HOROSCOP 16 octombrie. Încă o zi grea pentru patru zodii. Ce trebuie să facă să iasă din impas

7565 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 octombrie. Încă o zi grea pentru patru zodii. Ce trebuie să facă să iasă din impas

Profimedia

Luna din Balanţă formează azi două aspecte tensionate: unul de careu cu Jupiter din Capricorn şi altul de opoziţie cu Marte retrograd din Berbec. Asta anunţă încă o zi destul de grea pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn), care trebuie să înceapă să ia măsuri.

HOROSCOP 16 octombrie. Berbec

Tensiunile se ţin astăzi lanţ pentru tine. Ele ar putea afecta relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri ori cu cei cu care derulezi activităţi de ordin profesional. Cel mai probabil, ele se datorează unui raport de forţe care s-a dereglat în timp destul de mult, care a ajuns să sufere din cauza faptului că v-aţi îndepărtat de la atribuţiunile pe care vi le-aţi setat de comun acord acum ceva timp. Aşadar, orice episod de acest gen de astăzi trebuie să constituie un semnal de alarmă că trebuie să faci ceva urgent în ceea ce priveşte relaţiile tale.

HOROSCOP 16 octombrie. Taur

Pentru tine, se întrevede o zi dificilă la locul de muncă. S-ar putea să apară sarcini urgente peste un program deja solicitant şi aglomerat. Sau poate se reduce termenul-limită al unor proiecte pe care trebuie să le finalizezi în nişte condiţii şi aşa grele, fără aparatura de care ai nevoie şi în lipsa unei experienţe suficiente pentru a face faţă unor asemenea situaţii. În orice caz, lucrurile nu evoluează în cea mai bună direcţie, iar oboseala începe să se facă simţită la un moment dat. Nu te învinovăţi prea tare dacă anumite aspecte nu ies chiar aşa cum îţi doreşti.

HOROSCOP 16 octombrie. Gemeni

Ar putea apărea astăzi unele tensiuni în planul vieţii de cuplu sau în raport cu copiii. Din acest motiv, s-ar putea ca ziua să decurgă într-o manieră nu tocmai pozitivă şi s-ar putea să nu poţi face mare lucru pentru a schimba acest context. Încearcă să nu deschizi subiecte de discuţie despre care ştii că ar putea conduce la probleme. Mai bine, caută să te concentrezi pe ceea ce vă aduce mai aproape şi aveţi în comun. Pe de altă parte, trebuie să le faci cunoscut celor dragi faptul că eşti dispus(ă) oricând să vorbeşti la un nivel mai deschis.

HOROSCOP 16 octombrie. Rac

Pe planul vieţii de familie, lucrurile par să nu meargă foarte bine pentru tine. Asta se datorează poate comportamentelor de la serviciu pe care le aduci şi acasă ori unor situaţii în care prezenţa şi implicare îţi sunt solicitate acasă, dar eşti mai concentrat(ă) pe ceea ce se întâmplă la serviciu. Din această cauză, lucrurile nu evoluează într-o manieră prea bună pentru tine şi trebuie să găseşti un echilibru între aceste domenii de viaţă. Poate că dacă ai încerca să îţi organizezi mai bine agenda, lucrurile ar funcţiona într-o manieră mai bună pentru tine. În caz contrar, problemele se agravează.

HOROSCOP 16 octombrie. Leu

Comunicarea nu pare să fie punctul tău forte astăzi, iar acest lucru nu pare să ţină de interlocutorii cu care intri în discuţie. Mai degrabă, are legătură cu faptul că nu vrei să renunţi la principii, că nu vrei să faci compromisuri în ceea ce le priveşte. De asemenea, s-ar putea să reacţionezi într-un mod exagerat în raport cu anumite veşti sau bârfe care circulă în jurul tău. Este clar că nu te poţi ascunde, că nu poţi să nu ai o poziţie faţă de lucrurile care ţi se spun şi felul în care ceilalţi se poartă, dar fii echilibrat(ă).

HOROSCOP 16 octombrie. Fecioară

Investiţiile nu ar trebui să facă parte din planurile tale pentru astăzi. E drept că te tentează contextul astral să faci infuzii de capital în proiecte şi idei de afaceri, indiferent dacă sunt ale tale sau ale unor persoane în a căror judecată ai încredere. Nerecomandate sunt astăzi şi solicitarea, respectiv acordarea de împrumuturi, dat fiind că angajamentele financiare implică anumite riscuri pe care nu le-ai luat suficient în calcul. Trebuie să te asiguri că ai luat orice scenariu negativ în calcul înainte să te arunci cu capul înainte într-o afaceri, o prietenie sau orice nu îţi este foarte familiar.

HOROSCOP 16 octombrie. Balanţă

În plan profesional, se arată o zi complicată. În cazul anumitor persoane născute în această zodie, se anunţă tensiuni în raport cu superiorii sau poate că apar situaţii care le dau senzaţia că se întâmplă ceva potrivnic lor în plan profesional. În felul acesta, s-ar putea trezi că faci unele mişcări greşite în plan strategic, că riscă să îşi atragă animozităţi care îi vor costa scump. În ceea ce îi priveşte pe alţii(tele) poate fi vorba de probleme în raport cu alte persoane, dar care se răsfrâng într-o formă sau alta asupra carierei lor, asupra performanţei la locul de muncă.

HOROSCOP 16 octombrie. Scorpion

Nu pari a fi deloc într-o dispoziţie bună astăzi, iar nivelul de energie pe care îl ai nu te prea ajută să scotoceşti în interiorul tău pentru resursele de care ai nevoie pentru a te remonta. Aşadar, se anunţă o zi dificilă pentru tine, în care nu îţi este uşor să vezi partea plină a paharului, mai ales dacă te confrunţi cu probleme pe care nu aveai cum să le preconizezi. În situaţii ca acestea, încearcă să eviţi alte surse de energie negativă, mai ales că ai predispoziţia de a te lăsa influenţat(ă) de energiile celor cu care intri-n contact.

HOROSCOP 16 octombrie. Săgetător

Te frământă astăzi gândul şi senzaţia că lucrurile nu evoluează bine pentru tine în ceea ce priveşte unele proiecte, planuri de viitor, prietenii sau în raport cu partenerul de cuplu ori cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Poate crezi că ai sacrificat prea multe lucruri pentru a le pune pe picioare şi a le aduce la acest nivel, iar beneficiile pe care le-au adus în viaţa ta nu se ridică la înălţimea compromisurilor. Este clar că nu te simţi prea apreciat(ă) şi că ai nevoie de o schimbare de atitudine din partea lor. Vorbeşte deschis despre ceea ce crezi.

HOROSCOP 16 octombrie. Capricorn

âAceasta nu este una din acele zile în care să laşi baltă planurile cu familia sau angajamentele pe care ţi le-ai luat faţă de partener şi să te concentrezi pe aspecte la nivel profesional, indiferent de beneficiile pe care le-ai putea obţine la locul de muncă. Este de înţeles dacă vrei să îţi fie recunoscute meritele în carieră, dacă vrei mai mult de la viaţa ta profesională, dar trebuie să vezi cum manageriezi acest aspect în raport cu partenerul de viaţă şi cei dragi de acasă. Nu merită să îţi aduci în pragul unei crize relaţiile cu cei din familie.

HOROSCOP 16 octombrie. Vărsător

Nu te aşteaptă o zi prea uşoară în plan profesional. Sarcinile care ţi se oferă au un grad ridicat de complexitate, iar experienţa şi instrumentarul de care ai nevoie fac cu greu faţă provocărilor cu care te întâlneşti la locul de muncă. În situaţii ca acestea şi mai ales dacă te resimţi fizic de pe urma eforturilor intelectuale pe care le faci, trebuie să poţi primi sfaturi de la cei din jurul tău. În caz contrar, există riscul să nu poţi duce la bun sfârşit în condiţiile date tot ceea ce ţi-ai propus. Depinde doar de tine să-ţi găseşti disponibilitate.

HOROSCOP 16 octombrie. Peşti

Astăzi trebuie să ai mai multă grijă cu cheltuielile. Tentaţiile te pândesc la tot pasul şi trebuie să rămâi stăpân(ă) pe tine în ceea ce le priveşte. În caz contrar, lucrurile nu vor merge prea bine şi s-ar putea ajunge la situaţii în care bugetul nu îţi va permite să te ocupi de angajamentele pe care ţi le-ai făcut pentru acest weekend. Aşadar, gândeşte-te de două ori înainte să cumperi ceva care nu apare pe lista de cumpărături şi care ţi-ar putea afecta agenda de weekend. Poate că dacă mai aştepţi puţin, îţi vei putea îndeplini şi hatârurile apărute astăzi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici