HOROSCOP 16 noiembrie. Problemele prind din urmă patru zodii. Credeau că au scăpat, dar destinul îi surprinde pe picior greşit

Luna din Berbec aderă astăzi la un careu tensionat cu Pluto din Capricorn, semn nu tocmai bun pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn), care se întâlnesc cu probleme pe care le-au evitat de multă vreme.

14729 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 noiembrie. Problemele prind din urmă patru zodii. Credeau că au scăpat, dar destinul îi surprinde pe picior greşit

HOROSCOP 16 noiembrie –  Berbec 

Ceva din comportamentul sau din discursul tău s-ar putea să le cadă prost superiorilor. Poate că trădează faptul că mai ai de lucrat la capitolul diplomaţie sau că nu te gândeşti prea mult la urmările pe care le-ar putea avea unele reacţii pe care le ai. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să dai dovadă de un plus de atenţie faţă de modul în care te porţi la serviciu. O mişcare mai neispirată îţi poate afecta destul de mult imaginea la locul de muncă şi/ sau chiar şansele de a accede la un post mai bun în viitor.

HOROSCOP 16 noiembrie –  Taur 

Nu eşti într-o stare de spirit prea grozavă, iar acest lucru se datorează fie unor evenimente mai neplăcute de astăzi sau din zilele anterioare, fie faptului că cineva te-a supărat destul de tare recent sau chiar cândva pe parcursul acestei zile. În situaţia de faţă, trebuie să ai mare grijă la ce energii te expui, pentru că există riscul ca acea dispoziţie pe care o ai acum să se agraveze şi mai puternic. Încearcă să fii selectiv(ă) cu cei din jurul tău şi vei vedea că, în felul acesta, vei reuşi să revii la o stare mai apropiată de-a ta.

HOROSCOP 16 noiembrie –  Gemeni

Un proiect, un plan de viitor, o prietenie sau chiar relaţii de cuplu ar putea suferi astăzi din cauza unor evenimente nu prea plăcute, care îţi trezesc unele îndoile cu privire la evoluţia pe termen lung a unor relaţii sau iniţiative în care ai crezut foarte mult. S-ar putea, totuşi, să te fi întâlnit cu astfel de probleme şi cu alte ocazii, dar nu le-ai acordat atenţia necesară sau poate că le-ai ignorat dinandins, cu gândul că timpul le va rezolva. Încearcă să vezi dacă poţi face ceva pentru ca situaţia să revină la normal sau dacă depinde de altcineva.

HOROSCOP 16 noiembrie –  Rac

S-ar putea să apară azi discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă, mai ales dacă lucraţi în acelaşi domeniu de activitate şi/ sau la aceeaşi companie, sau cu cei de la serviciu care sunt mai experimentaţi decât tine. Aşadar, sectorul profesional s-ar putea să fie un subiect sau un context în care se pune destul de multă presiune pe relaţii, indiferent dacă ţin de acest sector sau de viaţa profesională. Este clar oricum că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în legătură cu anumite lucruri şi că s-a strecurat un dereglaj destul de uşor sesizabil în raportul de forţe.

HOROSCOP 16 noiembrie –  Leu

Din câte se pare, te aşteaptă o zi destul de aglomerată şi solicitantă pe plan profesional, atât pe plan fizic, cât şi la nivel mental. Te-ai apucat să ai de-a face astăzi cu sarcini de lucru cu care eşti obişnuit(ă), cu toate că ai luat ca unele lucruri să nu evolueze aşa cum te-ai aşteptat. Apar, însă, nişte complicaţii şi mai mult pe care nu aveai cum să le prevezi mai din timp sau pe care nu le-ai băgat în seamă prea serios ca scenarii posibile pentru unele treburi de la birou. Pentru a le rezolva, încearcă să-ţi prioritizezi activităţile.

HOROSCOP 16 noiembrie –  Fecioară 

Dorinţele tale s-ar putea să nu fie compatibile astăzi cu cele pe care le au partenerul de viaţă şi/ sau copiii, iar acest lucru se vede din faptul că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, că mocnesc unele tensiuni între voi. În situaţii ca acestea, se poate ajunge destul de uşor la un conflict, motiv pentru care trebuie să ai mare grijă cum gestionezi interacţiunile cu cei dragi. Dacă încerci să comunici deschis cu ei şi nu laşi lucrurile la voia întâmplării, s-ar putea să poţi evita cu succes un conflict care oricum nu avea nicio miză prea importantă.

HOROSCOP 16 noiembrie –  Balanţă

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă cu privire la unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Este greu de spus care este cu exactitate motivul pentru care lucrurile nu merg prea bine între voi astăzi, dar este clar faptul că trebuie să comunicaţi deschis şi să îţi spui părerea cu privire la modul în care consideri că lucrurile ar trebui abordate. În caz contrar, problemele s-ar putea complica dacă le laşi să persiste şi nu se găseşte o rezolvare în timp util la ele. O şedinţă de familie este indicată în contextul acesta.

HOROSCOP 16 noiembrie –  Scorpion 

În plan profesional, s-ar putea să constaţi că este greu să comunici cu colegii de serviciu. Păreţi să aveţi idei destul de diferite cu privire la modul în care ar trebui abordate unele probleme la locul de muncă, iar dacă lucraţi în cadrul unui proiect comun, s-ar putea ca tensiunile care apar să fie cu atât mai greu de aplanat. Pentru a nu se ajunge în acest punct, încearcă să laşi orgoliul deoparte şi să vezi la ce anume eşti dispus(ă) să renunţi pentru a se ajunge la o viziune unanimă. În felul acesta, nu se ajunge la discuţii aprinse.

HOROSCOP 16 noiembrie –  Săgetător

Trebuie să ai mai multă grijă astăzi la cheltuieli, în special în cazul în care nu este vorba despre achiziţii de care ai nevoie urgent. Este drept că apar reduceri care te tentează să te abaţi într-o anumită măsură de la bugetul pentru ziua de astăzi sau chiar de la cel destinat acestei săptămâni, dar trebuie să ai în vedere faptul că s-ar putea să apară plăţi pe care nu le-ai putut preconiza din timp sau pe care nu le-ai luat în calcul, deşi existau indicii că s-ar putea să te trezeşti cu ele. Aşadar, nu acţiona conform primului impuls.

HOROSCOP 16 noiembrie –  Capricorn 

Se manifestă azi tensiuni între tine şi unele persoane din familie, iar de vină par să fie diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune pe care, de regulă, le gestionezi destul de uşor. S-ar putea ca astăzi, însă, într-un context care necesită viteză de reacţie, să nu ajungeţi în timp util la un consens din cauza acestor incompatibilităţi. Din acest motiv, poate ar fi mai indicat să plece de la tine iniţiativa dialogului, pentru a nu se ajunge într-o situaţie şi mai complicată, cu şi mai multe consecinţe în ceea ce priveşte buna voastră înţelegere şi armonia din familia voastră.

HOROSCOP 16 noiembrie –  Vărsător

Trebuie să analizezi astăzi cu atenţie toate informaţiile cu care intri în contact, căci există riscul ca unele din ele să nu fie adevărate şi să te conducă la unele decizii de care nu vei fi prea mândru(ă) mai încolo. Încearcă să le selectezi cu atenţie, să consulţi şi alte surse, să fii mai atent(ă) al ceea ce îţi spune intuiţia. În caz contrar, s-ar putea să pierzi unele oportunităţi din cauza lor sau să dai peste o situaţie cu care nu ţi-ai fi dorit să te confrunţi. Aşadar, nu te repezi să iei atitudine când afli ceva mai neplăcut.

HOROSCOP 16 noiembrie –  Peşti

Nu este un moment potrivit în care să îţi iei angajamente financiare pe termen lung. Există riscul să te înhami la ceva ce este prea greu de dus la bun sfârşit, care riscă să te coste mai mult - la propriu şi la figurat - decât ţi-ai fi dorit sau ţi-ai făcut calculele la început. De asemenea, gândeşte-te de două ori dacă este un moment bun în care să soliciţi un împrumut sau să îl oferi. S-ar putea ca unele relaţii să nu mai fie aceleaşi dacă acele condiţii care se impun la început nu sunt respectate întocmai de tine sau ceilalţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici