palpabile în cadrul proiectelor de care vă ocupaţi împreună. Pe de altă parte, asta implică şi un risc, în sensul în care nu mai apar în ecuaţie alte viziuni, care v-ar putea apăra de erori care riscă să conducă la pierderi de timp şi energie. Aşadar, este important să ai grijă să nu cădeţi pradă fenomenului de ecou, adică să vă validaţi unul pe celălalt, pierzând din vedere lipsuri şi pericole la care sunteţi expuşi.

HOROSCOP 15 martie - Fecioară

Cu toate că este luni, dai astăzi dovadă de multă energie, nu doar la locul de muncă, ci şi după program, atunci când ajungi acasă. Nu îţi imagina că, la serviciu, lucrurile merg exact aşa cum ţi-ai imaginat, dar eşti flexibil(ă) şi asta te ajută să treci peste eventualele provocări. Acelaşi lucru se întâmplă şi acasă, unde te adaptezi în mers la circumstanţele schimbătoare care apar. Imprevizibilul, însă, poate deveni foarte obositor, ceea ce riscă să conducă la o stare de surmenare încă din prima parte a săptămânii. Încearcă să îţi găseşti timp şi pentru tine, pentru mai multă odihnă.

HOROSCOP 15 martie - Balanţă

Astrele nu ne dau prea multe informaţii în legătură cu felul în care îţi merge astăzi la serviciu, ceea ce înseamnă că nu au loc evenimente ieşite din comun, că nu există factori aparte de care trebuie să ţii cont atunci când iei atitudine în plan profesional. În viaţa sentimentală, însă, lucrurile merg conform planului: atmosfera este una calmă, dar departe de a fi plictisitoare, iar discuţiile cu cel drag te stimulează intelectual. Nu îţi permit să te plictiseşti nici interacţiunile cu copiii, care te expun la idei noi, la perspective pe care nu le-ai luat în calcul până acum.

 

HOROSCOP 15 martie - Scorpion

Se întrevede o zi productivă în plan profesional, în special pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează de acasă. Reuşeşti să stabileşti un echilibru între îndatoririle domestice şi cele de la locul de muncă, să delimitezi cumva cele două sectoare de viaţă. Ai, însă, multe lucruri de făcut şi după programul de la muncă: în unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre cumpărături, de hrană sau obiecte destinate confortului personal, iar în alte situaţii, de lucrări mai mult sau mai puţin ample de construcţie, renovare sau redecorare. Asigură-te că-i implici pe cei dragi în aceste proiecte, că le ceri sfatul.

HOROSCOP 15 martie - Săgetător

Comunici astăzi la un nivel foarte bun cu partenerul de viaţă, dar şi cu copiii, dar trebuie să vezi dacă chiar aşa stau lucrurile sau dacă nu cumva evitaţi, mai mult sau mai puţin voluntar, subiectele grele. În orice caz, nu vă face bine să le daţi la o parte, în speranţa că vor dispărea sau vor deveni mai puţin acute cu trecerea timpului. Aşadar, poate ar fi bine să-ţi iei inima în dinţi şi să vezi dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă într-o chestiune de interes major pentru voi toţi în această perioadă. În caz contrar, apar complicaţii.

HOROSCOP 15 martie - Capricorn

Se anunţă o zi în care sunt recomandate investiţiile în spaţiul de locuit şi/ sau în nevoile familiei. Fie că faci nişte mici cumpărături pentru nevoi urgente, investeşti într-un obiect electrocasnic care vă uşurează munca în casă ori faci lucrări mai ample de redecorare sau amenajare, cert este că-ţi face bine să fii mai implicat(ă) în plan domestic. Iar pe lângă asta, vei vedea că şi apropiaţii vor întâmpina cu braţele deschise această iniţiativă din partea ta. Poate că nu vei reuşi să fii mereu aşa, dar prinde bine ca, uneori, să fii tu cel(a) cu iniţiativă în sectorul domestic.

HOROSCOP 15 martie - Vărsător

Comunici astăzi foarte bine cu toţi cei cu care intri în contact, indiferent că sunt persoane de la muncă, prieteni sau apropiaţi. Ştii exact cum să vorbeşti cu fiecare din aceştia, cum să obţii reacţia dorită de pe urma lor. Iată aşadar un prilej bun să aduci în discuţie chestiuni pe care le-ai tot evitat ori situaţii care nu ai vrea să se întoarcă împotriva voastră mai devreme sau mai târziu. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, se anunţă o zi mai plină din punct de vedere al comisioanelor de pe agendă, dar vor reuşi să se achite de ele.

HOROSCOP 15 martie - Peşti

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi financiare la care nu te-ai aşteptat. Dacă te gândeşti însă retrospectiv, îţi vei da seama că surpriza n-a fost atât de mare. Au fost servicii pe care le-ai făcut cândva unor persoane şi care îţi sunt astăzi răsplătite, fie printr-o intervenţie a destinului, fie graţie acelui cineva pe care l-ai ajutat la ananghie. În orice caz, apar şanse importante de câştig, care necesită însă viteză de reacţie din partea ta. Nu sta pe gânduri şi profită de ele, mai ales dacă ai investiţii de făcut ori datorii de acoperit zilele acestea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici