HOROSCOP 17 octombrie – Inspiraţie şi momente de confuzie pentru trei zodii. Vezi dacă te numeri printre ele

Luna din Rac aderă în această zi de luni la un trigon armonios cu Neptun retrograd din Peşti, ceea ce aduce, pe de-o parte, inspiraţie zodiilor de Apă (Rac, Scorpion, Peşti), dar şi momente de confuzie.

26153 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP  17 octombrie – Inspiraţie şi momente de confuzie pentru trei zodii. Vezi dacă te numeri printre ele

HOROSCOP 17 octombrie – Inspiraţie şi momente de confuzie pentru trei zodii. Vezi dacă te numeri printre ele

HOROSCOP  17 octombrie –  Berbec 

 
Starea ta de spirit din acest început de săptămână s-ar putea să nu fie chiar cea cu care eşti obişnuit(ă). Mai exact, s-ar putea să simţi că oscilezi destul de uşor între stări de apatie şi momente de energie, între asertivitate şi situaţii în care te retragi într-o carapace pe care nici nu ştiai că o ai. Oricare ar fi situaţia, cert este că s-ar putea să nu dai dovadă de o productivitate prea mare. În momente ca acestea, nu ar strica să te concentrezi pe viaţa de familie, pe momentele cu rudele şi lucrurile de făcut pe lângă casă. 
 

HOROSCOP  17 octombrie – Taur 

S-ar putea să primeşti astăzi unele veşti care te animă în privinţa unor planuri de viitor sau a unor proiecte în care eşti implicat(ă) în această perioadă. Poate că prietenii sunt cei care te încurajează să îţi urmezi visurile sau apar progrese în cadrul unor iniţiative pe care le-ai făcut pe acest plan acum ceva timp. În orice caz, este clar faptul că te simţi încurajat(ă) să mergi mai departe cu ele. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă la riscuri, să nu le treci cu vederea. În caz contrar, rişti să cazi în unele capcane care sunt ascunse.
 

HOROSCOP  17 octombrie – Gemeni 

Din punct de vedere financiar, începutul de săptămână vine cu veşti bune pentru tine. S-ar putea să primeşti oferta de a te implica într-un proiect suplimentar la serviciu sau te curtează o companie sau o persoană foarte importantă din domeniul tău de lucru pentru o activitate după orele de program. Este posibil să îţi dai seama că poate suma pe care o vei câştiga la final nu este cea mai mare sau vei munci pentru remuneraţi care îţi va reveni mai mult decât credeai, dar în orice caz, merită să nu o laşi din mână. Profită de oportunitate la maximum.
 

HOROSCOP  17 octombrie – Rac 

Din câte se pare, te numeri printre nativii(ele) care au parte de o dispoziţie foarte bună la început de săptămână. Este drept că starea ta de spirit ar putea fluctua în anumite momente, dar în majoritatea timpului, dai dovadă de o viziune realistă, ceea ce te ajută să nu o iei prea personal atunci când lucrurile nu merg conform planului. Aşadar, dacă există situaţii care nu evoluează aşa cum ţi-ai fi dorit, nu vei pierde prea mult timp gândindu-te ce ar fi fost dacă. Se vede că eşti orientat(ă) spre rezultate, chiar dacă există un sentiment de dezamăgire la început.
 

HOROSCOP  17 octombrie – Leu

 
S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) a căror stare de spirit s-ar putea să fluctueze la un moment dat pe parcursul acestei zile. Norocul tău este însă acela că eşti mai bine conectat(ă) la vocea ta interioară, ceea ce te ajută să primeşti mesaje importante cu privire la cele mai bune decizii pe care le poţi lua în anumite circumstanţe. Intuiţia te ajută să-ţi dai seama cum anume ar fi cel mai indicat să abordezi persoane şi situaţii cu care intri în contact astăzi, astfel încât să obţii ceea ce îţi doreai de pe urma lor.
 

HOROSCOP  17 octombrie – Fecioară 

În cazul tău, se anunţă o zi numai bună pentru a-ţi face planuri pe termen lung cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. În alte cazuri, poate fi vorba de activităţi legate de acestea, de paşi pe care îi faceţi împreună în direcţia unui obiectiv comun. Aşadar, este de aşteptat să faceţi progrese în direcţia lor, să antrenaţi şi alte persoane interesate în aceste proiecte. În anumite momente, implicarea lor s-ar putea să lase de dorit, dar dacă ai o discuţie cu ei pe marginea acestui subiect, cu siguranţă se vor remedia aceste probleme foarte repede.
 

HOROSCOP  17 octombrie – Balanţă 

Din punct de vedere profesional, se arată o zi destul de ocupată pentru tine, cu tot felul de activităţi şi treburi de rezolvat. În unele situaţii, s-ar putea să apară şi confuzii, să nu ştii de ce să te apuci mai întâi sau să ai parte de unele neînţelegeri cu unii colegi de serviciu, dar oricare ar fi situaţia, este cert faptul că vei duce la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus. Concentrează-te pe aceea ce ai de făcut, nu îţi pierde direcţia şi nu lăsa loc de interpretări. În felul acesta, minimizezi riscul de a face unele erori.
 

HOROSCOP  17 octombrie – Scorpion 

Din câte se pare, te aşteaptă o zi în care te bucuri de o doză dublă de creativitate şi inspiraţie. De ea se bucură cel mai mult nativii(ele) care activează în domenii artistice sau care fac eforturi pentru a transforma un hobby într-o afacere de suflet. În plus, pari să fii pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, cu menţiunea că ar putea apărea unele confuzii uneori sau situaţii care pot degenera în tensiuni dacă nu ai grijă cum le gestionezi. Pe de altă parte, totul ţine de cum gestionezi tu unele momente.
 

HOROSCOP  17 octombrie –  Săgetător 

În plan familial, ai parte azi de o zi destul de calmă, dar există riscul ca această atmosferă să nu fie decât o acalmie înaintea unei furtuni de toată pomina. Aşadar, poate că ar fi mai bine dacă nu ai deschide unele subiecte despre care ştii că ar putea deschide cutia pandorei. Concentrează-te pe lucrurile pe care le aveţi în comun, pe ceea ce merge bine între voi. Este posibil să nu vă fi vindecat total după un episod tensionat, iar din această cauză, riscaţi să ajungeţi foarte uşor la situaţii foartesimilare, care nu conduc în nicio direcţie bună.
 

HOROSCOP  17 octombrie – Capricorn 

Te adaptezi foarte uşor astăzi la vibraţia celor din jur şi reuşiţi să comunicaţi destul de bine unul cu celălalt, astfel că multe din discuţiile pe care le ai astăzi vor ajunge la un numitor comun, la un set de conculzii clare care vor fi aplicate cât de curând. Aşadar, se anunţă veşti bune pentru tine dacă ai programate astăzi întâlniri de afaceri, şedinţe la serviciu sau interviuri de angajare. În plus, s-ar putea să cunoşti unele persoane noi, cu care ai multe lucruri în comun şi care te-ar putea ajuta să îţi pui curând o parte din viziuni în practică.
 

HOROSCOP  17 octombrie – Vărsător 

Din câte se pare, te numeri astăzi printre nativii(ele) pe care astrele îi cadorisesc cu unele oportunităţi financiare reale. S-ar putea să fie vorba despre o chestiune de ordin profesional la mijloc sau de o activitate care are loc după orele de program. Oricum ar sta lucrurile, este clar faptul că lucrurile arată din ce în ce mai promiţător pentru tine pe acest plan. În plus, s-ar putea să atragi atenţia unor persoane care s-ar putea să îţi ofere şi alte oportunităţi de acest gen, care te fac să priveşti cu mai multă speranţă către ceea ce urmează în viitor.
 

HOROSCOP  17 octombrie – Peşti 

Din punct de vedere personal, lucrurile arată destul de bine pentru tine. Te faci plăcut(ă) uşor indiferent de mediul în care te învârţi, ai parte de atenţie din partea celor din jur, te înţelegi bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. De asemenea, te bucuri de o dispoziţie creativă la serviciu, ceea ce te ajută să găseşti soluţii originale la toate situaţiile cu care te confrunţi pe acest plan, indiferent dacă activezi într-un domeniu creativ sau nu. Profită de această oportunitate pentru a te achita de treburi mai complicate, care necesitau să gândeşti liber în privinţa lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici