HOROSCOP 17 martie. Aceste zodii se despart astăzi de ceva sau cineva. Se deschid noi capitole în vieţile lor

Luna din Taur formează azi o conjuncţie cu Uranus şi un careu tensionat cu Saturn din Vărsător. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) sunt private brusc de ceva pentru a se face loc în viaţa lor pentru noi începuturi. Şocul separării poate fi însă greu de acceptat.

38087 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 martie. Aceste zodii se despart astăzi de ceva sau cineva. Se deschid noi capitole în vieţile lor

HOROSCOP 17 martie - Berbec

Dacă apar astăzi oportunităţi de investiţie într-un proiect aparent promiţător sau te gândeşti să îţi iei un angajament financiar pe termen lung, cum ar fi un împrumut, poate ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte să faci acest lucru. S-ar putea să te expui riscului unor pagube sau de a compromite unele relaţii importante pentru tine. Înainte să iei o decizie cu potenţiale urmări de durată, ar fi o idee bună să îţi iei un timp de gândire. În felul acesta, şansele scad de a ajunge în situaţia în care nu mai poţi da înapoi fără pierderi.

HOROSCOP 17 martie - Taur

S-ar putea ca relaţia ta cu superiorii să aibă de suferit astăzi. La fel de posibil este să te afli tu astăzi într-o poziţie de autoritate şi să fie nevoie să faci lucruri care implică să-ţi calci pe unele viziuni. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai o relaţie complicată cu autoritatea, fie că eşti tu cel(a) care o exercită asupra celorlalţi ori eşti în situaţia de a accepta decizii care te privesc fără să poţi face prea multe lucruri. Dacă este vorba de ceva grav, ţine cont că diplomaţia te poate ajuta să remediezi întrucâtva, cel puţin, lucrurile.

HOROSCOP 17 martie - Gemeni

Nu eşti într-o formă prea bună şi acest lucru se vede. Poate că te-a supărat ceva astăzi sau s-a întâmplat un eveniment nefericit ieri şi nu ai trecut complet peste el. La fel de posibil este să te confrunţi, mai degrabă, cu o stare de nelinişte pe care nu o poţi explica prea uşor, ocazionată cel mai probabil de multe griji pe care le-ai adunat în tine, de teamă că o potenţială destăinuire i-ar fi făcut pe cei dragi să se îngrijoreze cu privire la situaţia ta. Exerciţiile de respiraţie te-ar putea ajuta să depăşeşti mai uşor momentele de anxietate.

HOROSCOP 17 martie - Rac

Un proiect, un parteneriat sau chiar relaţia de cuplu par să fi ajuns la un moment de cotitură şi este normal să te gândeşti la modul în care vor evolua lucrurile în următoarea perioadă. Pe de altă parte, trebuie să rămâi stăpân(ă) pe situaţie, să nu te pierzi cu firea, mai ales dacă lucrurile nu s-au stabilizat încă. Ba chiar s-ar putea să te găseşti astăzi în situaţia de a fi nevoit(ă) să preiei iniţiativa, să forţezi o schimbare. Ai încredere în viziunea ta şi urmează-ţi intuiţia. Când orice altceva cedează, mereu ai vocea interioară pe care te poţi baza.

HOROSCOP 17 martie - Leu

Orgoliile sunt astăzi supradimensionate în plan profesional, ceea ce face mai prezentă ca de obicei ameninţarea unor jocuri de putere care riscă să se termine prost. Aşadar, încearcă să îţi urmăreşti atent(ă) comportamentul, să vezi dacă nu cumva întreci nişte limite pe care le presupune contractul tău de muncă ori înţelegerea nescrisă cu cei cu care lucrezi. În cazul altor nativi(e), problemele ar putea apărea în cuplu, acolo unde echilibrul de forţe pare să se fi dereglat din cauza unor situaţii pe care nu le-aţi rezolvat la timp. Încearcă să vezi dacă poţi deschide un dialog, să clarificaţi anumite chestiuni.

HOROSCOP 17 martie - Fecioară

Pentru tine, se anunţă o zi dificilă la serviciu, cu un program plin şi solicitant. Puţine lucruri din cele pe care ţi le-ai propus să le realizezi astăzi vor evolua aşa cum ai planificat, ceea ce riscă să conducă la situaţii de stres, la o aglomerare şi mai mare a activităţilor de care trebuie să te ocupi pe parcursul acestei zile. În situaţii ca acestea, trebuie să ai forţa de a te replia, de a-ţi ierarhia din nou priorităţile, astfel încât să nu-ţi pierzi timpul cu sarcini care ar mai putea aştepta câteva zile. Este important să rămâi în control.

HOROSCOP 17 martie - Balanţă

Se manifestă astăzi nişte tensiuni destul de puternice între tine şi partenerul de viaţă sau în viaţa sentimentală, la modul general. Ceva ce îţi face plăcere nu îţi face bine, iar decizia care ar remedia lucrurile este una care nu îţi aduce nicio satisfacţie de moment, ci abia mai încolo, pe termen lung. Trebuie să vezi ce anunme îţi doreşti pe acest plan, de la persoana cu care eşti implicat(ă) într-o relaţie sau cu care vrei să începi ceva. Trebuie să se regleze anumite lucruri, căci altfel, legătura pe care o aveţi poate ajunge să vă facă foarte mult rău.

HOROSCOP 17 martie - Scorpion

În plan domestic, lucrurile nu par să stea prea bine astăzi. Există subiecte pe care nu le prea poţi discuta cu partenerul, care sunt mai greu de abordat, deşi reprezintă o urgenţă în gospodărie sau în bunul mers al casei. Pe fondul aspectelor astrale de astăzi, ele ies la iveală şi creează o atmosferă de tensiune care face dificil orice dialog. În orice caz, este important să nu laşi lucrurile să se mişte de la sine. S-ar putea să ajungă prea departe pentru a le mai putea echilibra la timp, fără să se ajungă la o ceartă greu de calmat.

HOROSCOP 17 martie - Săgetător

Se întrevede un mijloc de săptămână dificil pentru tine la locul de muncă. S-ar putea ca agenda ta să se aglomereze brusc sau să apară probleme pe care nu le-ai luat în calcul, situaţii care fac imposibil dezideratul de a te ţine de programul pe care ţi l-ai propus pe astăzi. Sau poate că nu ai prea multă energie să te ocupi de toate activităţile care ţi-au fost impuse astăzi sau poate treci printr-o problemă medicală. Oricum ar sta lucrurile, cert este că nu eşti într-o formă prea bună şi că trebuie să îţi faci timp pentru odihnă, printre altele.

HOROSCOP 17 martie - Capricorn

Cheltuielile peste măsură îţi dau târcoale astăzi şi trebuie să le rezişti, cu toate că te întâlneşti cu o ofertă bună sau vrei să faci o impresie plăcută cuiva drag. Stabilitatea nu-i ceva de care te bucuri momentan în plan financiar, iar orice mişcare pe care nu ai cântărit-o bine înainte s-ar putea să aibă reverberaţii pe termen lung. Aşadar, este important să nu de hazardezi, mai ales dacă nu te aşteaptă la orizont niciun eveniment care presupune să te îndepărtezi de la lista de cumpărături şi să cheltuieşti extra pe un cadou. Dacă apare, totuşi, nu căuta să epatezi.

HOROSCOP 17 martie - Vărsător

Se anunţă azi tensiuni în raport cu cineva din familie, care pare să nu-ţi înţeleagă poziţia într-o anumită privinţă. Greşeşti mult dacă crezi că îi vei schimba perspectiva într-o formă sau alta şi s-ar putea să ai mai mult succes dacă abordezi altfel lucrurile, dacă încercaţi să vă întâlniţi undeva la mijloc. Dacă este vorba o chestiune fără prea multă importanţă, o poţi lăsa baltă, dar dacă poate avea repercusiuni pe termen mai lung, poate ar fi mai bine să ajungeţi la un compromis cât de curând. În acest caz, trebuie să te arăţi dispus(ă) să ajungi la un compromis.

HOROSCOP 17 martie - Peşti

Trebuie să ai multă grijă cât de multă încredere acorzi informaţiilor cu care intri astăzi în contact. Unele din ele s-ar putea să fie adevărate, altele pot fi eronate, voit sau nevoit, ceea ce riscă să te inducă în eroare şi să iei decizii în necunoştinţă de cauză. Aşadar, o idee bună ar fi aceea de a filtra informaţiile primite, de a face cercetări pe cont propriu, de a pune întrebări. În caz contrar, s-ar putea să ajungi în situaţia în care nu mai poţi face mare lucru, în care nu mai poţi retrage ceea ce ai spus sau făcut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici