HOROSCOP 15 octombrie – Ziua cârtiţei pentru patru zodii. Vezi la ce evenimente sunt predispuse

Astăzi se formează, printre altele, un aspect tensionat de careu între Soarele din Balanţă şi Pluto din Capricorn. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) au parte de o zi foarte asemănătoare celei de luni şi nu într-o manieră pozitivă.

8122 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 octombrie – Ziua cârtiţei pentru patru zodii. Vezi la ce evenimente sunt predispuse

HOROSCOP 15 octombrie Berbec

 

În prima parte a acestei zile, te bucuri de un randament destul de ridicat pentru acest moment al săptămânii. Acest lucru te ajută să faci faţă cu succes provocărilor la locul de muncă, chiar dacă unele nu făceau parte din scenariul zilei. În a doua jumătate a zilei, s-ar putea ca lucrurile să o ia pe o pantă uşor descendentă, mai ales dacă activezi într-o echipă sau lucrezi cu oamenii. S-ar putea să se dezechilibreze raportul de forţe între tine şi anumite persoane, să nu se mai ţină cont de anumite nevoi sau atribuţii setate la un moment dar.

 

HOROSCOP 15 octombrie Taur

 

În prima jumătate a zilei, eşti într-o dispoziţie foarte bună şi asta se vede din felul în care interacţionezi mai ales cu copiii şi/ sau cu partenerul de viaţă. Dacă ai un program cât de cât flexibil la serviciu, recomandarea astrelor pentru tine este aceea de a încerca să îţi faci timp astăzi şi să te ocupi de sarcini de lucru care îţi stimulează întrucâtva creativitatea, care te provoacă să încerci lucruri noi la serviciu. Pe de altă parte, în a doua parte a acestei zile, s-ar putea să apară probleme de comunicare între tine şi cei dragi din cauza încrederii.

 

HOROSCOP 15 octombrie Gemeni

 

De dimineaţă, astrele pregătesc un context astral numai bun pentru petrecut timp de calitate cu familia. De el ar trebui să profite mai cu seamă nativii(ele) acestui semn care au trecut prin momente mai dificile cu familia, care abia de curând au ieşit la liman în privinţa unei probleme care nu avea nicio legătură cu apropiaţii, dar  pe care aţi simţit-o cu toţii. Pe de altă parte, lucrurile s-ar putea să nu evolueze în aceeaşi direcţie bună pe tot parcursul zilei. Spre seară, ar putea apărea din nou motive de supărare între tine şi partenerul de viaţă. Daţi-o la pace.

 

HOROSCOP 15 octombrie Rac

 

Comunici bine cu cei din jurul tău astăzi, iar modul în care interacţionezi cu ceilalţi îţi facilitează accesul la alte persoane şi beneficii la care poate nici nu te-ai fi gândit. Aşadar, pune-ţi abilităţile de orator în slujba obiectivelor pe termen lung şi vei vedea că se înlesneşte văzând cu ochii parcursul tău către ceea ce ţi-ai propus să realizezi. În a doua parte a acestei zile însă, ar putea apărea unele dificultăţi de a te înţelege cu colegii de muncă. Ele ţin fie de diferenţele de viziune între tine şi ei, fie de probleme tehnice inerente muncii la distanţă.

 

HOROSCOP 15 octombrie Leu

 

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau cu nişte şanse de a valorifica o parte din economii prin intermediul investiţiilor. Nu te aştepta să fie vorba de ocazii de a te îmbogăţi peste noapte; este vorba mai degrabă despre proiecte suplimentare sau de activităţi extraprofesionale care te ajută să îţi rotunjeşti bugetul. Pe de altă parte, trebuie să fii şi tu ceva mai atent(ă), căci te-ar putea vizita tentaţii în afara listei de cumpărături cândva în a doua parte a zilei. Ţine de tine să te abţii.

 

HOROSCOP 15 octombrie Fecioară

 

În prima jumătate a zilei, te numeri printre nativii(ele) acelor zodii care se află într-o dispoziţie de zile mari. Asta se datorează poate faptului că se întâmplă ceva nou şi frumos în viaţa sentimentală, alături de partenerul consacrat sau dacă ai fost single, alături de o persoană cu adevărat specială. Ori poate îţi fac mici bucurii copiii sau ţi s-a uşurat programul şi ai mai mult timp pentru hobby-urile şi activităţile din afara serviciului. S-ar putea totuşi să apară, cândva de dup-amiază încolo, unele discuţii în contradictoriu cu familia. Nu le lăsa să te afecteze prea mult, treci cu vederea.

 

HOROSCOP 15 octombrie Balanţă

 

Tu, pe de altă parte, te bucuri de momente frumoase, de dimineaţă, alături de cei dragi. Ceva din atmosfera zilei, din semnificaţia ei, te duce cu gândul la amintiri dulci-amărui din trecut, la vremuri ceva mai bune. Dar tot acest context pozitiv s-ar putea să nu se menţină prea mult, întrucât lucrurile s-ar putea să nu evolueze prea bine în a doua parte a zilei. De exemplu, s-ar putea să intri în posesia unor veşti nu foarte bune sau poate că există nişte bârfe care circulă despre tine sau cineva drag ţie. Nu crede până nu cercetezi ceva mai adânc.

 

HOROSCOP 15 octombrie Scorpion

 

Astăzi priveşti tot înainte, iar această atitudine optimistă şi viziune orientată către viitor atrag de partea ta oameni care gândesc la fel, care sunt animaţi de valori şi idei similare. Mai departe, aceste persoane - pe care le cunoşti deja sau le vei întâlni pe parcursul zilei - îţi vor deschide uşi şi te pun în contact cu tot felul de oportunităţi să creşti pe plan profesional sau social, pe termen scurt sau mai lung. În a doua parte a zilei, se recomandă însă ca acest entuziasm să nu se transforme în decizii pripite. Nu îţi lua angajamente financiare greu de dus.

 

HOROSCOP 15 octombrie Săgetător

 

Şi tu te afli astăzi printre nativii(ele) care se bucură de oportunităţi financiare. Sau poate nu este vorba de simple şanse de câştig, ci chiar de o mărire la salariu sau de un proiect care îţi măreşte substanţial veniturile în perioada următoare. În orice caz, ţine cont că, de multe ori, o veste bună vine şi cu una mai puţin bună. Pentru a te putea bucura de perspectivele financiare ale acestor şanse de câştig, este foarte important să îţi organizezi bine programul şi să ai grijă cum te porţi cu superiorii. Lipsa de diplomaţie şi tact te poate costa scump.

 

HOROSCOP 15 octombrie Capricorn

 

În prima parte a acestei zile, te bucuri de un tonus mental foarte bun şi de o mentalitate de învingător(oare). Gândeşti totul cu un pas înaintea celorlalţi, eşti activ(ă) în ceea ce priveşte procesele de gândire, iar în felul acesta, nimic nu te mai ia prin surprindere. Profită aşadar de oportunitate pentru a te ocupa azi de sarcinile de lucru care presupun să gândeşti în afara limitelor convenţionaului, să îţi pui mintea la contribuţie. Pe de altă parte, spre seară, apar şi unele supărări, cel mai probabil pe un fond de oboseală destul de accentuat din ultimele zile ale săptămânii.

 

HOROSCOP 15 octombrie Vărsător

 

În prima jumătate a zilei, dispoziţia ta este una echilibrată, dar destul de sensibilă la modificările de energie din jurul tău. Dar dacă vei încerca să nu stai prea mult în medii negative, în mijlocul oamenilor pesimişti care au tendinţa să te vampirizeze energetic, vei reuşi fără probleme să îţi menţii destul de multă vreme acestă stare de spirit. Spre seară însă, ar putea apărea unele probleme din acest punct de vedere. Te îngrijorează anumite lucruri din peisajul actual şi îţi este destul de greu să treci peste ele, să nu te gândeşti cum vor evolua în cele ce urmează.

 

HOROSCOP 15 octombrie Peşti

 

Astăzi este o zi propice pentru a discuta planuri de viitor sau în care să lucrezi efectiv la ele cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Nu numai că obiectivele voastre coincid, dar în acelaşi timp vă bucuraţi de o compatibilitate mentală excelentă în ceea ce priveşte strategiile de acţiune care vă vor duce la ţintele pe care vi le-aţi pus. Există însă riscul ca, spre seară, să iasă la iveală şi unele diferenţe de viziune cu care nu te-ai mai întâlnit până acum în relaţie cu ei. Încearcă să le iei ca pe un test, ca pe o provocare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici