HOROSCOP 15 septembrie – Trei zodii depăşesc azi unele greutăţi. Eforturile lor dau roade

Înainte să intre în Gemeni, Luna din Taur face un trigon armonios cu Pluto retrograd din Capricorn, indiciu cum că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) trec astăzi peste unele greutăţi care le-au pricinuit necazuri în ultima vreme.

3834 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 septembrie – Trei zodii depăşesc azi unele greutăţi. Eforturile lor dau roade

HOROSCOP 15 septembrie – Berbec 

 
Pentru tine, se prefigurează o zi în care te întâlneşti cu oportunităţi financiare demne de luat în seamă. Ar putea fi vorba despre activităţi extraprofesionale, în domeniul tău de activitate sau într-un sector de lucru cu care cochetezi doar din când în când. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de şansa de a economisi sume importante, care îţi permit să ai parte de un buget mai consistent pentru finalul de săptămână. Luna trece apoi în casa comunicării, indiciu cum că s-ar putea să primeşti unele veşti bune din partea unor apropiaţi de la serviciu sau din viaţa personală.
 

HOROSCOP 15 septembrie – Taur 

Ai o stare de spirit foarte bună astăzi şi acest lucru se vede mai ales din felul în care interacţionezi cu cei dragi de lângă tine. În plus, te bucuri de o doză mai mare de creativitate decât de obicei, astfel că dacă te confrunţi cu situaţii dificile la serviciu, vei ştii cum să le gestionezi instinctiv. În cazul în care eşti single, s-ar putea să primeşti astăzi mai multă atenţie din partea celor din jur. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa banilor, semn că s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi financiare foarte importante.
 

HOROSCOP 15 septembrie – Gemeni 

În cazul în care ai avut parte recent de tensiuni în raport cu cei dragi, atmosfera din viaţa de familie se va schimba în bine începând de astăzi. Ba mai mult, s-ar putea să preferi mai mult cercuri restrânse de persoane apropiate în locul unor grupuri mai mari, care au tendinţa să te obosească mai mult decât de obicei astăzi. În a doua jumătate a zilei, Luna trece în semnul naşterii tale, semn că de după-amiază încolo, te bucuri de un plus de energie şi încredere de sine, care îţi prinde bine atât pe plan personal, cât şi la muncă.
 

HOROSCOP 15 septembrie – Rac

 
Se prefigurează o zi numai bună pentru a te ocupa astăzi de planurile tale de viitor, dar şi de proiectele de grup, indiferent dacă tu le coordonezi sau doar eşti implicat(ă) în ele. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei de lângă tine, iar acest lucru te ajută să construieşti un plan de acţiune solid. După orele prânzului, Luna îşi face loc în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că trebuie să te concentrezi şi pe nevoile tale, mai ales de ordin spiritual sau emoţional. Încearcă să îţi faci ordine în gânduri şi sentimente. Îţi va prinde bine.
 

HOROSCOP 15 septembrie – Leu

 
Din câte se pare, te numeri şi tu printre nativii(ele) care intră astăzi în contact cu şansa de a realiza profituri pe lângă salariu. Ar putea fi vorba de un proiect suplimentar la locul de muncă sau de şansa de a te alătura unei iniţiative pe care unul din superiori o are dincolo de programul de la serviciu. Cândva în această după-amiază, Luna poposeşte în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, prilej bun să petreci mai mult timp cu prietenii sau să te ocupi de proiectele pe care le coordonezi sau în care eşti implicat(ă) în această perioadă.
 

HOROSCOP 15 septembrie – Fecioară 

Eşti într-o stare bună de spirit astăzi, iar acest lucru se vede pe toate planurile. Nu tot ceea ce ţi-ai propus astăzi va evolua ca la carte, dar în acelaşi timp, încerci să te concentrezi pe soluţii mai degrabă decât pe astfel de neajunsuri. Aşadar, este o zi favorabilă în care să te ocupi de chestiuni birocratice sau alte activităţi care presupun să gândeşti în perspectivă. La amiază, Luna trece pragul casei carierei din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să ai parte de o realizare importantă la locul de muncă, ceea ce atrage atenţie din partea superiorilor.
 

HOROSCOP 15 septembrie – Balanţă 

Astrele scot astăzi în evidenţă latura ta sensibilă, iar din această cauză, s-ar putea ca starea ta de spirit să fluctueze destul de mult. Dar dacă te concentrezi pe partea pozitivă a lucrurilor, s-ar putea să-ţi fie mai uşor să o controlezi. De asemenea, ai avantajul că eşti mai bine conectat(ă) decât de obicei la vocea ta interioară, ceea ce te ajută să primeşti mai uşor mesaje din subconştient în legătură cu situaţiile mai complicate cu care te confrunţi zilele acestea. Luna intră la amiază în casa filozofiei de viaţă, care te susţine în a lua deciziile cele mai înţelepte.
 

HOROSCOP 15 septembrie – Scorpion 

Dacă lucrezi în cadrul unui proiect sau ai tu pe rol o iniţiativă cu alte persoane, astăzi vei constata că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei din jur. Aşadar, nu îţi va fi greu deloc să ajungi la un consens cu ceilalţi în legătură cu ceea ce ar trebui făcut într-o situaţie complicată de interes comun. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, ceea ce pune şi mai mult accentul pe modul în care colaborezi cu ceilalţi, mai ales atunci când este vorba de aspectul financiar şi implicaţiile lui.
 

HOROSCOP 15 septembrie – Săgetător

 
Te numeri astăzi printre nativii(ele) care dau dovadă de un randament mai ridicat decât de obicei pe plan profesional. Poate că ţi-au fost delegate sarcini care te inspiră sau pur şi simplu vrei să afişezi un grad mare de profesionalism şi astfel să atragi mai multe oportunităţi în direcţia ta. De asemenea, ai şansa de a lăsa o impresie bună, de durată, unor persoane importante de la locul de muncă sau din domeniul tău de activitate. Luna trece apoi în casa parteneriatelor, ceea ce îţi permite să consolidezi şi mai mult aceste legături valoroase, spre beneficiul tău pe termen lung.
 

HOROSCOP 15 septembrie – Capricorn 

Te bucuri astăzi de o stare de spirit foarte bună, iar mai mult decât atât, ai parte şi de un plus de creativitate, care promite să îţi vină în ajutor la serviciu, fie că lucrezi într-un doeniu artistic, fie că doar te confrunţi cu dileme profesionale care necesită o abordare mai aparte. De asemenea, este o zi bună în care să ieşi cu partenerul de viaţă sau să îţi dai întâlniri romantice. De cel mai ridicat randamrnt dai însă dovadă în a doua parte a zilei, atunci când Luna trece în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general.
 

HOROSCOP 15 septembrie – Vărsător 

Dacă ai trecut recent prin tensiuni cu familia, lucrurile dau semne că revin la normal între voi. Astrele aduc veşti bune şi pentru nativii(ele) care se confruntă în continuare cu unele probleme de familie sau în spaţiul casnic în general. Evenimente ca acestea au rolul de a te aduce mai aproape de cei dragi, de a-ţi demonstra că sângele apă nu se face. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa iubirii şi a copiilor, indiciu că vă veţi bucura de o după-amiază şi de o seară foarte plăcute împreună. Profită de aceste momente de calitate cu ei.
 

HOROSCOP 15 septembrie – Peşti 

Eşti şi tu pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu partenerul de viaţă. De o bună înţelegere ai parte şi în raport cu colegii de muncă şi/ sau clienţii, astfel că poţi aborda cu ei orice fel de subiect de discuţie. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa familiei din horoscopul tău solar, semn că poate este o idee bună să pregăteşti ceva special pentru tine şi ei după programul de la serviciu, mai ales dacă n-aţi petrecut prea mult timp de calitate împreună. Vă va prinde bine să vă bucuraţi unul de compania celuilalt.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici