HOROSCOP 16 octombrie. Dorinţele acestor zodii se împlinesc. Totul merge strună pentru patru dintre ele

Luna ajunge azi în semnul Peştilor, ceea ce indică faptul că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) au parte azi de o sâmbătă echilibrată, care evoluează fix aşa cum au plănuit.

7025 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 octombrie. Dorinţele acestor zodii se împlinesc. Totul merge strună pentru patru dintre ele

HOROSCOP 16 octombrie. Dorinţele acestor zodii se împlinesc. Totul merge strună pentru patru dintre ele

HOROSCOP 16 octombrie 2021 - Berbec

Luna începe azi să tranziteze casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că se arată o sâmbătă perfectă pentru meditaţie şi introspecţie. O plimbare de una singură, o baie mai lungă sau lectura unei cărţi bune te va ajuta să îţi aduni gândurile şi să procesezi mai bine nişte evenimente recente care şi-au lăsat amprenta asupra ta. Profită de această zi pentru a-ţi restabili echilibrul pe plan emoţional şi mental, pentru a-ţi face un plan.

HOROSCOP 16 octombrie 2021 - Taur

Luna poposeşte astăzi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce denotă că se arată o zi perfectă pentru întâlniri cu prietenii, dar şi pentru proiectele tale extraprofesionale. Dacă te vezi astăzi cu gaşca, nu te gândi că e un timp pierdut pe care nu l-ai dedicat unor chestiuni mai importante. Discuţiile cu ei s-ar putea să-ţi deschidă orizontul către soluţii sau perspective la care nu te-ai gândit.

HOROSCOP 16 octombrie 2021 - Gemeni

Luna intră azi în casa statutului social din horoscopul tău general, semn că azi s-ar putea să se întâmple ceva care te aduce în atenţia tuturor. Poate că te întâlneşti informal cu unul dintre superiori sau poate că şansa de a cunoaşte pe cineva care poate schimba în bine felul în care eşti privit(ă) în comunitate. E drept că presiunea este mare şi ai multe de demonstrat, dar bucură-te de oportunitatea să ieşi în evidenţă.

HOROSCOP 16 octombrie 2021 - Rac

Luna ajunge astăzi în casa filozofiei de viaţă şi a călătoriilor, semn că unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului s-ar putea să plece astăzi într-o mini-excursie undeva la ţară sau poate în natură. Cert este că le va prinde bine să mai schimbe peisajul, mai ales dacă urmează să ia o decizie importantă în perioada următoare. Dacă nu te-ai simţit pregătit(ă) până acum să schimbi ceva în felul în care vezi lucrurile, de azi pari mai maleabil(ă).

HOROSCOP 16 octombrie 2021 - Leu

Luna poposeşte în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce arată că tu şi partenerul veţi ajunge astăzi să discutaţi despre bani, fie cu referire la bugetul acestui final de săptămână, fie despre alte chestiuni care au legătură cu banii. Pe de altă parte, trebuie să fii atent(ă) să nu se fi dezechilibrat raportul de autoritate dintre voi, situaţii în care va trebui să-i reaminteşti celui drag care sunt aşteptările tale.

HOROSCOP 16 octombrie 2021 - Fecioară

Luna progresează azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce dă de înţeles că timpul petrecut astăzi cu persoana iubită este foarte important. S-ar putea chiar să se evite astfel un conflict, care ar fi fost prilejuit de faptul că au trecut zile bune de când aţi avut o discuţie care să însemne ceva. În cazul altor nativi(e), această zi s-ar putea să aducă o întâlnire romantică. Dragostea pluteşte în aer pentru ei(le).

HOROSCOP 16 octombrie 2021 - Balanţă

Luna intră astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, prilej numai bun să te ocupi de treburi domestice ori să faci ceva mai multă mişcare, mai ales dacă munca pe care o depui este una care te obligă la un stil de viaţă sedentar. Aşadar, este important să fii activ(ă) astăzi, să profiţi de nivelul ridicat de energie pe care ţi-l conferă astrele. În felul acesta, nu îţi rămân sarcini restante.

HOROSCOP 16 octombrie 2021 - Scorpion

Luna poposeşte azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, fapt pentru care ar fi indicat să adaugi pe agenda de astăzi activităţi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Astrele mai favorizează şi timpul dedicat hobby-urilor, astfel că n-ar fi rău să îţi faci loc în program şi pentru pasiuni. Toate acestea te vor ajuta să îţi îmbunătăţeşti starea de spirit, dar şi să te apropii de cei dragi.

HOROSCOP 16 octombrie 2021 - Săgetătorul

Luna intră astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce dă de înţeles că această zi ar trebui să fie despre momentele petrecute cu cei dragi şi despre activităţi în spaţiul gospodăresc. În felul acesta, reuşeşti să te ocupi şi de treburile gospodăreşti, dar şi să petreci timp de calitate alături de familie. Poate reuşeşti să combini într-un fel sau altul cele două activităţi, să faceţi front comun pentru a rezolva unele probleme.

HOROSCOP 16 octombrie 2021 - Capricorn

Luna ajunge azi în casa comunicării din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că discuţiile pe care le porţi cu apropiaţii s-ar putea să aibă un caracter revelator. Pe lângă faptul că ajută la consolidarea relaţiei voastre, conversaţiile de azi au rolul şi de a-ţi dechide ochii cu privire la perspective pe care nu le-ai luat în calcul pân-acum. Cu alte cuvinte, te ajută să ajungi la unele concluzii la care nu te aşteptai.

HOROSCOP 16 octombrie 2021 - Vărsător

Luna intră astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce poate indica faptul că te intersectezi cu o oportunitate de a-ţi suplimenta veniturile. Cel mai probabil, este vorba de o activitate în plan extraprofesional, poate chiar şi într-un domeniu cu care nu cochetezi decât din când în când. E drept că dispui de mai puţin timp liber astfel, dar un astfel de sacrificiu nu este totuşi prea greu de făcut.

HOROSCOP 16 octombrie 2021 - Peşti

Luna poposeşte azi în semnul naşterii tale, ceea ce-ţi conferă un plus de energie şi de bună dispoziţie. Pe de altă parte, însă, există riscul să facii unele concesii nu tocmai potrivite pentru a obţine apreciere din partea celorlalţi sau popularitate. Din acest motiv, s-ar putea ca unele persoane să creadă despre tine că nu eşti autentic(ă). Încearcă să vezi cât eşti dispus(ă) să laşi de la tine pentru a primi validare din partea lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici