HOROSCOP 17 septembrie 2021. Situaţii grave care trenau revin brusc în actualitate. O zodie le face faţă cu bine

În prima parte a zilei, Soarele din Fecioară aderă la un trigon armonios cu Pluto retrograd din Capricorn, semn de dimineaţă productivă pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). Taurii şi celelalte semne Fixe (Leu şi Vărsător) s-ar putea să aibă însă de suferit de pe urma careului tensionat între Venus din Scorpion şi Saturn retrograd din Vărsător. Astrele par să le rezerve unele dezamăgiri.

24341 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 septembrie 2021. Situaţii grave care trenau revin brusc în actualitate. O zodie le face faţă cu bine

HOROSCOP 17 septembrie 2021. Situaţii grave care trenau revin brusc în actualitate. O zodie le face faţă cu bine

HOROSCOP 17 septembrie 2021 - Berbec

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de un nivel ridicat de randament în prima parte a acestei zile. S-ar putea să te uimească până şi pe tine cât de repede duci la bun sfârşit unele sarcini care altfel îţi luau mai mult timp. În a doua parte a zilei, însă, s-ar putea să se contureze unele temeri sau frustrări legate de evoluţia unui proiect, a unei relaţii de prietenie sau chiar a celei de cuplu. Dacă nu crezi că eşti pe deplin răspunzător(oare) de acest impas, încearcă să discuţi şi cu ceilalţi implicaţi ce se întâmplă de fapt.

HOROSCOP 17 septembrie 2021 - Taur

Eşti într-o stare de spirit bună, lucru vizibil mai ales în planul vieţii sentimentale şi/ sau în raport cu copiii. De asemenea, te bucuri de multă inspiraţie, fapt care îţi vine într-ajutor la serviciu dacă ai parte de unele sarcini de lucru ce nu seamănă cu cele pe care le primeşti de obicei. Pe de altă parte, este important să nu aduci discuţia despre serviciu în raport cu cel drag. Există riscul să se nască certuri pe marginea acestui subiect. În plus, ai grijă să nu aduci acasă comportamente de la serviciu, care riscă să agraveze şi mai mult lucrurile.

HOROSCOP 17 septembrie 2021 - Gemeni

Începutul acestei zile este unul extrem de bun pentru tine, cu toate că s-ar putea să te mobilizezi mai greu şi faci mai dificil faţă, dacă se proiectează multe aşteptări asupra ta. Dacă lucrezi de acasă ori ai sarcini care nu presupun să lucrezi în echipă, te vei descurca de minune. În a doua parte a zilei, s-ar putea ca norocul să te părăsească indiferent de regimul de muncă. Poate că te simţi asaltat(ă) de tot felul de urgenţe sau te împotmoleşti în privinţa unei probleme care apare la serviciu. Încearcă să le iei pe rând, să nu te consumi.

HOROSCOP 17 septembrie 2021 - Rac

Comunici astăzi extrem de bine cu interlocutorii tăi. Ştii exact ce să le spui ca să te remarci în cadrul conversaţiilor, să laşi o impresie bună. Aşadar, dacă ai programate negocieri în prima parte a acestei zile, fii sigur(ă) că rezultatul te va avantaja. În raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, există însă riscul ca lucrurile să nu meargă prea bine. Există o oarecare tensiune între voi, generată cel mai probabil de faptul că există un sentiment de neîncredere în raport cu unele situaţii. Încearcă să vezi dacă este fondată, dacă ai motive să te îndoieşti de ei.

HOROSCOP 17 septembrie 2021 - Leu

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să te întâlneşti cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În primul caz, s-ar putea să fie vorba de proiecte extraprofesionale, într-un domeniu cu care poate cochetezi doar uneori. În ceea ce priveşte viaţa personală, lucrurile nu stau chiar atât de roz. S-ar putea să apară discuţii aprinse între tine şi partener cu privire la unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Trebuie să ai grijă cum le gestionezi, mai ales dacă trebuie să le rezolvaţi rapid. Trebuie să depăşiţi tensiunile.

HOROSCOP 17 septembrie 2021 - Fecioară

Te trezeşti cu o stare de spirit bună, pe care o menţii destul de uşor în prima parte a acestei zile, când la serviciu poţi fi mai flexibil(ă) decât de obicei în legătură cu procedurile pe care le aplici, iar în plan sentimental, te bucuri de bună înţelegere în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Problemele încep să apară atunci când trebuie să interacţionezi cu unii colegi de muncă mai dificili sau cu care nu ai prea multe lucruri în comun. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de probleme ale aparaturii sau programelor de la serviciu.

HOROSCOP 17 septembrie 2021 - Balanţă

S-ar putea să fii mai degrabă retras(ă) de dimineaţă, cu toate că nu-ţi stă în caracter să ai o astfel de dispoziţie. Pe de altă parte, nu există indicii cum că rişti să aluneci pe o pantă descendentă, să te apuce melancolia. De supărări s-ar putea să ai parte în a doua parte a zilei, atunci când există riscul să bagi mâna în buzunar mai mult decât ar trebui. Pentru a evita orice scenariu de acest fel, încearcă să te axezi pe lista de cumpărături şi să nu te abaţi de la ea. În caz contrar, bugetul are de suferit.

HOROSCOP 17 septembrie 2021 - Scorpion

Ai parte astăzi de tot felul de discuţii care te animă în direcţia planurilor tale de viitor sau chiar a unor idealuri pe care le-ai pus de multă vreme în aşteptare. Ai din nou curajul să îţi faci speranţe, să visezi cu ochii deschişi la obiective pe termen lung. În raport cu familia, s-ar putea ca o parte din acest optimism să dispară, căci nu te simţi prea sprijinit(ă) de ei sau chiar ai impresia că nu ar vrea să-ţi urmezi visurile. Cu toate acestea, intenţiile lor sunt bune, căci poate vor să te ţină departe de unele dezamăgiri mari.

HOROSCOP 17 septembrie 2021 - Săgetător

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) zodiilor norocoase care se întâlnesc cu oportunităţi de a realiza profituri. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre un proiect extraprofesional, dar în acelaşi domeniu de activitate, iar în ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să primească o sarcină în plus la serviciu, care le poate aduce un plus la salariu în cazul în care întrunesc unele condiţii. Pe de altă parte, însă, ar putea apărea şi unele veşti proaste astăzi sau bârfe răutăcioase. Înainte să îţi faci griji, încearcă să faci nişte cercetări pe cont propriu înainte.

HOROSCOP 17 septembrie 2021 - Capricorn

Ai astăzi o stare de spirit destul de bună şi judeci corect situaţiile de care ai parte pe parcursul zilei. Le analizezi cu acurateţe în context şi încerci să te detaşezi de aşteptări, concentrându-te pe circumstanţele de faţă şi nu pe ceea ce ai sperat să realizezi graţie lor. S-ar putea însă ca lucrurile să nu îţi mai pară la fel de clare atunci când trebuie să iei decizii în raport cu unele proiecte şi investiţii în ele. Încearcă să nu te laşi prea mult influenţat(ă) de ceea ce îţi spun prietenii sau alte persoane. Tu ai răspunsurile de fapt.

HOROSCOP 17 septembrie 2021 - Vărsător

Starea ta de spirit s-ar putea să nu semene prea mult cu cea pe care o ai de obicei, comunicativă şi deschisă. Ziua de astăzi te surprinde, mai degrabă, într-o dispoziţie meditativă decât socială, lucru care nu este rău pentru nativii(ele) acestui semn care au de procesat situaţii grele prin care au trecut de curând. Pe de altă parte, însă, s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze bine în plan profesional, ceea ce înseamnă că te confrunţi cu riscul de a o apuca pe o pantă descendentă abrupt. Încearcă să nu te consumi mai mult decât ar fi cazul de fapt.

HOROSCOP 17 septembrie 2021 - Peşti

Şi tu te afli astăzi printre nativii(ele) care sunt animate de planuri de viitor şi de grupurile din care fac parte. Se vede că te-ai poziţionat pe o curbă ascendentă şi că ai încredere în tine şi în ceea ce ţi-ai propus să realizezi pe termen lung. Asta nu înseamnă însă că te ocolesc cu totul momentele negative, în care rişti să intri într-o pasă proastă. S-ar putea să te confrunţi cu una în a doua parte a acestei zile, deci nu te culca pe o ureche că poţi menţine fără efort o stare de spirit bună. Trebuie să o cultivi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici