HOROSCOP 18 AUGUST 2023. Bercebul vizează investiţii, pentru Gemeni se recomandă un spa

Prognoza astrologică pentru vineri, 18 august 2023.

8424 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 AUGUST 2023. Bercebul vizează investiţii, pentru Gemeni se recomandă un spa

HOROSCOP 18 AUGUST 2023.

HOROSCOP 18 AUGUST - BERBEC 

Investiţiile care promit randamente bune pot fi optate de unii. Te vei găsi pe vârful lumii, în ceea ce priveşte sănătatea. Pentru unii este prevăzută o zi satisfăcătoare din punct de vedere profesional. Este posibil ca un membru al familiei talentat să te facă mândru. Cei care pleacă în străinătate se vor distra călătorind. Obţinerea unui bun imobil prin moştenire nu poate fi exclusă, în cazul unora. 

HOROSCOP 18 AUGUST - TAUR

Starea dumneavoastră monetară rămâne satisfăcătoare. Din punct de vedere al sănătăţii, este posibil să vă simţiţi mult mai bine. Norocul te favorizează pe plan profesional. Viaţa de familie va fi drăguţă şi te va tenta să petreci mai mult timp acasă. Schimbarea mediului prin efectuarea unei călătorii scurte va fi benefică. Îndrumarea pe frontul academic va îmbunătăţi probabil lucrurile pentru dvs.

 

HOROSCOP 18 AUGUST - GEMENI

Banii intră şi promit să te facă puternic financiar. Acesta este un moment bun pentru a vă alătura unui spa de sănătate, pentru a vă întineri sănătatea. Lucrurile încep să devină favorabile pe plan profesional. Multe călătorii sunt pregătite pentru unii. 

HOROSCOP 18 AUGUST - RAC

Economisirea banilor va fi o opţiune sensibilă în acest moment. O terapie va face minuni pentru a vă menţine sănătos. S-ar putea să apreciaţi o decizie luată de cei mai înalţi şefi la locul de muncă care vă afectează direct. Nu poate fi exclusă pentru unii să organizeze ceva acasă. O călătorie pentru a întâlni pe cineva poate fi întreprinsă. Construcţia pe un teren poate primi aprobare. 

HOROSCOP 18 AUGUST- LEU

În acest moment, vă veţi găsi bine din punct de vedere financiar. O boală veche care te frământă va dispărea în curând. Situaţia celor care aşteaptă un apel este probabil să devină promiţătoare. Există şanse destule de o ieşire improvizată cu familia astăzi. Călătoriile cu prietenii se vor dovedi foarte distractive. Paşii făcuţi pe frontul proprietăţii vor fi lăudaţi de toţi. 

HOROSCOP 18 AUGUST - FECIOARĂ

Un împrumut acordat cuiva poate fi returnat. Să fii atent la ceea ce mănânci te va ajuta să menţii o sănătate bună. În ceea ce priveşte munca, este posibil să vă depăşiţi propriile aşteptări! Probabil că veţi saluta schimbarea care a fost iniţiată acasă. Este posibil ca unii dintre voi să transforme un tur oficial într-o călătorie distractivă! Veţi putea lua iniţiativa de a soluţiona pe cale amiabilă o problemă de proprietate. 

HOROSCOP 18 AUGUST - BALANŢĂ

Adăugarea la avere este indicată, pe măsură ce faci mişcările financiare corecte. Te bucuri de sănătate, în ciuda propriilor îndoieli! Pe frontul familiei te aşteaptă veşti bune. Este posibil să faceţi un pas mai aproape de achiziţionarea unei noi proprietăţi. Este probabil să obţineţi o ofertă bună pe frontul intelectual, dar va necesita eforturi.

 

HOROSCOP 18 AUGUST - SĂGETĂTOR 

O afacere secundară va începe să ofere profituri bune şi să vă sporească averea. Plimbările lungi şi exerciţiile uşoare îi vor ajuta pe unii să se menţină în formă ca lăutari. Reputaţia ta profesională va primi un impuls şi se va adăuga la lista clienţilor. O sărbătoare acasă te poate menţine implicat. 

HOROSCOP 18 AUGUST - CAPRICORN

S-ar putea să te trezeşti într-o situaţie fericită, în ceea ce priveşte finanţele. Acesta este un moment excelent pentru a-ţi realiza visele pe planul afacerilor. Viaţa de familie va fi cea mai satisfăcătoare, în principal datorită atitudinii tale schimbate. Călătorind cu prietenii va fi distractiv şi va aduce o schimbare înviorătoare. 

HOROSCOP 18 AUGUST - VĂRSĂTOR 

Bogăţia vine la tine printr-o afacere sau o moştenire profitabilă. Interesul pentru alimente sănătoase este probabil să fie trezit la unii. Este posibil să găsiţi lucruri care devin favorabile pe frontul profesional. Acesta este un moment bun pentru a aduce schimbările în aşteptare acasă. Cei care plănuiesc o vacanţă vor avea noroc să obţină o afacere bună. Pentru unii sunt indicate randamente bune de la proprietate.

HOROSCOP 18 AUGUST - PEŞTI

Vei avea bani să investeşti în ceva mare. Te vei bucura de sănătate. Beneficii suplimentare vă apar pe frontul profesional. Schimbările aduse pe frontul intern vă vor satisface aşteptările. O călătorie lungă vă ajută să vă relaxaţi. Puteţi începe să lucraţi pentru repararea gardurilor într-o dispută de proprietate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici