HOROSCOP 18 aprilie. Aproape tot zodiacul se confruntă azi cu necunoscutul. Surprizele pot fi însă şi plăcute

Mercur face azi o conjuncţie cu Uranus în Taur, iar Soarele din Berbec aderă la un careu tensionat cu Pluto din Capricorn. Nu mai puţin de opt zodii, cele Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) şi cele Cardinale (Berbec, Rac, balanţă, Capricorn), sunt puse astăzi în faţa unor situaţii neaşteptate şi/ sau pe care le-au evitat de ceva timp încoace.

12151 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 aprilie. Aproape tot zodiacul se confruntă azi cu necunoscutul. Surprizele pot fi însă şi plăcute

HOROSCOP 18 aprilie. Aproape tot zodiacul se confruntă azi cu necunoscutul. Surprizele pot fi însă şi plăcute

HOROSCOP 18 aprilie - Berbec

Mercur realizează azi o conjuncţie cu Uranus în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu oportunităţi surprinzătoare de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Sau poate că discuţi cu cineva care îţi dă un pont sau afli o informaţie care te ajută într-un fel sau altul pe plan financiar. În a doua parte a zilei, se anunţă risc de discuţii în contradictoriu cu o persoană de sex feminin din familie şi/ sau cu unul din superiorii tăi. Încearcă să afişezi mult tact.

HOROSCOP 18 aprilie - Taur

Mercur face o conjuncţie cu Uranus în semnul naşterii tale, ceea ce arată că te bucuri astăzi de o bună interacţiune cu cei din jur. Te descurci pe moment şi ai inspiraţia de a şti când să vorbeşti şi când să îi asculţi pe cei cu care porţi conversaţii în viaţa personală sau în plan profesional. În a doua jumătate a zilei, există posibilitatea ca moralul tău să cadă fie din cauza oboselii - pentru că nu te-ai odihnit suficient în weekend -, fie din cauza unei supărări care îţi este pricinuită atunci. Oricare ar fi situaţia, n-o lua în nume personal.

HOROSCOP 18 aprilie - Gemeni

Mercur aderă azi la o conjuncţie cu Uranus în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că eşti introspect(ă) astăzi, că te surprinzi mai des decât de obicei gândindu-te la trecut sau la oportunităţi pe care le-ai lăsat să treacă pe lângă tine dintr-un motiv sau altul. Pe de altă parte, se prea poate să reapară cineva în viaţa ta sau să afli o informaţie surprinzătoare despre cineva apropiat cu care nu ai mai discutat de mult timp. Cândva după-amiază, este posibil să apară tensiuni în raport cu un prieten sau să eşueze ceva la un proiect.

HOROSCOP 18 aprilie - Rac

Mercur îi lansează de dimineaţă o conjuncţie lui Uranus din casa vieţii sociale şi a proiectelor, semn că afli o veste care te surprinde de la un prieten sau despre un membru al anturajului tău. De asemenea, se poate întâmpla ceva ieşit din comun în raport cu un proiect în care eşti implicat(ă) sau pe care îl coordonezi. După orele prânzului, există posibilitatea să se deregleze un raport de forţe la serviciu sau în relaţie cu partenerul de viaţă. Este clar că ai aşteptat prea mult să pui pe tapet un subiect care te deranja de mult mai multă vreme.

HOROSCOP 18 aprilie - Leu

Mercur intră azi într-o conjuncţie cu Uranus în casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce anunţă o situaţie surprinzătoare la locul de muncă, în domeniul tău de activitate sau în raport cu unul din superiori. Oricare ar fi situaţia, este cert faptul că trebuie să acţionezi fără să ai un plan bine definit în avans. În a doua parte a zilei, este posibil să se întâmple ceva la serviciu care să implice mai multă muncă decât te-ai aşteptat. Ori poate că îţi este mai greu să te ţii de un termen-limită la care tu însuţi(ăţi) te-ai angajat mai demult.

HOROSCOP 18 aprilie - Fecioară

Mercur aderă azi la o conjuncţie cu Uranus în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest aspect implică ceva neaşteptat legat de o călătorie, un examen, o deplasare la o distanţă apreciabilă de casă sau în raport cu o problemă birocratică, dar este greu de spus dacă este ceva care te bucură sau nu. În a doua jumătate a zilei, se prea poate să apară ceva probleme în cuplu şi/ sau în relaţie cu cei mici. O dorinţă a ta s-ar putea să nu fie compatibil(ă) cu o doleanţă a lor sau invers.

HOROSCOP 18 aprilie - Balanţă

Mercur se întâlneşte azi cu Uranus în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca o discuţie despre finanţe (comune) cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi să conducă azi la un deznodământ la care nu te aşteptai. În a doua parte a zilei, este posibil totuşi ca tonul conversaţiei să se schimbe, poate pentru că cineva din voi încearcă prea mult să îi convingă pe ceilalţi că viziunea lor nu este validă. Încearcă să vezi dacă nu cumva vin aceste eforturi din direcţia ta într-un fel sau altul.

HOROSCOP 18 aprilie - Scorpion

Mercur aderă la o conjuncţie cu Uranus în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, motiv pentru care este posibil ca unele conversaţii cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi să ia o întorsătură care te surprinde. În a doua jumătate a zilei, se prea poate să îţi fie greu să abordezi anumite subiecte cu colegii de muncă. Aşadar, fie lucrurile merg bine de dimineaţă, dar se întâmplă ceva pe parcurs, fie există riscul să o ţii tot într-o situaţie neaşteptată. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu te pierzi cu firea şi să afişezi multă diplomaţie.

HOROSCOP 18 aprilie - Săgetător

Mercur intră într-o conjuncţie cu Uranus în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, fapt pentru care este posibil să apară situaţii neprevăzute la locul de muncă. Ar putea fi vorba, de exemplu, de urgenţe sau de nişte trasee ciudate pe care o apucă nişte proiecte de la care te-ai fi aşteptat să meargă în linie dreaptă către destinaţia scontată. În a doua parte a zilei, ai grijă la cheltuieli, căci există riscul de a băga mâna mai adânc în buzunar decât prevede bugetul pe care ţi l-ai propus pe astăzi. Ţine aproape de lista ta de cumpărături.

HOROSCOP 18 aprilie - Capricorn

Mercur aderă la o conjuncţie azi cu Uranus în casa iubirii şi a copiilor, semn că se întâmplă ceva în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii care te ia prin surprindere. Pe de altă parte, în raport cu familia exitinsă, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă prea bine. Mai exact, este vorba de faptul că apar discuţii în contradictoriu, fie din cauza a ceea ce faci sau spui tu, fie invers. Răbdarea este aliatul tău de nădejde în această situaţie, deci încearcă să uzezi de ea din plin. Astfel, eviţi unele conversaţii care nu duc niciunde.

HOROSCOP 18 aprilie - Vărsător

Mercur se întâlneşte cu Uranus în casa familiei din horoscopul tău solar, ocazie cu care te surprinde ceva mai plăcut sau mai puţin plăcute în raport cu familia apropiată sau cu o rudă din cea de origine. În a doua parte a zilei, este important să ai foarte mare grijă la informaţiile cu care intri în contact. Unele din ele s-ar putea să nu fie adevărate sau chiar sunt menite să te inducă în eroare şi să te abată de la calea cea bună către ceea ce ţi-ai propus. În acest context, lasă raţiunea să îţi dicteze alegerile mai importante.

HOROSCOP 18 aprilie - Peşti

Mercur face azi o conjuncţie cu Uranus în casa comunicării din horoscopul tău general, fapt pentru care te exprimi bine în situaţii pentru care nu te-ai pregătit în niciun fel din avans. Pe de altă parte, s-ar putea ca, în anumite contexte, să pari prea sincer(ă) ori să fii catalogat(ă) ca lipsindu-ţi tactul. În astfel de circumstanţe, încearcă să gândeşti raţional. În a doua parte a zilei, te gândeşti să soliciţi sau să oferi un împrumut ori să faci o investiţie. Astrele nu prea recomandă astfel de iniţiative, dar dacă le cântăreşti atent, ar putea fi totuşi de bun augur.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici