HOROSCOP 18 iulie 2021. Lipsuri şi situaţii-limită. Singura zodie norocoasă azi

Luna din Scorpion aderă azi la un trigon armonios cu Mercur din Rac, la un careu tensionat cu Saturn retrograd din Vărsător şi la o opoziţie cu Uranus din Taur. Cu excepţia primei părţi ale zilei, când Scorpionilor pare să le meargă bine, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte de o zi care evoluează neaşteptat într-o direcţie negativă.

16260 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 iulie 2021. Lipsuri şi situaţii-limită. Singura zodie norocoasă azi

HOROSCOP 18 iulie 2021

HOROSCOP 18 iulie 2021 - Berbec

Se anunţă o zi în care eşti mai sensibil(ă) decât de obicei la trăirile celor de lângă tine, dar mai ales ale apropiaţilor. Vestea proastă este însă că îţi este greu să nu le atribui aşteptări, să nu fii dezamăgit(ă) atunci când nu reacţionează aşa cum te-ai aşteptat. De atenţie trebuie să dai dovadă şi în plan financiar, căci s-ar putea să te laşi dus(ă) de val în ceea ce priveşte cheltuielile pe parcursul zilei.

HOROSCOP 18 iulie 2021 - Taur  

Poţi discuta astăzi despre orice cu oricine, atâta timp cât conversaţiile se poartă pe picior de egalitate. Dacă vezi că cineva încearcă să se impună, s-ar putea să îi arăţi o faţă a ta care te surprinde până şi pe tine în unele momente. Aşadar, este important să îţi urmăreşti îndeaproape comportamentul azi, să vezi dacă nu cumva rişti să virezi într-o direcţie care nu îţi face bine, care îţi poate crea deservicii pe viitor.

HOROSCOP 18 iulie 2021 - Gemeni

Dacă lucrezi astăzi, aşteaptă-te ca, în prima parte a zilei, lucrurile să meargă bine. Dai dovadă de randament şi pare că ai totul sub control. Lucrurile s-ar putea să înceapă să se schimbe - şi nu în bine - de dup-amiază încolo, când dai de nişte obstacole sau nu te simţi prea bine. Aşadar, este important să îţi programezi treburile mai solicitante în prima parte a acestei zile, când totul pare să meargă conform planului gândit dinainte.

HOROSCOP 18 iulie 2021 - Rac  

Fie că eşti în concediu sau doar te bucuri de weekend astăzi, astrele se asigură că prima parte a zilei va fi una superbă, mai ales dacă ţi-o petreci alături de partenerul de viaţă şi/ sau de copii. Spre seară, apar însă probleme, generate cel mai probabil de faptul că vă doriţi lucruri diferite acum sau în viitor, că nu există suficientă deschidere vis-a-vis de ceea ce aveţi nevoie şi vă doriţi de la celălalt.

HOROSCOP 18 iulie 2021 - Leu

Te bucuri astăzi de o relativă linişte în multe sectoare de viaţă, dar mai ales în plan familial. Lucrurile s-ar putea schimba însă dacă eşti chemat(ă) la serviciu sau dacă te ocupi de ceva de acasă, de urgenţă sau pentru a-ţi uşura ziua de luni. În acceaşi măsură, de vină s-ar putea să fie diferenţele de viziune între tine şi persoana iubită şi/ sau cineva din familie, cu privire la o situaţie de ordin casnic.

HOROSCOP 18 iulie 2021 - Fecioară  

Se întrevăd astăzi situaţii de comunicare diverse, care te pot pune în tot felul de ipostaze, mai bune sau mai puţin bune. Cu prietenii, de exemplu, ai parte de nişte discuţii plăcute azi, care s-ar putea să îţi aducă nişte veşti care te bucură. Pe de altă parte, cu colegii de muncă (dacă lucrezi astăzi), nu eşti pe aceeaşi lungime de undă, ceea ce riscă să conducă la uele situaţii neplăcute, mai greu de depăşit.

HOROSCOP 18 iulie 2021 - Balanţă 

Cu toate că este duminică, s-ar putea să apară astăzi unele oportunităţi financiare, dar s-ar putea să nu fie suficiente pentru a acoperi cheltuielile pe care rişti să le faci astăzi. Aşadar, dacă urmăreşti să economiseşti câte ceva, poate chiar din bugetul de final de săptămână, încearcă să nu mergi prea departe, să te limitezi la ceea ce ţi-ai propus să comperi sau să faci în această zi. Altfel, s-ar putea să întreci mult limita.

HOROSCOP 18 iulie 2021 - Scorpion  

Eşti într-o stare de spirit bună astăzi sau cel puţin în prima parte a zilei, dar s-ar putea ca lucrurile să se schimbe spre seară. Apar diferenţe de opinie între tine şi unii membri ai familiei sau în raport cu partenerul de viaţă, iar ceea ce au ele în comun s-ar putea să fii tu. Aşadar, trebuie să vezi dacă nu există ceva în atitudinea ta care scoate la iveală unele comportamente din partea lor.

HOROSCOP 18 iulie 2021 - Săgetător

S-ar putea să fii astăzi mai sensibil(ă) decât de obicei, ceea ce nu reprezintă un risc dacă îţi petreci timpul cu familia, care va avea grijă să te menajeze. În raport cu alte persoane, însă, s-ar putea să iei în nume personal anumite lucruri şi chiar să somatizezi remarci sau gesturi care nu îţi cad bine, să te afecteze din punct de vedere fizic. Încearcă să nu te laşi afectat(ă) mai mult decât este cazul.

HOROSCOP 18 iulie 2021 - Capricorn

Ai grijă astăzi cât de multă încredere ai în ceilalţi, inclus în persoanele de la care nu te-ai aştepta să te dezamăgească. Nu este un moment bun să investeşti în planuri cu ceilalţi, fie că vizează un proiect, un concediu sau o simplă activitate de weekend. Şi încearcă să nu sacrifici planurile cu alte persoane în favoarea altora, căci s-ar putea să îţi dai seama când este prea târziu că nu ai procedat prea bine.

HOROSCOP 18 iulie 2021 - Vărsător

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) norocoşi(oase) ai(le) semnului, care se întâlnesc chiar şi într-o zi de weekend cu oportunitatea de a-şi suplimenta veniturile. Pe de altă parte, însă, s-ar putea să apară unele discuţii în contradictoriu cu unele persoane de la locul de muncă sau cu unele figuri de autoritate din familie. Încearcă să vezi dacă chiar te-a lezat ceva din ce ţi-au spus sau te deranjează doar ceva din atitudinea lor.

HOROSCOP 18 iulie 2021 - Peşti

În primă fază, eşti într-o stare de spirit bună astăzi, dar s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze în bine. Un eveniment de astăzi îţi aduce aminte de o situaţie mai puţin plăcută din trecutul recent sau poate că se întâmplă astăzi ceva care nu-ţi cade bine. În orice caz, trebuie să nu te laşi prea mult afectat(ă) de circumstanţele acestei zile, căci altfel există riscul să închei ziua într-o notă negativă, extrem de neplăcută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici