HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2020. Patru zodii sub stare de asediu azi. Doar uneia i se va schimba norocul

15249 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2020. Patru zodii sub stare de asediu azi. Doar uneia i se va schimba norocul

Profimedia

Astăzi se formează patru aspect astrale, dar cele mai importante din ele sunt trigonul armonios al Soarelui din Fecioară cu Pluto retrograd din Capricorn de dimineaţă şi careul tensionat al lui Venus din Leu cu Uranus retrograd din Taur. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) rămân sub stare de asediu şi azi, dar Taurii şi celelalte semne de Pământ (Fecioară, Capricorn) au parte şi de momente reuşite.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Berbec 
 
În prima parte a acestei zile, te bucuri de spor la serviciu şi dai dovadă de un nivel ridicat de productivitate. Asta te ajută să te ocupi în timp reconrd de sarcinile care îţi sunt delegate la serviciu, să scoţi un timp bun în ceea ce priveşte proiectele cu care te îndeletniceşti astăzi. Pe de altă parte însă, ai putea să te înhami la cheltuieli care nu se aflau pe lista de achiziţii de astăzi. Aşadar, este foarte important cum gestionezi tentaţiile, ce faci în privinţa lor pentru a le putea rezista. În caz contrar, te-ai putea confrunta cu lipsuri.
 
HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Taur 
 
Te trezeşti destul de binedispus(ă) şi se vede asta din felul în care interacţionezi cu persoana iubită şi/ sau cu copiii. Asta nu înseamnă însă că te vei înţelege la fel de bine cu toate rudele apropiate. Ba chiar s-ar putea ca unele din ele să te calce pe nervi în anumite situaţii, să nu ai suficientă răbdare pentru a ajunge la un armistiţiu în anumite privinţe. Aşadar, se poate spune că planează asupra ta riscul unor conflicte de proporţii cu cineva din familie. Încearcă să laşi de la tine cât de mult poţi şi nu turna gaz pe foc.
 
HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Gemeni 
 
Ziua începe bine pentru tine, în sensul că te bucuri de echilibru în plan relaţional şi relaţionezi bine cu cei de lângă tine şi familia în mod special. Pe de altă parte, s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze în aceeaşi direcţie pozitivă pe parcursul zilei. Eşti mai sensibil(ă) decât de obicei la vorbele şi gesturile celorlalţi, ceea ce înseamnă că planează asupra ta riscul de a lua în nume personal lucruri care nu intenţionau să te afecteze în niciun fel. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de unele veşti proaste care îi/e afectează destul de mult.
 
HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Rac 
 
În prima parte a acestei zile, comunici bine cu cei din jur, dar mai ales cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care lucrezi deja sau intenţionezi să colaborezi într-un viitor apropiat. Astrele sprijină discuţiile de orice fel referitoare la strategii de acţiune sau proiecte de orice fel, dar nu recomandă să îţi iei astăzi angajamente sau să îţi asumi riscuri, fie ele de natură financiară sau de un alt gen. Nu este nimic greşit în a-ţi lua un timp de gândire, mai ales dacă urmările anumitor decizii pe care trebuie să le iei acum sunt pe termen lung.
 
HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Leu 
 
Dimineaţa acestei zile ar putea veni la pachet cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. S-ar putea să fie vorba de activităţi extraprofesionale care îţi aduc profituri extra, de proiecte pe care ţi le asumi în afara companiei şi/ sau a domeniului de activitate. Spunem asta pentru că la serviciu lucrurile par să nu meargă la fel de bine. Ba chiar s-ar putea să ajungi în situaţia de a se tensiona atmosfera între tine şi superiorii. Este greu de spus care este motivul, dar cert este că te deranjează mult.
 
HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Fecioară 
 
În prima parte a acestei zi, eşti într-o dispoziţie bună, afişezi o atitudine pozitivă şi îi molipseşti pe toţi cei din jur cu zâmbetul tău. La mijlocul zilei riscă totuşi să se întâmple ceva suficient de serios încât să nu mai pari aceeaşi persoană în a doua jumătate a zilei. Ajungi în situaţia de a ţi se fi înecat corăbiile, de a simţi greutatea întregii lumi pe umerii tăi. Este important să te uiţi în jurul tău şi vezi dacă nu cumva acest lucru se datorează unor persoane toxice pe care le ţii în preajma ta, dar care te afectează.
 
HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Balanţă 
 
Nici nu jubilezi, dar nici nu se poate spune că ai parte de o zi proastă astăzi. Pari a fi într-o dispoziţie destul de bună, doar că nu te manifeşti ca atare. Lucrurile merg într-o direcţie bună pentru tine până la prânz, atunci când începi să-ţi faci unele griji. S-ar putea să fie vorba despre unele relaţii de prietenie sau colaborare, de anumite proiecte sau planuri de viitor care nu evoluează în direcţia dorită. Dacă vezi că ceva este în neregulă, caută mai bine să acţionezi de îndată. Nu aştepta ca iniţiativa să apară de la alte persoane din anturaj.
 
HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Scorpion 
 
Comunici astăzi destul de bine cu mai toate persoanele cu care intri în contact, dar s-ar putea ca anumite subiecte să rămână încă prea spinoase pentru a putea fi abordate eficient. Aşadar, discuţi cu succes strategii de acţiune şi planuri de viitor, dar dacă se ajunge la împărţirea responsabilităţilor sau alte chestiuni ce ţin de organizare, riscă să se nască scântei foarte puternice. Poate că raportul de forţe între tine şi persoana iubită şi/ sau cei cu care lucrezi s-a dereglat suficient de mult încât ţi-e greu să treci de la vorbe la fapte. Iar asta poate avea efecte nefaste.
 
HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Săgetător 
 
La serviciu, te aşteaptă o zi cu peripeţii. Poate te aşteptai ca greul să fi trecut, să ai parte de un parcurs lin în această săptămâni, dar s-ar părea că astrele au alte planuri cu tine. Aşa se face că primeşti un volum de muncă destul de mare sau mai redus decât de obicei, dar la un nivel de complexitate mult mai ridicat. La asta se adaugă şi pretenţile şefilor, respectiv termenele-limită greu de respectat în aceste condiţii. Încearcă să te mobilizezi în loc să îţi faci griji. Poate reuşeşti să ordonezi lucrurile în aşa fel încât să faci lumină.
 
HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Capricorn 
 
În raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, se anunţă o zi cu risc mare de a se ajunge la conflicte aprinse. Acest lucru s-ar putea datora senzaţiei de neîncredere care pluteşte în aer sau unor evenimente recente care au schimbat într-o anumită măsură coordonatele relaţiei voastre. În orice caz, este clar că lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dorit şi că este nevoie să discutaţi pe această temă înainte să se ajungă în punctul în care nu mai poţi face mare lucru pentru a îmbunătăţi atmosfera. Dacă nu vine vreo iniţiativă din partea lor, fă tu primul pas.
 
HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Vărsător
 
Nici în cazul tău nu se anunţă o zi armonioasă în raport cu membrii familiei. Poate fi vorba de o chestiune casnică, domestică ori locativă care te aduce la cuţite cu partenerul de viaţă sau de nişte disensiuni de cuplu în care se implică şi familia la invitaţia unuia din voi sau din dorinţa de a vă ajuta să treceţi peste acest impas. În orice caz, cert este că atmosfera în familie lasă de dorit, iar acest lucru te afectează mult. Este important, în astfel de momente, să cauţi un punct comun pe marginea căruia să vă puneţi de acord.
 
HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Peşti 
 
Comunicarea ta cu colegii de muncă ar putea lăsa astăzi de dorit. În felul acesta, eşti mai expus(ă) decât de obicei riscului de a comite erori la serviciu, mai ales dacă lucrezi în echipă. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba mai degrabă de nişte probleme de natură tehnică, ce conduc la provocări majore, mai ales dacă lucrează de acasă. Aşadar, este important să ai în minte un plan B, un scenariu în care lucrurile merg prost şi ce poţi face pentru a le remedia cât mai repede şi mai bine cu putinţă. Altfel, apar tot felul de probleme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici