HOROSCOP 17 octombrie 2021. Problemele le prind din urmă pe aceste zodii. Vezi cu ce se confruntă ele

Soarele din Balanţă realizează azi un careu tensionat cu Pluto din Capricorn, indiciu cum că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) experimentează greutăţi de care erau conştiente, dar în privinţa cărora nu au făcut mare lucru până acum.

5527 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 octombrie 2021. Problemele le prind din urmă pe aceste zodii. Vezi cu ce se confruntă ele

HOROSCOP 17 octombrie - Berbec 

S-ar putea ca astăzi să înceapă unele discuţii în contradictoriu între tine şi persoana iubită, ocazionate cel mai probabil de faptul că unul dintre voi încearcă să se impună în faţa celuilalt. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre comportamente de la serviciu care se aduc acasă şi care nu au efectul scontat. Poate ar fi mai bine dacă ai încerca să porţi o discuţie calmă cu cel drag, fără astfel de presiuni.
 

HOROSCOP 17 octombrie - Taur  

Se întrevede o zi dificilă la orizont pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează în această duminică. Există riscul ca unele sarcini de rutină să se complice, să apară urgenţe pe final de program, care te aduc în situaţia de a lucra şi mai mult decât te-ai aşteptat. Cu toate că nu este deloc o situaţie plăcută, fii sigur(ă) că, pe termen lung, zilele ca acestea vor cântări greu în ceea ce priveşte obţinerea unor beneficii.
 

HOROSCOP 17 octombrie - Gemeni

În cazul tău, s-ar putea să apară azi tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. S-ar părea că vă doriţi lucruri diferite unul de la celălalt şi nu păreţi a fi pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce priveşte planurile pentru această zi. Încearcă să vezi dacă această tensiune nu provine din faptul că te încearcă o neîncredere în raport cu ei şi cu comportamentul de care dau dovadă de regulă.
 

HOROSCOP 17 octombrie - Rac 

Te afli azi printre nativii(ele) care nu sunt în relaţii tocmai bune cu cei dragi. În cazul tău, acest lucru s-ar putea să se datoreze diferenţelor de viziune între tine şi partenerul de viaţă cu privire la chestiuni de ordin casnic şi/ sau domestic. Obiectivul suprem este, cu siguranţă, acelaşi, dar aveţi idei diferite cu privire la ce trebuie făcut pentru a ajunge la el. Încercaţi să vedeţi dacă nu puteţi ajunge la un compromis.
 

HOROSCOP 17 octombrie - Leu

Dacă mai ai astăzi treburi la serviciu sau în gospodărie şi te gândeşti să apelezi la ajutorul apropiaţilor, gândeşte-te de două ori dacă chiar vrei să faci acest lucru. S-ar putea să te încurce mai mult decât să te ajute ori ajungeţi să vă certaţi din nu-ştiu-ce cauză, iar din acest motiv, poate c-ar fi mai bine să faci unele lucruri de unul(a) singur(ă). Iar dacă nu reuşeşti să le termini, lasă-le pe mai târziu.
 

HOROSCOP 17 octombrie - Fecioară

 S-ar putea ca astăzi să te dedai la cheltuieli mai mare decât ai avut în plan. Poate că ai vrea să îţi faci ţie un hatâr sau poate că te gândeşti să îi cumperi ceva frumos cuiva drag. Oricare este situaţia, cert este că bugetul nu îţi prea permite astfel de extravaganţe. Încearcă să te concentrezi pe priorităţile tale din această perioadă, să nu le pierzi din vedere în weekend. Îţi vei mulţumi mai târziu.
 

HOROSCOP 17 octombrie - Balanţă 

Se adună azi tot felul de tensiuni între tine şi cineva din familie, cu care ţi se întâmplă destul de des să ai unele lucruri de împărţit. Încearcă să nu pui la inimă diferenţele de mentalitate şi de viziune care există între voi. Acestea nu vor înceta să existe niciodată, iar cu cât îţi dai seama mai repede că trebuie să dai dovadă de toleranţă, cu atât veţi reveni mai repede la sentimente mai bune.
 

HOROSCOP 17 octombrie - Scorpion 

S-ar putea să îţi parvină astăzi unele veşti nu tocmai bune sau poate că unele discuţii purtate cu cei din anturajul tău îţi aduc aminte de situaţii din trecut care nu s-au vindecat cu totul. Aşadar, încearcă să ai mai multă grijă cât anume te deschizi şi pui la suflet din ceea ce ţi se spune. S-ar putea să ai mai mult de câştigat dacă aştepţi înainte să reacţionezi la aceste informaţii sau vorbe adresate.
 

HOROSCOP 17 octombrie - Săgetător 

S-ar putea să realizezi că planurile pe care ţi le-ai făcut cu prietenii nu implică ceea ce ţi-ai imaginat sau poate că se anulează din diverse motive. Acest lucru ar trebui să fie o lecţie pentru tine, mai ales dacă s-a întâmplat de mai multe ori ca gaşca să te lase baltă în ultimul moment. Încearcă să le împărtăşeşti şi prietenilor ce te deranjează, să găsiţi împreună o soluţie pentru această situaţie destul de neplăcută.
 

HOROSCOP 17 octombrie - Capricorn 

În cazul anumitor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea ca această zi să aducă tensiuni în raport cu o figură feminină din familie. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să fie vorba despreo mişcare greşită în plan social, despre un cuvânt sau un gest care riscă să le pericliteze imaginea. Este mai important ca oricând să dea dovadă astăzi de diplomaţie şi tact. În caz contrar, pot lăsa o impresie neconformă cu realitatea.
 

HOROSCOP 17 octombrie - Vărsător

Nu eşti într-o stare prea bună de spirit, iar acest lucru este uşor de observat pentru cei din jurul tău. Cu toate că nu este o idee bună să te izolezi, ar fi prudent totuşi să amâni pe altă dată angajamentele sociale care implică multe persoane şi energii de tot soiul. S-ar putea să te obosească şi mai mult companiile numeroase şi poate că ar fi mai bine dacă te-ai întâlni astăzi doar cu apropiaţii.
 

HOROSCOP 17 octombrie - Peşti 

O relaţie de prietenie, un plan de viitor sau chiar cuplul pe care îl formezi cu persoana iubită îţi creează temeri astăzi, căci ţi se pare că nu se merge în direcţia bună, că eforturile reale vin doar din partea ta. Cum s-ar putea să fii destul de afectat(ă) azi de această revelaţie, poate că ar fi mai bine să nu iei nicio decizie cu bătaie lungă. S-ar putea să nu fie cea mai bună.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici