HOROSCOP 18 AUGUST 2020: Taurii şi Scorpionii, o zi cu suişuri şi coborâşuri. Vezi de ce anume au parte

12989 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 AUGUST 2020: Taurii şi Scorpionii, o zi cu suişuri şi coborâşuri. Vezi de ce anume au parte

Dis de dimineaţă, se mai simt încă efectele careului tensionat al Lunii din Leu cu Uranus retrograd din Taur, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) nu încep ziua prea bine. Norocul li se schimbă însă Taurilor şi Scorpionilor pe dup-amiază, atunci când Venus din Rac aderă la un sextil armonios cu acelaşi Uranus retrograd din Taur.

HOROSCOP 18 AUGUST BERBEC

Aceasta este o zi propice pentru a face cumpărături pentru casă, pentru mici investiţii în spaţiul de locuit, care răspund la unele nevoi ale tale şi/ sau ale celor dragi ori care sunt menite să să sporească nivelul de confort. În cazul altor nativi(e), aspectele astrale de astăzi poate indica nevoia de a apela la un împrumut din partea familiei. În prima parte a zilei sau cândva în trecutul recent, te-ai înhămat la unele cheltuieli care nu erau tocmai indicate, iar acum s-ar putea să realizezi că nu mai ai bani destui. Familia va interveni cu drag în această situaţie.

HOROSCOP 18 AUGUST TAUR

În cea mai mare parte a acestei zile, comunici bine cu cei din jur, ba chiar s-ar putea să-i surprinzi cu nişte viziuni proaspete, cu idei care nu fac parte din repertoriul tău obişnuit. Aşadar, excelezi astăzi în privinţa tuturor activităţilor care presupun să iei contactul cu ceilalţi, să stabileşti punţi de comunicare între tine şi cei din jur. În privinţa unor membrii ai familiei, s-ar putea să nu te bucuri însă de la fel de mult succes. Poate că ai mai puţină răbdare în raport cu ei sau nu reuşeşti să laşi de la tine cum faci cu alţii.

HOROSCOP 18 AUGUST GEMENI

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să nu fii într-o dispoziţie prea bună. Acest lucru se datorează unor veşti peşti proaste sau poate că este vorba despre o vorbă ori un gest care îţi aduce aminte de ceva din trecut, care riscă să deschidă răni mai vechi. Ziua evoluează însă în bine, în sensul că ar putea apărea de nicăieri oportunităţi financiare care îţi îndreaptă gândurile către chestiuni mai practice. Sau poate dai peste o ofertă care îţi permite să economiseşti nişte bani ori să îi foloseşti pentru altceva. Nu te lăsa afectat(ă) prea tare de evenimentele acestei dimineţi.

HOROSCOP 18 AUGUST RAC

Nu eşti genul care simte o nevoie organică de a socializa, dar aspectele astrale de astăzi îţi trezesc laura extrovertită şi-ţi prinde bine să iei contactul cu ceilalţi. În plus, pari a fi entuziasmat(ă) cu privire la unele planuri de viitor şi proiecte aflate în derulare sau pe care intenţionezi să le implementezi şi nu este de mirare că vrei să împărtăşeşti acest lucru cu apropiaţii. Nu te lăsa însă dus(ă) de val, căci încă nu este momentul potrivit să faci investiţii. Din pricina faptului că eşti foarte implicat(ă) emoţional şi primeşti confirmări din jur, s-ar putea să te grăbeşti.

HOROSCOP 18 AUGUST LEU

De obicei îţi prinde foarte bine să fii în centrul atenţiei, să ai autoritate la serviciu şi în societate, dar azi s-ar putea să fie una din acele zile în care ai o relaţie ambivalentă cu asemenea ipostaze. Într-un fel, te flatează faptul că ţi se dă pe mână ceva care îţi permite să îţi etalezi abilităţile de lider, dar în acelaşi timp, simţi greutatea răspunderii care îţi revine şi a responsabilităţilor pe care le ai. Nu ajută nici presiunile din partea şefilor ori aşteptările mari pe care le au unele persoane pe care nu vrei să le dezamăgeşti deloc.

HOROSCOP 18 AUGUST FECIOARĂ

Ziua nu începe prea bine pentru tine. Te confrunţi poate cu unele temeri sau nemulţumiri pe care nu le poţi explica prea uşor, dar despre care intuieşti că se trag de pe urma unor evenimente recente nu prea plăcute pe care nu le-ai procesat la timp. Dacă te vezi cu prietenii însă ori vorbeşti cu ei la telefon, s-ar putea ca starea ta de spirit să se schimbe destul de mult. Sau poate că vezi nişte progrese semnificative în cadrul unor proiecte, iar asta îţi dă un alt suflu. În orice caz, cert este că ziua evoluează în mai bine.

HOROSCOP 18 AUGUST BALANŢĂ

În prima parte a acestei zile, te-ai putea confrunta cu nişte temeri în legătură cu modul în care evoluează unele relaţii din cauza unor proiecte sau viceversa. Astrele nu te ţin însă prea mult timp pe jar din acest punct de vedere, deoarece îţi oferă ocazia chiar în această dup-amiază să începi o discuţie pe această temă sau să faci ca o anumită conversaţie să vireze într-o direcţie similară. Este clar că cineva - un prieten, persoana iubită, un client sau un colaborator - a început să îşi cam aroge merite sau drepturi care nu i-ar fi revenit de la începutul relaţiei.

HOROSCOP 18 AUGUST SCORPION

Dacă activezi în cadrul unui parteneriat sau desfăşori activităţi profesionale cu persoana iubită, s-ar putea ca prima parte a zilei să fie una cu tensiuni. Nu îţi place să fii controlat(ă) sau să ţi se comande, mai ales dacă specificul relaţiei voastre nu este acesta. Până dup-amiază însă, se mai liniştesc apele şi găsiţi punct de vedere comune pe marginea cărora puteţi construi o strategie cu care este toată lumea de acord. Nu trece însă cu vederea astfel de momente, căci există riscul ca situaţia să se repete în viitor şi chiar să apară probleme şi mai mari mai încolo.

HOROSCOP 18 AUGUST SĂGETĂTOR

De dimineaţă, lucrurile nu par să evolueze bine la serviciu. S-ar putea să ţi se delege sarcini pentru care experienţa nu te ajută sau care te pun într-o dilemă destul de mare în legătură cu modul în care ar fi cel mai bine să le abordezi. Încearcă să nu te frămânţi prea tare, să ai grijă să nu intri în panică, pentru că, până la urmă, vei trece cu bine peste aceste provocări. În plus, nu uita să faci câte o pauză de la treabă din când în când, să îţi oxigenezi creierul şi să te întorci cu forţe proaspete.

HOROSCOP 18 AUGUST CAPRICORN

În prima jumătate a zilei, se anunţă o atmosferă tensionată între tine şi partener. Spiritele nu dau semne că se încing de la o situaţie recentă, ci pare mai degrabă că aţi acumulat de mai multă vreme nemulţumiri despre care nu aţi discutat. Astrele vă oferă însă prilejul de a face lumină în cazul lor, de a ajunge la sursa problemelor şi de a le corecta. Tot ce trebuie să faci este să eviţi să se ajungă la ceartă. Deviază discuţia într-o zonă confortabilă pentru amândoi, care deschide calea unui dialog calm pe această temă. În caz contrar, pierdeţi vremea.

HOROSCOP 18 AUGUST VĂRSĂTOR

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ ar putea avea un efect nefast astăzi asupra climatului de acasă. Nu reuşeşti să te pui de acord cu partenerul ce este de făcut în privinţa ei, iar dacă intervin în discuţie şi alţi membri ai familiei, situaţia s-ar putea agrava şi mai mult. Până la urmă, spiritele se domolesc şi treceţi la acţiune, fie pentru că aţi găsit o strategie comună, fie că vă obligă conjunctura să luaţi atitudine. În orice caz, cert este că până diseară se rezolvă lucrurile şi se mai risipeşte şi din tensiunea din atmosfera de acasă.

HOROSCOP 18 AUGUST PEŞTI

Interacţiunile tale cu ceilalţi se derulează bine atâta timp cât este vorba despre persoane pe care le placi şi/ sau lucruri care te interesează. Pe de altă parte, îţi lipseşte cu totul cheful să vorbeşti despre muncă ori să iei contactul cu colegi de muncă pe care nu-i suporţi. Ţine însă cont că trebuie să le faci pe toate astăzi şi nu vrei să acumulezi energie negativă la serviciu ca mai apoi să se tensioneze şi atmosfera din familie. Aşadar, încearcă să te achiţi şi de lucrurile care nu-ţi plac pentru a fi în dispoziţia necesară pentru ce-ţi animă interesul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici